Šta je novo?

Modding E-zine

• Začetnik teme Začetnik teme :HGT:
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

:HGT:

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
620
E pa ovako...

drugar i ja se nosimo mislju da napravimo nesto sto bi se zvalo modding e-zine... :banana: Elektronski casopis sa temom modifikovanja IT opreme :-devil-:distibucija bi isla iskljucivo putem interneta, sto je i sustina e-zine-a 😉 i eventualni profit [od reklama] je minimalan ako ga bude uopste... ako uhvatimo neki $, mozda i ostampamo par komada, da se ima i nesto opipljivo... ja bas nisam toliko upoznat sa tehnikama i terminologijom i zaduzen sam za dizajn stranica i graficko uredjenje, dok drugar se bavi pisanjem textova i teoretisanjem...

Planiramo uskoro i prvi broj tj pilot projekat 😀... pa bi nam dobro dosla pomoc iskusnih gurua moddinga i OC-a... Svako ko je zainteresovan da sudeluje u ovom projektu je dobrodosao... textova za prvi broj skoro pa imamo dovoljno, ali nije na odmet da dodamo jos nesto...:wave:
mozete me kontaktirati na PM, ICQ, MSN...

Mislim da je ideja OK, i da ce pomoci mnogima da na jednom mestu nadju sve sto ih interesuje... Sta vi mislite o tome? ? ? [ne o kavurmi i cvarcima :bottle:]

Interesuje me da li je legalno ako bi pokupili neki od FAQ ili Tutoriala sa bencha [naravno uz saglasnost autora] i ubacili ih u 'zine...:wave:

E pa tako...

Poslednja izmena:
heh... fino... ubacite i rubriq "what is social life" ili "getting laid 101" :evil:
salim se naravno!!!
odlicna ideja, samo napred :d
u've got my voice
/cs voice #bench e-zine
*nsviper sets status +v ( voice ) for e-zine

Poslednja izmena:
Ideja je odlicna, imate moju potpunu podrsku. Nisam nikakav xpert ili slicno, ali sklapam i servisiram prilican broj racunara, non stop sam u dodiru sa svakakvim vrstama hardware-a, tako da ako vam je potrebno bilo kakvo moje misljenje, sugestija ili pomoc ja sam tu.

Nista vas ne kosta,sem vremena da pokusate.Tako da sto da ne,podrska 100% 😀

samo napred 😀
koliko mogu pomocicu sa savetima u vezi racunara
slobodno pitajte na pm sta vas zanima

😀

Hvala na podrsci... ali niko mi ne odgovori na ovo

Interesuje me da li je legalno ako bi pokupili neki od FAQ ili Tutoriala sa bencha [naravno uz saglasnost autora] i ubacili ih u 'zine...

pitao sam STOSKE-ta u vezi tut-a o cooleru... ali jos nema odgovora...

Poslednja izmena:
pa ako se autori slazu, zasto ne bi bilo legalno, naravno uz napomenu na kraju texta ko je autor

@:HGT:
Eo lepe vesti...
Ako vam se ovo "zavrti" imam druga koji se ponudio da vam magazin uradi u fles enginu. Ja sam se odusevio, jako lepo izgleda. U bukvalnom smislu ga listas misem[uhvatis misem tjosak stranice i prevrnes], a mozes i da cepas stranice [naravno dok ne restartujes magazin...].
Vase bi bilo samo da mu posaljete pripremljen magazin u pdf-u i da smislite gde tjete ga hostovati. Ako si zainteresovan i zanimaju te detalji, mogu ti dati njegov mail, pa da se vi dogovorite...
Pozdrav!

He to je sooper ideja... 😉 Video sam kako to izgleda... BAK magazine je odradjen u tom fazonu i bas mi se dopalo...

mogao bi da mi posaljes email... ili posalji tvom drugu moj kontakt... MSN, ICQ... nije bitno...
Jos nisam siguran kada ce biti premijerno 😀 predstavljen prvi broj 🙁 samo su dva coveka zaduzena za ceo 'zine, a zelimo da ima dosta stiva [za sad imamo oko 30 stranica]...

Bicete obavesteni...!!!

edit:
da vam zagolicam mastu 😀 ovako ce nekako da izgleda naslovna strana 😉

Poslednja izmena:
oooo...lepo,lepo...ako bude ceo casopis kao i naslovna, onda je 1. liga 😉...
:wave:

Poslednja izmena:
@:HGT:
magazin uradi u fles enginu.
Flash je mnogo teze da se izvede veruj mi zam kada smo pokretali PCIgre.com e zine pa smo resili PDF da koristimo, jer je mnogo jednostavnije za rad i daleko preglednije i funkcionalnije.

Srecno za e zine. Bice verovatno muke i mnogih neprospavanih dana i noci, ali ce se sve to neutralisati nadam se pozitivnim kritikama.

@Geom
Hm... pa ako radis magazin i zelis ipak da sacuvas neka autorska prava ovo je poprilicno prava stvar, jer ne mozes da ga editujes[za razliq od pdf-a]!
a i poprilicno je prakticno i pregledno! na kraju krajeva... sacekajmo da vidimo sve kako ispadne, pa tjemo onda qditi 😀

Podrzavam inicijativu! Primer naslovne je prva liga!
Samo napred😛

super
mada bice vam gusto jer i drugi casopisi su napipali temu modinga

E ovo je tema zbog koje cju,nadam se,zeljno iscekivati novi broj.

svaka cast,postujem ideju i divim vam se...
naslovna izgleda extra...
sa nestrpljenjem cekam izlazak prvog broja...

a kada bi mogli ocekivati izlazak, hoce li biti u skorije vreme ili se nema dovoljno vremena ?

pa... ja sam trenutno previse zauzet... [studentski zivot 😀], a ortak je poceo da radi, tako da je i on sa manjkom vremena... ali gledacemo u sto skorije vreme da privrsimo prvi broj.... dosta strana je vec gotovo... treba malo lekture 😀 i sredjivanja... 😉

Nazad
Vrh Dno