bora bora
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009
- Poena
- 350
nasao sam zelenu led traku, boja je mnogo zivlja nego na slici, i traka je od pola metra, tj 30dioda...uzeo sam najslabije, oko 5w cini mi se...ali svetle mnogo jace nego u radnji, takodje su bile i 10w i 14w ali ih nisu imali na stanju...

kasnije sam iseko i stavio 9 diodica na vrh sa unutrasnje strane, pa ce izmedju ventova na sredini da ide 6 diodica, i na dnu isto 9, i taman ce fino da osvetli, da se vide komponente, a da ne smeta okolini van kucista
samo treba da nadjem lemilicu 

kupio sam crnu foliju za stakla, da zatamnim pleksi, ali nikako nisam uspeo da se izborim sa mehuricima, i onda sam uzeo mat black sprej i ofarbao unutrasnji deo, i extra je ispalo
ispod su sakriveni kablovi, "cable management" zato sam zatamnio skroz...

takodje, temp su sada idealne sa ove dve F12 napred

odustao sam od fiberglasa posto sam montirao napred dva arctica i dobio look koji trazim
mozda od fiberglasa odradim kucicu za hackintosh posto ce biti dosta hladniji i samim tim pogodniji za neke ludorije zatvorenijeg tipa ^^

kasnije sam iseko i stavio 9 diodica na vrh sa unutrasnje strane, pa ce izmedju ventova na sredini da ide 6 diodica, i na dnu isto 9, i taman ce fino da osvetli, da se vide komponente, a da ne smeta okolini van kucista

kupio sam crnu foliju za stakla, da zatamnim pleksi, ali nikako nisam uspeo da se izborim sa mehuricima, i onda sam uzeo mat black sprej i ofarbao unutrasnji deo, i extra je ispalo

takodje, temp su sada idealne sa ove dve F12 napred

odustao sam od fiberglasa posto sam montirao napred dva arctica i dobio look koji trazim