Šta je novo?

MOD Chip..?

rseke

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2007
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700x3d
Matična ploča
ASUS Rog Strix B550
RAM
Kingston 32gb @3600
GPU
NVIDIA RTX 3080 FE
Storage
512gb + 2tb + 1TB
PSU
Chieftec 850w GOLD
Monitor
DELL G2724D
Miš & tastatura
Logitecg MX Master 2S
Laptop
Thinkpad T480s
Mobilni telefon
OnePlus Nord 2 5g
Pristup internetu
  1. ADSL
Interesuje me da li postoji neki nacin bez otvaranja ps2 konzole da se sazna koji je cip ugradjen u njega?

Imam jos jedno pitanje,da li postoji neki nacin da pustim nas dvd film na cipovanom sony 2,imam par dvd i nece da mi ih pusti,pa sam mislio da li postoji neki nacin da se prebaci na konzoli region ili da se namesti da bude region free?

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da ima ikakvih smetnji u puštanju DVDa ni na nečipovanim konzolama ..... ne znam šta je kod tebe ....

Pokusaj 2 puta dugme reset(na mom soniju tako se pustaju narezani dvd filmovi)

Pa meni ne pusta filmove koje sam kupio na kiosku,a kako sam skonto moj sony je asian version,i samo pusta filmove iz tog regiona,ali je cipovan pa me interesuje kako da stavim na region all da sve ucitava,zbog toga sam pitao jel moguce da se pogleda nekako koji je cip u sony bez otvaranja jer kod nekih cipova postoji configuration menu gde mozes podesavati opcije samog cipa.

Pa ako je chipovan on mora da cita filmove iz svih regija. Kada hocesh da gledash film, upali sonija stiskom dva puta na power, brzo, i on ce da se prebaci u DVD video mod...

E uspeo sam radi,hvala na savetu!!

Nazad
Vrh Dno