Šta je novo?

[MOD] Casus Belli

Ja ekstremno dugo čekam da se konektujem na server, ili me izbaci ili se nakači posle 2 minuta. A inače radi sve u fullu kad se nakačim...

Moze ovo da bude zabavno, malo da se provale misije i skontaju mape. Neka generalna zamerka, malo je sporo kretanje, nekako mi se cini kao da su mi noge u vodi stalno, uvek kroz blato hodam :) Artiljerija bi mogla na kraci respawn, mozda nekih 15 - 20 min, ipak partije ne traju toliko dugo.

Moze ovo da bude zabavno, malo da se provale misije i skontaju mape. Neka generalna zamerka, malo je sporo kretanje, nekako mi se cini kao da su mi noge u vodi stalno, uvek kroz blato hodam :) Artiljerija bi mogla na kraci respawn, mozda nekih 15 - 20 min, ipak partije ne traju toliko dugo.

Arty time je manji sto imas visde ljudi u sqd, tako da je na 10 min ako je full sqd. Sto se tice kretanja, devovi se ugledaju na kombinaciju Arma/PR mod/BF2/RO2. Kretanje nece biti brze...

Meni kretanje ne smeta, Deluje prilicno realno. Mada, trcati/hodati sa RPG-om na ramenu je prava agonija. Ono sto bih ja voleo da vidim jeste to da moze da se izabere oruzje iz oba tima. A sto se tice artiljerije, postoji mali "cheat": Udjes u novi, prazan skvad, automtski si squad lider i mozes oma da zunes arty po mapi ;)

postoji mali "cheat": Udjes u novi, prazan skvad, automtski si squad lider i mozes oma da zunes arty po mapi

Vec vidim " abuse " :d Na svakih 5 minuta .. rokanje.. i switch squad. Poceo sam da igram svaki dan da se naviknem na recoil, ono sto me trenutno nanervira jeste CTD :trust: Jos jedna stvar koja mi se svidela jeste misija " ne znam tacno oznaku " da se na kraju hackuje satelit, odn. svidelo mi se vreme potrebno od 60 sekundi, bice zanimljivo kad stisnes drugu stranu na odbranu tih 60 sekundi :) ili kad sam pocnes da branis hackovanje :)
Primetim juce da mozes cuti neprijatelja dok ti prilazi i to tacno tamo gde i jeste, zalegnem, znam da dolaze njih 2, cujem kako su me prosli za koji metar, pridignem i prangijam, samo bi bilo dobro da je tako uvek a da nije lutrija :) Posto dok hodas po sumi cujes zvukove koji nisu dobro orijentisani. Takodje mi se svidja sto se vidi onaj " bljesak " od pucnja, i ako si recimo u sumi a nisi siguran odakle dolazi mozes po bljesku da se orijentises, opet mislim da je i zvuk odakle dolazi pucanj dobro uradjen.

Dobar mod, fale neka peglanja ali uz dobar community mogao bi biti BF2 nastavak ali pravi

Poslednja izmena:
Što se tiče, artiljerije, biće nerf u sledećem patch-u. Što se tiče "hakovanja" na svakoj AAS mapi (jedni napadaju drugi brane zastave ali definisanim redosledom) zadnji objektiv nije zastava već je potrebno odraditi nešto. Hakovati antenu, postaviti radar, minirati branu, deaktivirati nuklearku itd... Odlična ideja jer igra iz CF-a prelazi u S&D a daje neki smisao samoj misiji.

Što se tiče recoil-a, sa assault puškama obavezno probajte sa single fire modom (X default), na većim daljinama hebe mame, posebno jer treba 2-3 metka za kill. Ovde AK-74 briljira.

Poslednja izmena:
meni je favorit "No Bravery Village" malo teska za defendere u poslednjem sektoru jer nema mehanizacije, ali smo dobijali cesto i taj poslednji sektor kao branioci.

Zvukovi neprijatelja kad se krecu su prilicno realno odradjeni, i x/y puta su mi spasli glavu.

Ehh da, jos jedna " sitnica " Udjes u tenk, prilazis sumi, ili u gradu i naletis na " stabljiku " filadendron i ostala jake prepreke i BUMP, STOP = FFFFFUUUUUUUUUUUUU

meni je favorit "No Bravery Village" malo teska za defendere u poslednjem sektoru jer nema mehanizacije, ali smo dobijali cesto i taj poslednji sektor kao branioci.

Zvukovi neprijatelja kad se krecu su prilicno realno odradjeni, i x/y puta su mi spasli glavu.

Dobra je za 16-20 igrača, sve preko toga Ghost Town FTW!

...

+1. Meni isto odlicna mapa. Nimalo lako za branjenje ali smo odigrali par dobrih kao defenderi. Doduse, jeste da smo ih cekali u *****injcu ali nema veze. TS dobrano pomaze u koordinaciji.

igrao preksinoc 3 na 3 , i bilo extra , dobri igraci , brzo smo se nalazili odlican trip bio. cak je i moj falicni pc "leteo" na 40ak fps :d

no bravery je ono mestasce pod snegom gde plavi treba da hakuju onaj komp a crveni da ih izbace sa mape?

Poslednja izmena:
igrao preksinoc 3 na 3 , i bilo extra , dobri igraci , brzo smo se nalazili odlican trip bio. cak je i moj falicni pc "leteo" na 40ak fps :d

no bravery je ono mestasce pod snegom gde plavi treba da hakuju onaj komp a crveni da ih izbace sa mape?

Nope, to je ono selo, zelenilo, njive, kupusiste, paradajz. Na kraju je neka farma sa *****injcem gde treba plantovati portabl radar.

EDIT* Ozbiljan sam, da ne pomislis da te trolujem.

Poslednja izmena:
aha ok , znam koja je staza. tnx na odgovoru. meni su sve staze odlicne , samo da mod malo zazivi i da se jos malo ispeglaju neke stvari i bice ovo tata od pucacine :d

Vozila su mi najgori deo, kako gde udaris ona kao da su od papira samo polete. Nemaju nikakvu tezinu i nadam se da to dolazi sa sledecom verzijom.

Treba da porade na optimizaciji jer iz nekog neobjasnjivog razloga igra pocne da štuca iako se nista ne desava.
Spustio sam sa good qual na good perf i opet se desava tako da nije do moje kante.

Osim 3D modela vozila sve je vanila FC... U narednim patchevima tek, za sada je akcenat na infantry.

Ovo iz igre sto se vidi jesu to svi serveri sa ovim modom?

Na neke ne mogu da udjem kaze mi da cd key ne prolazi verifikaciju, ukucam 20 karaktera ali ni onda ne prolazi.
Gdin_M jesi ti uspeo da resis taj problem postovim da si imao isti?

cdkey radi , licno sam to uradio , znaci ja sam rokao (vi mozete i drugacije) 98765432198765432198 <enter> i proslo bez problema.

btw dobro kidanje sinoc bilo. ja moram da sredim teamspeak jer je jos bolje kada smo organizovani.

Gdin_M jesi ti uspeo da resis taj problem postovim da si imao isti?

Nope, ni cd key problem ni performance problem, ulazio par puta i video katastrofu kako radi i juce sam se iznervirao i sve obrisao. Kada izadje novi patch i ako nesto odrade sa perfromansama i bagovima mozda instaliram ponovo.

Meni sinoc iz nekog razloga nije hteo da se konektuje ?@!

Hoce tako nekada. Izadjes iz igre pa udjes ponovo should work. Ako ne iz prve, onda iz druge , trece. Naravno, ako te ne mrzi.

Jel moguce da su vozila zabagovana pa da mi river radi savrseno, a recimo bridge tragicno na istim podesavanjima?

Mape su vrhunske, izgleda nevidjeno, sve zajedno mi se svidja, ali nikad nema nikoga, samo smo mi ovde culi za ovaj mod :D

Jel moguce da su vozila zabagovana pa da mi river radi savrseno, a recimo bridge tragicno na istim podesavanjima?

Bridge je najneoptimizovanija mapa, Saint isto ima problem sa FPS-om na njoj, ako se ne varam...

Pored vozila ne svidja mi se i onaj pogodak indikator i to je to(ako iskljucim neoptimizaciju).
Sve ostalo je super uradjeno i modovi su raznoliki i zanimljivi. Stvarno vredi odigrati.

Na river moze da bude dobro vec sa 4 na 4 ako se juri za koferom.

Mape su vrhunske, izgleda nevidjeno, sve zajedno mi se svidja, ali nikad nema nikoga, samo smo mi ovde culi za ovaj mod :D

Uglavnom ima toliko ljudi da se napuni jedan sever od cega se mi uglavnom zapljunemo na jednu stranu a sterndzeri na drugu :D

Lm, jes malo ljudi ali kontam da ce polako poceti da dolaze u sve vecem broju :)

igrao malopre 1na1 sa nekim likom... super je zabava i steta sto je bagovita i nema ljudi.. usput, ni meni ne radi cdkey, sta god da ukucam nece...

provalio sam da to zavisi od servera , samo na onom znaci gde pise [NO-CDKEY] ili slicno , moze da se kuca bilo koji serijski broj , ostali izgleda da su privatni i kod njih ne moze.

Nazad
Vrh Dno