U koliko sati si igrao juče, mi smo bili online od 20 do 23:30.
Cek, koje su to medium postavke kada ima "performance", "quality", "best performance" i "best quality" ?
Dusmanin...
Procitah vec, ali sam ocekivao da ce makar jedan covek biti na nekom serveru.
Na kom serveru igrate?
HahahahahahahahhahaNe mozes da omasis, jedini server na kome ima nekoga![]()
Ali mape... ono je bolesno, i dalje ne mogu da verujem da neki MP shooter ima onako kompleksne i detaljne mape. Mod je u neku ruku cudan, i valja i ne valja u isto vreme, ali je u lepo biti medju 20 ljudi na planeti koji igraju istu igru, mislim da i 3D gayvilla ima jaci community
![]()
Ja sam odlucio da potpuno iskljucim senke posle jedne partije na "river" mapi. Na desnoj strani (kada gledamo iz baze crvenih) je suma u kojoj se ne vidi apsolutno nista kada su ukljucene senke...
Video sam neke " statse " n adesnoj strani ekrana, kao healht regen 20 %, armor regen 20 % ? OD cega to zavisi ?
Iskreno mislim da je bolje za ovaj mod da se ne omasovi nego da ima neki svoj mali community, zbog kvaliteta igraca.
Ma s obzirom na " sirinu prostora " koje treba savladati i " misija " kontam da je ovo posao za ekipu od 6 i neki voip, dok se ne upoznaju mape i savladaju zadaci. Mada mi se ucinilo da je malo neujednaceno za vozila, sam spawn nekih vozila omogucava rape zastave ? Ili sam samo noob u modu. Eh da, nesto nisam siguran da RPG leti kako treba da leti odn. AT rakete, sakrijem se iza nekog objekta, apc prodje , ja izadjem, imam prostora da mu oprljim zadnjcu ali je projektil iz nekih nepoznatih razloga otisao previse ulevo i pogodio cisternu :-// Drago mi je da same AT mine rade ok posto je odmah posle natrcao na sledecu zamku ... Definitvno mod koji treba igrati a jos bolje ako ima neka ekipica koja bi to igrala cesce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari