Neo_Matrix
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.08.2003
- Poena
- 649
A sto je taj vodafon toliko dobar ?
Kad sam bio u grckoj na svakom cosku pise VODAFON ...
Kad sam bio u grckoj na svakom cosku pise VODAFON ...
PJ je napisao(la):...
Zelenjak je kritican sto se mreze tice! Tamo se ukrsta najmanje 3-4 repetitora i gomila smetnji. Moja devojka zivi u Brankovoj i baterija nijednog telefona tamo ne moze da izdrzi duze od 20-30h!!!
Stalno se prijavljuju i odjavljuju sa mreze i cas radi kako treba, cas ne radi uopste. Nisam probao sa mojom 3310 na kojoj mi je ukljucen NetMonitor da vidim koliko stvarno repetitora hvata. Moja predpostavka je: Zemun, Nbgd i bar jedan od centra....
barakuda je napisao(la):...
Iskreno ja nisam primetio nikakve probleme sa baterijom, imam T65 i baterija mi traje u zavisnosti od upotrebe oko 5 dana. Inace lociran sam kod garaze u NF i uvek mi prikazuje Centar, jedino na Andricevom vencu varira izmedju Centar i Terazije, a kada sam kod DO ili u njemu uvek Centar ...
Dakle kao i sa racunarim nekom sve radi nekome ne.. nekome bolje a nekom losije... bezveze..
Poz. Bane ,)
neICE je napisao(la):Znaci taj Cell info display trosi dosta bateriju,a?
Genghis Khan je napisao(la):Meni npr. na Konjarniku pishe Avala. Ne mogu da verujem da se na taj predajnik "kachim" ???
Miroslav je napisao(la):o podesio sam! bas je cool foricanije da je preterano korisna, ali je lepo znati kako se zove lokacija na kojoj se trenutno nalazis
Genghis Khan je napisao(la):...
EDIT:
Pisalo mi i Marinkova bara i Brace Jerkovic, sad se evo pojavi Medakovic...Kako je krenulo
Pisalo i Dedinje, i Konjarnik, i Crveni Krst. Pa ovo bre nije normalno. Samo se menja.
Genghis Khan je napisao(la):Meni npr. na Konjarniku pishe Avala. Ne mogu da verujem da se na taj predajnik "kachim" ???
][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Normalna stvar..
Ako se nalazis na "raskruscu" signala, onda vatas malo od onog, malo od ovog.. tako je i meni.
Najgore je sto to ne valja za tel, signali se preplicu pa se i baterija vise trosi jer se mob vise "muci"..![]()
Falcon je napisao(la):Zanimljivo...
Inace, dok sam experimentisao sa N6210, Cell Info Display i NetMonitor-om, primetio sam da, dok je ukljucen CID, telefon "trosi" 6 puta vise struje. Konkretno, sa iskljucenim CID potrosnja je 5 mW, a sa ukljucenim cak 30. Kad se telefon ugasi, pa ponovo upali ova opcija se iskljucuje sama! Isto mi se desava i sa 7210 mada nemogu vidim kolika je potrosnja jer nemogu da aktiviram NetMonitor na ovom telefonu (nije moguce??).
Pozdrav!
ICE je napisao(la):...
Ako je CID=Cell Info Display kako pretpostavlajm kako to da onda ne trosi vise bateriju? ili sam se ja malo zaje***
petri je napisao(la):Bazna stanica emituje informaciju o sebi i svojoj celiji, koju telefon pokupi i posalje na display. Zahteva zanemarljivo malo energije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari