Šta je novo?

Mobtel ukljucio Cell info!!

ako bih trebao da biram izmedju 063 i 064 izabrao bih vodafon :p

Jel ima nekih informacija iz Novog Sada, tj. da li svaki deo grada ima svoje ime kao u BG!
Posto mi drugarica kaze da njoj pise samo Novi Sad?
:wave;

byMaX je napisao(la):
Ma ne samo to - nego izmedju NH i Igala ima deo koji je razdvaja, kod hotela Topla, i tu ladno pishe "topla"... Mnogo precizno, bre... Nisam jos proveravao ovaj nash, ali, ajde javljajte...

Maxi, ne razumem shto se posebno odushevljavash? To je samo pitanje koje te antene uhvate.

Ukljucio sam i pojavio se Pozarevac ispod 4 junaka iz South parka :mrgreen:

cheers

vodnik je napisao(la):
...
BTW Ova usluga baš biti korisna u integraciji sa GPRS-m. Razne IGRICE gde se korisnici medjusobno jure po gradu. Pa recimo koliko ste udaljeni od najbliže pumpe i sl. ...
to bi bilo carski :beat: :beat:

Genghis Khan je napisao(la):
...

Samo neshro ne mogu da se setim shta je u Budvi pisalo???

Pa bese u becicima => becici, budva => budva, stari grad => stari grad itd...

Iza Hajata pise "Sava", valjda zbog Sava Centra. Za sada prilicno beskorisna opcija. Kada bi ispisivalo ulicu u kojoj se nalazis bilo bi ql :)

E, da, u 62. bloku pise Bezanija....ne svuda, ali kod drugara u stanu da...

Bane je napisao(la):
...

Maxi, ne razumem shto se posebno odushevljavash? To je samo pitanje koje te antene uhvate.

Zato sto je meni na zelenjaku pisalo USCE... pa ti vidi koliko je bolja SCG mreza!

Ajde neka neko kaze kako na Ericssonu R310 da iskljucim ovu opciju!

Meni se cini da je dosta traljavo odradjeno :cuss:

.....on hoce celu saku.

jesam u pravu/

nadam se da ce jos usavrsavati type;

byMaX je napisao(la):
...

Zato sto je meni na zelenjaku pisalo USCE... pa ti vidi koliko je bolja SCG mreza!

Zelenjak je kritican sto se mreze tice! Tamo se ukrsta najmanje 3-4 repetitora i gomila smetnji. Moja devojka zivi u Brankovoj i baterija nijednog telefona tamo ne moze da izdrzi duze od 20-30h!!!
Stalno se prijavljuju i odjavljuju sa mreze i cas radi kako treba, cas ne radi uopste. Nisam probao sa mojom 3310 na kojoj mi je ukljucen NetMonitor da vidim koliko stvarno repetitora hvata. Moja predpostavka je: Zemun, Nbgd i bar jedan od centra....

byMaX je napisao(la):
...

Pretpostavljam da ima veze i lokacija ćelije sa kojom aparat komunicira u tom trenutku. Verovatno da je tada "pričao" sa nekom novobeogradskom, što zvuči prilično realno.

U Kostolcu je Kostolac :D

cheers

ivo.r je napisao(la):
...

Pretpostavljam da ima veze i lokacija ćelije sa kojom aparat komunicira u tom trenutku. Verovatno da je tada "pričao" sa nekom novobeogradskom, što zvuči prilično realno.

Ali se moj 6100 nije dao zbuniti proletos u SCG ;)

Uskoro ce to biti i na 064...a sve to sa ciljem da se razlicito tarifiraju razgovori..bice i ona fora da jednu antenu prolasis za "home" , tj. kraj...recimo okolina kuce pa ce biti jefitinije kad zoves kucu iz prodavnice da pitas zenu sta da kupis :mrgreen: ili kad zoves nekog na istoj baznoj stanici..
Ne , ozbiljno, to je svrha ovoga sa Cell info....samo kod nas sve to polako ide...
:wave;

Imam ja drugara na Lekinom hillu, koji se nalazi na nekakvom cvoristu signala, pa mu cas prikazuje da je na Dedinju, cas na Autkomandi, pa na Dusanovcu, itd. Inace signal obe mreze na tom mestu je ocajan.

ZoNi je napisao(la):
a meni nista ne pise na Nokijama 3310/3330/3410 :(

Pa ako imas 063 onda mora da pise...
mozdad nije ukljuceno, pa ti ukljuci :

setings pa phone setings pa cell info displey i stavis na on i to je to

Ajd pozdrav!!!

Kod mene nekad pise Novi Beograd,nekad Zemun a nekad Bezanija...
Mora da sam na ''tromedji''.

ZoNi je napisao(la):
znam za to... uardio sam to, ali nista... cudno...

inace, 063: 2 x postpaid, 1 x prepaid i nigde ne radi!

Imas tri kartice ?
Ma uzmi i okreni mobtelov centar pa pitaj i oni ce ti reci sta i kako...

Pise lepo PALILULA! Proslu sam celu godinu proveo u CG (vojska, Tivat) i neverovatno su precizni. Znam kada sam, recimo, putovao kroz CG, kad nisam znao gde sam u onim brdima i bespucu, na disleju lepo pise gde se nalazis (doduse, samo kad ima signala)...

U 063 vs. 064, dajem glas 063 mrezi, ipak su nekako profesionalniji. Jes' da su lopovi, ali ipak su prvi uveli mnoge stvari kod nas. Istina, ne znam ni za jednu stvar da su oni "izmislili" vec su sve dobre ideje pokupili od drugih mreza preko... Bolje ista nego nista!

ZoNi je napisao(la):
a meni nista ne pise na Nokijama 3310/3330/3410 :(

To je zato sto koristis telefone od najveceg proizvodjaca prevaranta - Nokie. Bolje prestani da koristis krsh aparate!

U potpisu: drjackyII :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Misha je napisao(la):
ako bih trebao da biram izmedju 063 i 064 izabrao bih vodafon :p

Nema ništa od vodafona...

PREGOVORE O VLASNIČKIM ODNOSIMA U MOBTELU NASTAVLJA NOVA VLADA

Beograd -- Pregovori o vlasničkim odnosima države i BK Grupe u
"Mobtelu" obustavljeni su i nastaviće ih nova vlada, izjavio je
ministar za privredu i privatizaciju Aleksandar Vlahović. Vladina
komisija koja je zadužena za pregovore sa privatnim vlasnikom dela
'Mobtela" nije se sastala već mesec dana. "Nema nekog naročitog
napretka, jednostavno nema komunikacije, ja sam kao predsednik komisije ocenio da, upravo zbog tekuće političke krize, da se ne bi stvarao
nekakav pogrešan utisak u javnosti, da ukoliko idu vanredni
parlamentarni izbori ne treba niko niti nas niti Vladu da optužuje da
smo u poslednjem trenutku zarad ne znam ni ja kojih razloga ostvarili
dogovor. Prepustimo to novoj Vladi da oni to završe", rekao je
Vlahović. Aleksandar Vlahović je još rekao da će se o privatizaciji
Mobtela odlučivati tek posle dogovora o vlasničkim odnosima sa BK
grupom. Dodajmo još da je u subotu uveče predsednik "BK grupe" Bogoljub Karić u otvorenom pismu ministru finansija Božidaru Ðeliću zatražio da mu se vrati novac koji je morao da uplati kao porez na ekstraprofit.
Pismo Karića obajavljeno je povodom izjave Ðelića da je naplata poreza
na ekstraprofit bila selektivna.

ali kad dodje vodafon dacu makar i 100e ali imacu vodoafon

Nazad
Vrh Dno