byMaX je napisao(la):..... i trudite se da uslovi koriscenja budu isti...
thunderchase je napisao(la):Kad sam krenuo kući, tog istog dana, redom su se smenjivali Savski venac, ne znam, Čukarica, Žarkovo i Železnik. E sad, kad sam bio na domak Umke, negde kod Ostružnice, napisa mi Aerodrom (?). Što je još zanimljivije, na samom ulasku u Umku pojavi mi se "Obrenovac"! Tek kasnije se normalizovalo.
[/i]
Znam, zato sam i napisao. Taj "Obrenovac" je trajao par sekundi, a ni meni nije jasno kako je mogao imati jači signal od "Umke"...Bane je napisao(la):...
Malo je chudno da ti je signal bash toliko shetao...
Kod Umke bi trebalo da te uhvati Umska antena koja se nalazi na brdu, a koja pokriva vec od prelaska preko Ostruznice, zatim celu Umku, Duboko, pa sve do izlaska iz Baricha. Tek tada bi trebalo da te hvata obrenovachka podstanica.
npetar je napisao(la):Bio sam u SREMCICI pisalo je ZEMUN :happy:
mojne da caspri da si iz selevca???Santa je napisao(la):Hehe, i kod mene pise Selevac!
fanatic je napisao(la):Jel to radi na MOTOROLI v70 ? Ako radi kako se uključuje prelistao sam ceo meni ali nema nigde ...
delimir je napisao(la):Kod mene je kriticna baterija, pa cu probati sa iskljucenim Cell Infom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari