Potrebna mi je preporuka za mobilni telefon koji bi sa punjacem kostao najvise 25000 dinara.
Pozeljno bi bilo da potrosim sto manje novca na telefon jer ga necu koristiti za igranje.
Vecina telefona sa spiska kosta oko 20000 a uz Realme telefone se za taj novac dobije punjac i maska.
Tecno Spark 20
Motorola G32
Motorola G54
Realme C67
Realme C75
Honor X8c 8/256
Redmi 14
Uz Realme telefone se dobijaju punjaci.
Koji telefon biste vi kupili?
Koliko kostaju punjaci za ove telefone?
Najbitnije je da ne kupim neki model koji se zagreva tokom koriscenja ili ima bas slabu bateriju.
Telefon ce biti koriscen najvise za razgovor preko vibera a pozeljno bi bilo i da nema krs kameru.
Realme C67 je stariji model ali su ga hvalili kada je izasao zbog dobre kamere.
Realme C75 i Honor X8c imaju izdrzljive ekrane ali ne znam koliko bi kostao punjac za te telefone.
Preporucite telefone drugih proizvodjaca ako mislite da ima boljih u cenovnom rangu oko 20 hiljada.
Potreban mi je telefon do pocetka sledece nedelje.
Unapred se zahvaljujem na pomoci i odgovorima.
Pozeljno bi bilo da potrosim sto manje novca na telefon jer ga necu koristiti za igranje.
Vecina telefona sa spiska kosta oko 20000 a uz Realme telefone se za taj novac dobije punjac i maska.
Tecno Spark 20
Motorola G32
Motorola G54
Realme C67
Realme C75
Honor X8c 8/256
Redmi 14
Uz Realme telefone se dobijaju punjaci.
Koji telefon biste vi kupili?
Koliko kostaju punjaci za ove telefone?
Najbitnije je da ne kupim neki model koji se zagreva tokom koriscenja ili ima bas slabu bateriju.
Telefon ce biti koriscen najvise za razgovor preko vibera a pozeljno bi bilo i da nema krs kameru.
Realme C67 je stariji model ali su ga hvalili kada je izasao zbog dobre kamere.
Realme C75 i Honor X8c imaju izdrzljive ekrane ali ne znam koliko bi kostao punjac za te telefone.
Preporucite telefone drugih proizvodjaca ako mislite da ima boljih u cenovnom rangu oko 20 hiljada.
Potreban mi je telefon do pocetka sledece nedelje.
Unapred se zahvaljujem na pomoci i odgovorima.