Šta je novo?

Mobilni telefon Mobilni telefon do 25000

Koji mobilni telefon kupiti

Ga100n

Zapažen
Učlanjen(a)
23.11.2023
Poena
15
Potrebna mi je preporuka za mobilni telefon koji bi sa punjacem kostao najvise 25000 dinara.
Pozeljno bi bilo da potrosim sto manje novca na telefon jer ga necu koristiti za igranje.
Vecina telefona sa spiska kosta oko 20000 a uz Realme telefone se za taj novac dobije punjac i maska.

Tecno Spark 20
Motorola G32
Motorola G54
Realme C67
Realme C75
Honor X8c 8/256
Redmi 14

Uz Realme telefone se dobijaju punjaci.
Koji telefon biste vi kupili?
Koliko kostaju punjaci za ove telefone?
Najbitnije je da ne kupim neki model koji se zagreva tokom koriscenja ili ima bas slabu bateriju.
Telefon ce biti koriscen najvise za razgovor preko vibera a pozeljno bi bilo i da nema krs kameru.
Realme C67 je stariji model ali su ga hvalili kada je izasao zbog dobre kamere.
Realme C75 i Honor X8c imaju izdrzljive ekrane ali ne znam koliko bi kostao punjac za te telefone.
Preporucite telefone drugih proizvodjaca ako mislite da ima boljih u cenovnom rangu oko 20 hiljada.
Potreban mi je telefon do pocetka sledece nedelje.
Unapred se zahvaljujem na pomoci i odgovorima.

Hvala vam na odgovorima.
Realme telefon bih uzeo zbog toga sto se uz njega dobija futrola i punjac a ima i izdrzljiv ekran. Izgleda da je Realme c67 vise odusevio ljude od Realme c75 ili sam ja na internetu procitao takve komentare.
Kakvo je vase misljenje o Honor x8c?
Koliko kosta punjac za Honor x8c?
Jedino mi smeta kod tog telefona sto nije 5g i nema ips ekran ali za 20ak hiljada se ne moze ocekivati bolje.

Honor lite 400 kosta oko 25 hiljada a potrebno je kupiti punjac i futrolu pa bih potrosio na telefon oko 30ak hiljada.

Ako bih uzeo Xiaomi telefon onda bi to bio noviji Redmi 14.

Jos jednom se zahvaljujem svima na odgovorima.
Nadam se da ce biti jos odgovora.

Hvala vam na odgovorima.
Realme telefon bih uzeo zbog toga sto se uz njega dobija futrola i punjac a ima i izdrzljiv ekran. Izgleda da je Realme c67 vise odusevio ljude od Realme c75 ili sam ja na internetu procitao takve komentare.
Kakvo je vase misljenje o Honor x8c?
Koliko kosta punjac za Honor x8c?
Jedino mi smeta kod tog telefona sto nije 5g i nema ips ekran ali za 20ak hiljada se ne moze ocekivati bolje.

Honor lite 400 kosta oko 25 hiljada a potrebno je kupiti punjac i futrolu pa bih potrosio na telefon oko 30ak hiljada.

Ako bih uzeo Xiaomi telefon onda bi to bio noviji Redmi 14.

Jos jednom se zahvaljujem svima na odgovorima.
Nadam se da ce biti jos odgovora.
Ако имаш новији десктоп или лаптоп можеш преко њиховог usb c да пуниш

Nazad
Vrh Dno