Šta je novo?

Mobilni operateri u Grčkoj - FAQ u drugom postu

Gledao sam ja i grčke kartice i ne mogu da nađem ovako povoljnu ponudu ni kod jednog operatera...

Vip net je objavio da neće ništa dodatno naplaćivati ,ostavio sam link ,tako mora biti kod svih operaterra u HRV. I pitao sam bon bon preko fb poruke,i takođe su mi rekli da se ništa dodatno neće naplaćivati. Jednostavno,tako je propisala evropska komisija,i tako mora da bude.

Ako su rekli da će samo ukinuti roming dodatak onda je to ok. Meni agenti nisu rekli tako, već da se sada ne znaju cene.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

I ja naravno, nije mi bilo lako 300 din, ali to je jače od mene [emoji12] [emoji12]

Pitanje je jedino kako ce biti ogranicen net (brzina/dostupnost/LTE ili 3G...).

Koliko traje ova Bonbon kartica bez dopune, ne mogu naci? A koliko traje dopuna/kredit?

Poslednja izmena:
Kartica traje 90 dana od poslednje dopune, jedino ako se dopuni onom najvecom dopunom od 178 kuna traje 360 dana

Odlicno, hvala. Ovo moze ispasti trajno resenje unutar EU, posto nismo mesecima "van HR" :D

Narucio i ja, nadam se da stize pre kraja meseca, posto 99% idem za DE tad, a malo kasnije i u GR. 6 GB za 7.5eur je stvarno vise nego fer ponuda.

kako nije, fantazija

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Samo da ne bude suviše dobro da bude istina... U Grčkoj naci dobar wifi je ravno čudu...

Jos ako je 4G kartica, i radi 4G u romingu (barem u DE/AT), iha!

Naravno da je 4G, u paketu 6GB internet kažu da ide svee punom brzinom 4G

A da. Onda je pitanje da li je 4G u romingu.

Nebitno mi je, moj MiFi ima samo H+...

Sent from my P8Lite using Tapatalk

Negde stoji da mora imati 4G u EU romingu, ako je moguce?

Ok, stigne mi ova bonbon kartica, ali gde posle da kupim dopunu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Negde stoji da mora imati 4G u EU romingu, ako je moguce?
Ne mora da stoji ali može se smatrati da ako nešto ukinu ili promene kad odeš van matične mreže da su na taj način naplatili roming skuplje...mislim jevropa je to [emoji12] .
U suštini i 3G je dovoljan...

Ima li možda u Sloveniji neka slična opcija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malo je off pitanje:
Koji mifi ruter preporucujete ?
Planiram i ja da kupim ovu karticu, cekam prva iskustva.

Ako sam dobro shvatio ako imamo EU karticu u nekoj drugoj EU zemlji i ako na toj kartici imamo neki paket sa internetom trebalo bi da trosi MB iz tog paketa?

Da. Do neke mere od 5-10gb, ne secam se tacno.

Od 15.6.2017!

Bila mi je sad neka rodbina koja ima austrijsku t mobile karticu i ima neogranicen 3g net kod nas...to mi je bilo jako cudno

Vrh Dno