Šta je novo?

Mobilni mod 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda mogu da imam 100 app na Home screen, pa moj je telefon...:)
Nemam app drawer, ima opcija na Mate 9 ali je ugašena, sve je u folderima, preglednije...
Ne treba vama ni jedna app na Home screen, imate app drawer, lepše je tako, zar ne.... Višak je sve što je na Home screen i sat i vreme ipotrebne app i sto manje informacija na Home screen, jer ipak je to smart telefon...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

28 aplikacija imam na jedan tap i jedan swajp :) Treba ti vise od 28 aplikacija svaki dan u svakom trenutku? :) Verovatno ih i lakse dohvatim prstom nego dok ih ti ubodes pri vrhu ekrana, ovih 12 na homescreenu su u donjem delu ekrana gde najprirodnije leze prst, plus ovih 16 u folderu su dole u docku, takodje prirodnije nego da ih jurim po vrhu ekrana..

Valjda mogu da imam 100 app na Home screen, pa moj je telefon...:)
Nemam app drawer, ima opcija na Mate 9 ali je ugašena, sve je u folderima, preglednije...
Ne treba vama ni jedna app na Home screen, imate app drawer, lepše je tako, zar ne.... Višak je sve što je na Home screen i sat i vreme ipotrebne app i sto manje informacija na Home screen, jer ipak je to smart telefon...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Ova tema se zove Mobilni mod i u nju ne spada plakanje. Stoga, ako nisi u stanju da istrpis opravdanu i konstruktivnu kritiku - napusti temu.

d83ada1a201e58e105e10d08304d3c0f.jpg

Funkong ikonicescreener_20170405(13:50:08).png

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da iskopiram post "od znacaja" i za ovu temu

Drugari,

Moj ICON PACK Rewun je BESPLATAN na Play Store-u samo dva dana.

Zamolio bih i forumase koji ne koriste icon packove, samo da ga skinu i posle da ga izbrisu (uninstall) zbog broja download-a

Takodje, ako mozete da udarite 5 zvezdica, puno bi mi znacilo.

Mozete ga skinuti ovde ---> REWUN - ICON PACK

Unapred hvala svima i veliki pozdrav

Razmisljam da li mozda ima potrebe za zasebnom temom o promocijama i popustima za Android aplikacije, gde bi sve bilo na jednom mestu.

To ne bi bilo loše, popusti i beta verzije aplikacija.
Inače ove ikonice smorile, sve je već viđeno/probano i istrošeno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Simpax icon pack, zooper pro sa ocea skinom. Nova launcher naravno :)
27d2beb9f4272f12e87dda6bc13ff535.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odlican icon pack, ali nazalost ide samo uz minimal wallpaper-e.

Postavka koju vozam od juče od apgrejda na Nougat i EMUI 5. Nisam imao vremena mnogo da se igram i ovo mi je baš onako simple ali funkcionalno. :)

SimpleUI for EMUI 5 i Stockify ikonice. :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Opet ja, mala promena ali mislim da fino izgleda. Svaki od ovih kružića je folder, kvadrat u sredini takodje, pozivi i sms stoje na gestures u novi, tako da na 1 klik imam 30+ aplikacija koje svakodnevno koristim.

screener_20170409(13-23-19).jpg

Poslednja izmena:
A jel moze nesto drugo osim kruzica, ovako moras da pamtis gde ti je sta, kad nista ne simbolizuje grupu?

@Jericho Naravno da moze,ali jako dugo mi stoje folderi jednako rasporedjeni,tako da mi nista ne znaci nesto sto simbolizuje grupu posto za svaku app znam gde je,a ovako mi se vise svidja :)

Postavka koju vozam od juče od apgrejda na Nougat i EMUI 5. Nisam imao vremena mnogo da se igram i ovo mi je baš onako simple ali funkcionalno. :)

SimpleUI for EMUI 5 i Stockify ikonice. :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Može wall... Thx [emoji3]

^Backdrops aplikacija, stoji na prvoj strani.

Sent from my HUAWEI P9 lite via Tapatalk

:) Ikonice su kombinacije Pinneaple i Coffe,a pozadina je iz Backdoprs app,pod nazivom Grey Sunset...

^Skidam! Hvala! :D

Anyway,

Galaxy S8 EMUI 5 Theme
Nova Launcher Prime Beta
Galaxy S8 Icon Pack + Wallpaper

:d

Prvi put da se meni svidi nešto kod Samsunga. :D Samo neka ubace ovakav UI i u mid rejndž telefone i pun pogodak. :)
Ne verujem da ću dugo vozati icon pack, ali font i navigacioni tasteri su vrh! :D

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno