Šta je novo?

Mobilni mod 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Male izmene..

Umbra ikonice, nova

m2 note

Prilozi

• S70325-215029.jpg
    S70325-215029.jpg
    90.1 KB · Pregleda: 180
Poslednja izmena:
Posle dugog perioda sa Pixel icon pack, resih da se vratim malo na nesto jednostavnije :) svaka ikonica je swype-up folder.
6fe5c8424b9ab280f23b08e287ae86e3.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Noizy Icons Pack besplatne u Prodavnici jos 2 dana.

Sent from my m2+note using Tapatalk

Koje su ovo ikonice?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh, eventualno da taj google search ne bude preko cele dužine ...

Widget bas lepo izgleda, jel to S8 widget?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

da, neki pixel + s8 stil widgeta

Poslednja izmena:
Acorn ikonice umesto Pineapple, mozda i najlepse na koje sam natrcao do sad.

Poslednja izmena:
Meni su se uvek svidjale al ih ima baš malo.

Sent from my Nexus 5X

Pokriva mi 95% aplikacija koje koristim, za one koje nema sam stavio zamenske tipa 'power' ikonica za unified remote, b92 default ne strci toliko, busplus isto ostavio default..

A za app drawer sam stavio invisible icon pack i ostavio samo nazive, prelepo izgleda..

a7be679e373ea7af4bb2c8861d730e4b.jpg

Sent from TT

Poslednja izmena:
A kako se stavlja posebno icon pack za drawer? Jel novu koristis?

Sent from my Honor 8

Ne moze posebno ***, stavis icon pack ovaj invisible, a rucno promenis ikonice na homescreenovima i po folderima..

Sent from TT

Da, tako moze :) Hvala za tip :)

Sent from my Honor 8

attachment.php

Prilozi

• shot.jpg
    shot.jpg
    281.5 KB · Pregleda: 419
Koje su ikonice? Bas su "sesi" [emoji12]

m2 note

Poslednja izmena:
Malo su onako, za klinca predskolsko :) Al ozbiljan rad je utrosen tu..

Sad preterase vec s minimalizmom, invisible icon wtf??, kao lakse cu da nadjem app medj' textom bez ikone. sta je sledece, pocetno slovo samo il prazan ekran, pa da pamtim pozicije gde se krije app i mozda nabodem. Cemu ekran toliki onda, da se ja vratim na erikson T28 :d

Sad preterase vec s minimalizmom, invisible icon wtf??, kao lakse cu da nadjem app medj' textom bez ikone. sta je sledece, pocetno slovo samo il prazan ekran, pa da pamtim pozicije gde se krije app i mozda nabodem. Cemu ekran toliki onda, da se ja vratim na erikson T28 :d
Bravooo +10000000000000
:) :) :)

Huawei Mate 9

Pa koliko cesto koristis app drawer, pogotovo ti i Bogi koji imate verovatno 100 ikonica po homescreenu :) Kad ga vec ne koristim cesto, sto ne bi izgledao ovako?

Inace imam 6 ikonica na prvom homescreenu, i 6 na drugom, 12 aplikacija koje najcesce koristim, plus folder (providni) u sred docka, sa jos 16 najkoriscenijih aplikacija. To nije dovoljno? Valjda mogu da zapamtim da imam providni folder u sred docka, moj je telefon..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno