I ne znam da li se neko sjeca na starim nokia telefonima poput 6110. Displej je radi ona pritisak okvira pa kada okvir popusti, displej gubi kontakt. I onda da vidis sta je na ekranu, pritišces prstom gore iznad ekrana. Epic.
A sta tek reci o ovom telefonu (T310), kakva je to masina bila u to vreme
![]()
Od tih Windows Mobile sklopocija secam se da je bio popularna ona Motorola MPx220. Zamalo i ja da uzmem. Bese SoC bio dual core, velika stvar u to vreme.
Nikad e715, samo z500!!!Gsmarena kaze da je to samsung e715, to je bio super popularan model kod nas.
Najverovatnije si mislio bas na e715, posto su skoro isti...ovaj z500 je bio prilicno redak u vreme kada sam ga ja uzeo.Imao je opciju 3g poziva(ono sto onaj sa b92 stalno pominje u komentarima...[emoji1] )Jeste z500, nisam bio siguran koji od ta dva su. Pogotovo sto samsung oduvek stanca 100 telefona godisnje.
To je kao danas da kazes kakva je masina Galaxy A3 pored zivog Galaxy S6. T310 je jeftinija verzija T610![]()
D500 legendarni
Da ali mislim da se 310 pojavio nekoliko meseci ranije, secam se da su neki likovi iz kraja odmah nabavili te telefone, jedan je cak dobio u onu raspad kameru koja se kacila na fon :d
E720 - neunistiv, jedan od boljih telefona koji sam imao. 1MP kamera, dual led, super kamkorder za to vreme, odlican ekran i izrada, kontrola muzickog plejera bez otvaranja telefona.. zbog svega toga sam ga i kupio. Ali i jedna velika mana - ocajan kvalitet zvuka u toku razgovora. I naravno retardiranost Samsungovog ultra-glupog softvera (10+ godina kasnije i nista se nije promenilo :d)
![]()
![]()
![]()
Jedna za g@w-a
![]()
![]()
Zadnji je isto legendaran ma sta vi mislili o njemu. Izrodio je jeftinijeg fancy rodjaka koji jos uvek drzi rekord za najprodavaniji smartfon ukoliko se ne varam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari