Imao sam gotovo sve jace Siemens modele, kad su počeli sq Benq pazario sam ef81 dobar je bio, jes da je soft bio malo ocajan ali to mi toliko nije smetalo, pozivi i poruke, multimedia sve je radilo kako treba, bagove su imali i Symbian modeli, nije bilo bajno, ni kod ostalih, za to vreme nije bas toliko crno bilo kako neki predstavljaju...
Slazem se siemens je bas patio od bagova u sw, pogotovo kada su dosli modeli sa ekranima u boji..kamerama...
Sto se tice androida, filozofija je vrhunska, niko se toga nije setio i Google je iskoristio momenat i saterao Nokiju u cosak, Otvoren kod od koga Google reklama zaradjuje kintu ;-)
Sada smo toliko srecni a android kao da je stao u mestu, vise i ne napreduje, gotovo sve ima, aada svaki major update donosi jako malo, gotovo nista, pa je tako mnogima i Kit Kat sasvim ok na telefonu. Zreo sistem nema sta.
IOS, to je neka druga prica, kome pije vodu neka uziva.
WP/ W10M steta ali MS to sve sporo gura, nisu se bas potrudili da zazivi a prolazi vreme, mislim da je fail, nadam se da gresim.
Nokia ako se vrati i krene sa Androidom, trebace im magija da osvoje tržište koje je preplavljeno ponudom...i to mi se cini neće biti ona stara Nokia poznata po svom receptu kvaliteta, nego neka Kineska kuhinja.
Sve u svemu, moramo priznati da je Android vec duze vreme nesto najbolje za telefone.