Šta je novo?

Mob do 180E - kriterijumi

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
Jedva sakupih lovu za nov mobilni (trenutno imam 3310, samo toliko :wc: ), a kako nemam blage veze koji su modeli aktuelni treba mi savet. Dakle:
- Kamera iznad 1MP
- Prosiriva memorija
- Bluetooth
- MP3 reprodukcija
- autonomija, tj izdrzljivost baterije.
- BEZ DZOJSTIKA! (znaci otpada vecina SE modela)
- po mogucnosti monoblok, ali nije obavezno.

Poslednja izmena:
Eventualno v3i ali u poredjenju sa nokiom je go ku*ac.Ja se ne bi razmishljao za 6630 ili eventualno d 510 koji sam imao do skoro...

Osim ove nokie, video sam je kod ortaka, stvarno ima ekstra funkcije, ali je ruzna i glomazna do koske. Alternativa?

Mozda je ruzna i glomazna, ali je najbolje sto za te pare dobijas. Ja sam ovaj model imao godinu i po dana i velicina mi je smetala prve dve nedelje. Posle toga su mi telefoni "normalne" velicine bili igracke. 6630 ima izvanrednu ergonomiju, a ima sve sto i mladja braca 6680 i N70. Ono sto ovi modeli imaju a ovaj nema je vise sminka....
Jos jednom, za 180e nema boljeg pazara, a kad se navuces na tastaturu skontaces da nije ni ruzan ni glomazan, vec da je to telefon kojim ces dugo biti zadovoljan.

Pa čuj, teško da je mogao da ti ne ispunjava kriterijume, kad nisi koristio ništa bolje i ne znaš da li ti nešto treba. 6630 je odličan izbor da središ kriterijume i vidiš da li ti smartphone treba. U svakom slučaju je dobar i kvalitetan telefon u pitanju, koristio napredne funkcije ili ne. Barem MP3 će moći da ti ispuni neki dosadan trenutak ili šetnjicu, a u tome je 6630 veoma pristojan.

Mozda je ruzna i glomazna, ali je najbolje sto za te pare dobijas. Ja sam ovaj model imao godinu i po dana i velicina mi je smetala prve dve nedelje. Posle toga su mi telefoni "normalne" velicine bili igracke. 6630 ima izvanrednu ergonomiju, a ima sve sto i mladja braca 6680 i N70. Ono sto ovi modeli imaju a ovaj nema je vise sminka....
Jos jednom, za 180e nema boljeg pazara, a kad se navuces na tastaturu skontaces da nije ni ruzan ni glomazan, vec da je to telefon kojim ces dugo biti zadovoljan.

Nisu svakom prioriteti gomila funkcija i mumbo jumbo specifikacije. Meni je mnogo bitnije da je telefon kvalitetne izrade, relativno malih dimenzija i da mi se svidja dizajn. Funkcije tek idu posle :)

Pa onda je najbolje sam da odaberes a ne da pitas jer sigurno niko ne zna tvoj ukus kao ti. Ljudi su samo izneli svoja misljenja. Na forumu su uglavnom ljudi kojima trebaju funkcije a ne fensi izgled pa shodno tome dobijas takve odgovore.

Dobro, a sta fali ovim modelima: Nokia - 3230, 6230i, 6670, 7610, Sagem myX8, Samsung X700, Siemens S75... :trust:

3230 ima dzojstik :p
Drugo, zvono se mnogo slabije cuje nego na ostalim telefonima... Inace, imao sam ga i bio sam extra zadovoljan (ako izuzmemo tu cinjenicu oko zvona).
Trece, MP3 muziku pusta, ali u mono varijanti (dok je FM stereo).

Poslednja izmena:
Jeste jedini, ali potpuno te razumem sto te toliko brine velicina jer i ja ga ne bi kupio zato sto ne mogu leti da ga nosim u dzepu a da mi sorc ne spada.

Moze, samo stegni malo jace sorc. Preporuka za 6630 i od mene!!!

Bravo care, najpametnija stvar koju je neko rekao u zadnje vreme. Dajte ljudi, dokle je ovo doslo, moze slobodno da se otvori zenski kutak za diskusije tipa: joj sto je mali i sladak, a da li ti se svidja boja..." :D :p
P.S.
Ja stalno nosim 2 telefona: Nokie 6800 i E61 i ne spadadu mi pantalone :) Najbitnije je otvoriti se za dobar kais :D
A pre jedno 7-8 meseci sam teglio 6800 i Siemens S10 (opusteno mozes da ubijes nekog jednim udarcem u glavu). Naravoucenije: ako ne staje u dzep nosi torbicu.
Znam da nisam nista korisno rekao ali ovo postaje preterano (sta da kupim do 60, 80, 100, 180€...).
Znam samo jedno: ni kod babe nema za dzabe..

Lose (preterano) je to sto vec i ptice na grani znaju da je 6630 najbolja kupovina za manje od 180 eura, a verovatno ce da se otvori jos bar sto tema sa istim sadrzajem.

Pricajte vi sta ocete ali za te pare telefon sa takvim opcijama nepostoji vise ni jedan.

Inace za mene postoje samo 3 telefona:

1. nokia6630 pametan; monoblok (mnogima ruzan, meni lep);
2. motorola v3x jednostavan, nasminkan; preklop (svima lep);
3. Samsung d600 jednostavan, par gluposti; slajd ili kako se vec zovu ti sto se izvlace (vecina misli da je lep)!!!

Q-tec 9100 je za mene vise od telefona pa ga nenabrajm.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se mislio sam na v3i a ona ti je tu sa cenom! v3x je noviji i ruzniji!!!

I inace sve opcije koje si naveo u prvom postu vode bas na 6630

Poslednja izmena:
Vrh Dno