Šta je novo?

Mob do 180E - kriterijumi

Ocoolaja

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2006
Poena
320
Jedva sakupih lovu za nov mobilni (trenutno imam 3310, samo toliko :wc: ), a kako nemam blage veze koji su modeli aktuelni treba mi savet. Dakle:
- Kamera iznad 1MP
- Prosiriva memorija
- Bluetooth
- MP3 reprodukcija
- autonomija, tj izdrzljivost baterije.
- BEZ DZOJSTIKA! (znaci otpada vecina SE modela)
- po mogucnosti monoblok, ali nije obavezno.

Poslednja izmena:
S 10 :Klanjanje
zamisli mi dobili te fonove kad smo se upisivali na fax (BK), cigletina, crk'o posle 2 dana i onda igrali fudbal sa njim bukvalno, a mogli su malo da se isprse da nam daju nesto normalno kolike im pare dajemo za skolarinu

EDIT: setio sam se, nije taj nego C10 jos veci od tog, siri je duplo

Poslednja izmena:
Sta da vam kazem? Taj prokleti S10 sam kupio za 50 dem od ortaka negde u oktobru 2001, bio je kao nov, a on ga je kupio valjda uz neki 064 paket i na telefonu pise "Telekom". Dojadilo coveku da nosi ciglu u dzepu i prodao je meni. Nikada se nisam lozio na telefone, ali mi je trebao, a onda bas nisam imao para. Daa, secam se da mi je sveca kupila neki polovan alcatel DB10 ali smo ga sutradan vratili prodavcu-baterija je bila u k... Inace taj S10 jos uvek radi i baterija mu i posle 6 godina drzi 4 dana pri nekoj srednjoj upotrebi od 20 minuta razgovora dnevno. A telefon je naravno odvratan kao i svaki siemens (ne znam za ove smartphonove), ali siemensa i samsunga vise ni na poklon ne primam. Siemensova *****ska organizacija menija me je dovodila do loodila. Naravno, znate na sta mislim: kada potvrda i otkaz menjaju strane. Sve lepo potvrdjujes sa desne i odjednom se prebacuje na levu. Naravno ima visak tastera kao i svaki siemens. Hm, u stvari jedini siemens koji sam koristio i koji je bio normalno organizovan je A35 :D, ne salim se. A taj moj S10 sam izvadio iz naftalina je mi je crkao glupi samsung SGH-N 620, kao imas pun signal a nisi dostupan, a inace se brzo ofucao. Ma kanta. A trebala su mi 2 telefona, a nisam iz principa hteo da kupujem drugi (stara srpska fora-firma ti da sim karticu ali bez aparata, naravno).
Ja inace imam princip: koristim telefon dok se ne raspadne (za razliku od hardware-a).
@studiovpc: da li su to vama na BK univerzitetu davali telefone u sklopu skolarine ili tako nesto (popust za studente BK)? Pitam jer nisam studirao u BG vec u Sankt-Peterburgu, doduse 1995-2000.
Meni je taj S10 padao x puta i nista mu ne fali, radi ok, samo je jednom menjana antena, i to kod prethodnog vlasnika.

Ocoolaja! To je super telefon i neznam zasto ti svi predlazu SIMBIAN telefone kada si jasno naveo da ti to nije znacajno. E sad ja bih rado se pozabavio sa nekim simbian tel,ali da ima i radio, a tesko mi da se odvojim od 6230i ,a za dva fona nemam pare. 6630 nema FM sto je recimo po meni velika stavka.A baterija neka te ne brine, ja sam je punio tri puta po 15h i isto traje 2-3 dana.Mada ja i pricam puno jer sam na Biznis tarifi 300+ gde je min razgovora 1 din+ pdv.Zato imam jos jednu bateriju pa ....

Sta da vam kazem? Taj prokleti S10 sam kupio za 50 dem od ortaka negde u oktobru 2001, bio je kao nov, a on ga je kupio valjda uz neki 064 paket i na telefonu pise "Telekom". Dojadilo coveku da nosi ciglu u dzepu i prodao je meni. Nikada se nisam lozio na telefone, ali mi je trebao, a onda bas nisam imao para. Daa, secam se da mi je sveca kupila neki polovan alcatel DB10 ali smo ga sutradan vratili prodavcu-baterija je bila u k... Inace taj S10 jos uvek radi i baterija mu i posle 6 godina drzi 4 dana pri nekoj srednjoj upotrebi od 20 minuta razgovora dnevno. A telefon je naravno odvratan kao i svaki siemens (ne znam za ove smartphonove), ali siemensa i samsunga vise ni na poklon ne primam. Siemensova *****ska organizacija menija me je dovodila do loodila. Naravno, znate na sta mislim: kada potvrda i otkaz menjaju strane. Sve lepo potvrdjujes sa desne i odjednom se prebacuje na levu. Naravno ima visak tastera kao i svaki siemens. Hm, u stvari jedini siemens koji sam koristio i koji je bio normalno organizovan je A35 :D, ne salim se. A taj moj S10 sam izvadio iz naftalina je mi je crkao glupi samsung SGH-N 620, kao imas pun signal a nisi dostupan, a inace se brzo ofucao. Ma kanta. A trebala su mi 2 telefona, a nisam iz principa hteo da kupujem drugi (stara srpska fora-firma ti da sim karticu ali bez aparata, naravno).
Ja inace imam princip: koristim telefon dok se ne raspadne (za razliku od hardware-a).
@studiovpc: da li su to vama na BK univerzitetu davali telefone u sklopu skolarine ili tako nesto (popust za studente BK)? Pitam jer nisam studirao u BG vec u Sankt-Peterburgu, doduse 1995-2000.
Meni je taj S10 padao x puta i nista mu ne fali, radi ok, samo je jednom menjana antena, i to kod prethodnog vlasnika.
ne u sklopu skolarine, poklonili nam kad smo se upisivali 2003 kao posto je tada bilo 10 godina fakulteta, ali su napravili takvu ispalu da to nije normalno, dodje riba i kaze dobrodosli na fakultet bla bla u cast 10godisnjice fakulteta dobicete svi na poklon telefone Siemens C50 (pazi svi smo culi 50) i post-paid karticu i mi svi nagrnuli ono ajde sto pre da dobijemo kad izlazi lik koji je prvi usao i nosi cigletinu kad ono C10 i to je biolo moguce uzeti samo u dve boje, drecavo zutu i ku*vinsko crvenu, ne zna se koji je bio gori!!! Svima su pocrkali posle manje od nedelju dana, neki prodali odmah za 10 evra po oglasima i bar su imali neku korist, ja sam sa mojim igrao fudbal kao sto sam rekao bukvalno

Ja sam danas dosao iz servisa, pre tri meseca sam uzeo nov K750i i nesto je odjednom poceo da zeza jojstick i taster "3", kao da se zaglavljivao a nije fizicki bio zaglavljen.
Srecom, jos je pod garancijom, pa je "sistematski" bio za dzabaka.

Sve u svemu, odlican fon, samo joystick mora da se pazi

Vrh Dno