Sta da vam kazem? Taj prokleti S10 sam kupio za 50 dem od ortaka negde u oktobru 2001, bio je kao nov, a on ga je kupio valjda uz neki 064 paket i na telefonu pise "Telekom". Dojadilo coveku da nosi ciglu u dzepu i prodao je meni. Nikada se nisam lozio na telefone, ali mi je trebao, a onda bas nisam imao para. Daa, secam se da mi je sveca kupila neki polovan alcatel DB10 ali smo ga sutradan vratili prodavcu-baterija je bila u k... Inace taj S10 jos uvek radi i baterija mu i posle 6 godina drzi 4 dana pri nekoj srednjoj upotrebi od 20 minuta razgovora dnevno. A telefon je naravno odvratan kao i svaki siemens (ne znam za ove smartphonove), ali siemensa i samsunga vise ni na poklon ne primam. Siemensova *****ska organizacija menija me je dovodila do loodila. Naravno, znate na sta mislim: kada potvrda i otkaz menjaju strane. Sve lepo potvrdjujes sa desne i odjednom se prebacuje na levu. Naravno ima visak tastera kao i svaki siemens. Hm, u stvari jedini siemens koji sam koristio i koji je bio normalno organizovan je A35

, ne salim se. A taj moj S10 sam izvadio iz naftalina je mi je crkao glupi samsung SGH-N 620, kao imas pun signal a nisi dostupan, a inace se brzo ofucao. Ma kanta. A trebala su mi 2 telefona, a nisam iz principa hteo da kupujem drugi (stara srpska fora-firma ti da sim karticu ali bez aparata, naravno).
Ja inace imam princip: koristim telefon dok se ne raspadne (za razliku od hardware-a).
@studiovpc: da li su to vama na BK univerzitetu davali telefone u sklopu skolarine ili tako nesto (popust za studente BK)? Pitam jer nisam studirao u BG vec u Sankt-Peterburgu, doduse 1995-2000.
Meni je taj S10 padao x puta i nista mu ne fali, radi ok, samo je jednom menjana antena, i to kod prethodnog vlasnika.