Hvala ti punoCSB GP1272, sto se tice kvaliteta neces imati problema, ako je cena faktor Triax su jeftinije ali nisam imao iskustva sa njima.
Nešto si loše tražio.Ja se izvinjavam zaboravio da dodam, da ove baterije nema nigde na netu da se kupe sve pretražio. Ako neko zna gde ima neka mi pošalje link na pp ako mu nije teško i bio bi mu jako zahvalan.
Ili da mi kaže koje su dobre baterija da uzmem zamenske
Nisam loše tražio vec nigde nema RITAR Battery 7.2Ah RT1272 ima samo RITAR Battery 7Ah RT1270 zvaću u ponedeljak koju si mi firmu posla da divim možda imaju oniNešto si loše tražio.
Ovo je sasvim česta i standrdna baterija, ima je na netu. Ako ti gugl ne da rezultate, baci pogled na pretragu slika za "baterija 12V 7.2Ah" pa odatle nađi domaći sajt.
Imaš na primer SvetBaterija.
Uzecu ove baterije od 7ah ili 7.2ah neću od 9ah da ne pokvarim upsAli vodi racuna o dimenzijama, 9Ah možda neće stati u UPS predviđen za 7Ah baterije.
Mene je bunilo ovo što stoji na oznaci baterije,Ne znam čemu služe ti wati za to mislio da ne pokvarim ups.Hvala ti punoOD baterije 12V 9Ah neće da ti crkne ups, već će ups raditi duže prilikom nestanka struje, kao što je rekao @Wire .
Moguće je da je mala razlika u veličini, koji milimetar samo. Ali ako je ups projektovan tako da kad staviš 2 baterije ne bude mesta (zbog, npr. mogućeg tumbanja ups-a u transportu) - ne vredi stavljati 9Ah.
Stavljao sam bez problema baterije od 9Ah u ups koji je pre toga imao bateriju od 7,2Ah.
Hvala i tebi punoIste su dimezije u pitanju, moze slobodno da se koristi i svakako nece da naskodi samom UPS-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari