Šta je novo?

MNP u praksi - vase price i iskustva

Nema šta da odbiju, napiši zahtev i citiraj član zakona koji kaže da je potrebno da vreme provedeno u mreži bude 60 dana, napiši da je kopija predata i ratelu i ne mogu da te odbiju. Ako imaš elektronski potpis, napiši taj zahtev, potpiši i pošalji na mail, i ratel u cc.

U sredu pre 18 podnesen zahtev za prenos u mts. U četvrtak A1 zvao, u petak bez ikakvog obaveštenja ujutru ne radi A1 sim mts radi.

Pa kod MNP-a i nema obavestenja ako se broj stvarno i prenese...
Samo u slucaju da prenos ne uspe dobijes SMS poruku sa ishodom tj. razlogom zasto nije preneto.
Kada se broj uspesno prenese bas tako i treba da bude, stara neaktivna (prebacivanje je uglavnom oko 2h ujutru) a nova aktivna :D

Zavisi kako kad. Iz Globaltela sam prelazio u A1, nije bilo odobrenja o prenosu, samo zatečena ugašena kartica i ubačena nova. Isto je bilo i iz A1 u mts. Pred novu godinu sam prenosio Yettel i mts brojeve isto u A1, na svakom je stigao sms da je prenos odobren.

Podnet zahtev za prenos iz Yettel-a u Globaltel u toku prošlje nedelje, u petak 14.03. zvali iz Yettel-a, noćas 17.03 prenet broj bez obaveštenja.

Uspesno prebačen noćas sa mtsa na A1.
Kad sam upalio telefon. Drzalo me.pet minuta na EDGE dok su stigle sve poruke konfiguracije. Dobrodoslicu u mrezu, poruke oko aktivacije mega plana i važenja. Sve u svemu deluje da je sve samo odradilo bez ikakvih mojih intervencija. Eto to mi je bilo zanimljivo da sam bio na 2G 5 minuta dok nije sve stiglo sto je trebalo. Mega plan aktiviran i 6 meseci gratis. Samo kredit da uplacujem i to je to

A radi li ti VoLTE? Video si već na drugoj temi kako to ume da ispadne problematično kod njih.

A radi li ti VoLTE? Video si već na drugoj temi kako to ume da ispadne problematično kod njih.
Telefon je P20pro, nažalost samo obicni i lite verzija ima VOLTE. Tako da sa 2G pozivima cu se morati zadovoljiti. Jedino sta sam primetio kad zovem isto nekog na 2G treba koji sekund dodatno da se uspostavi veza naspram kad je 3G postojao. Ali iznenađujuće dobro se cuje na 2G

Nazad
Vrh Dno