Šta je novo?

MNP u praksi - vase price i iskustva

Sada je svima "po defaultu" isključeno obaveštenje o tome da li je korisnik iz neke druge mreže (od pre dva meseca). Korisnik može ako hoće to da uključi.

da li postoji neki nacin da predjem sa kontrole troskova u mt:s na neki prepaid paket kod bilo kog operatera?

kaze mi drugar da se u vipu prilikom raskida postpaid-a automatski postaje prepaid korisnik...

znaci, samo odem u poslovnicu mt:s i kazem da hocu da prebacim broj sa kontrole troskova na prepaid?
kasnije isto tako mogu sa prepaida da se vratim na KT?

Da, tako je ... Ako nemaš obavezu, možeš i iz mreže u mrežu, i sa prepaid na postpaid, ali da znaš da kad prebaciš, onda moraš 3 meseca da budeš na tom sistemu .... ne možeš posle nedelju dana da se vraćaš ...

I kad predjes odmah odradi registraciju prepaid broja jer znaju da se prave ludi kad prodje 3 meseca a ti pozelis da menjas mrezu.

Da, preporučljivo, zbog tebe, ali i ne mora samo zbog prenosa, može i neregistrovan. Mora da imaš veliku plastiku.

Kako uopste funkcionise sistem sa tim prebacivanjem, recimo iz Telenora u Mts, preko cije bazne stanice ide poziv?
Pa ako predješ sa Telenora u MTS,ne možeš sigurno da ideš preko Telenorove BS.

Danas sam se prijatno iznenadio MTS-om,podnesem online zahtev za prenos broja VIP-MTS ,bikvalno je proslo 3 minuta zvoni tel,prijatan zenski glas dobar dan dobar dan zovem u vezi zahteva za prenos broja,ma milina je proteko razgovor,dogovorio sam se da sacekaju da platim danas racun za decembar pa ce onda sutra da me zovu da vide dal sam izvrsio uplatu pa onda ide zahtev za prenos,obzirom da mi jos nije stigao papir na kucu, moracu da idem da dam divljacima 50 din za placanje racuna kod njih u poslovnici.... ali avaj...

Ovo zvanje 3 min od podnosenja zahteva me je jako iznenadilo,a i osoba sa kojom sam vodio razgovor moze da drzi casove ovima sa 060/1234...

Kazem ti ja, online zahtev je zakon :smoke:

Na kraju sam presao na mts, nudio mi vip 50% pretplate, ali kasno jer su brojevi vec bili prebaceni u mts, i izgleda da su onda prvi put u mts-u pogresili jer su sada oba zahteva prosla iz prve.

Poslednja izmena:
@car
Stvarno su brzi i informisani ti operateri tamo,kontam da su verovatno jedni od najboljih u tom poslu...

@telep
znaci na kraju moze i 50% popust na racun,ma sve to bagra... ja kad rekoh ne treba mi 50% vise svega nego manje racuna,jok nemamo takvu promociju,mozete da pisete zahtev ali nece proci ovo ono... cao zdravooooo

Da, zvali me iz vipa i pitali zasto prelazim, ja rekao da mi cena ne odgovara jer mts nudi 50% popusta na pretplatu, sto mi odgovara. Ona rekla da ce da proveri da vidi da li mogu oni isto da ponude, javila mi se za dva sata da su mi odobrili popust. Ali dzaba kada je prenos vec zavrsen, kasno su zvali, posto mi je rekla da moram ja da povucem zahtev za prenos, tako sam i saznao danas u mtsu da je gotovo.

Neznam ali VIP ima ocajnu sluzbu za brigu o korisnicima,em cekas na 1234 po pola cuke redovno,em te tamo radnice su po sistemu kulturo eve me ,em na mail ne odgovaraju nikad,i licno kad ides sve rade neki sto su dosli na obuku,pa citaju neke mailove po 10 minuta,pa samo minut zove kolegu,jos ako im tel odneses na reklamaciju ,nagrabusio si ,katastrofa,dok sam ranije bio na mobtelu bilo je mnogo mnogo drugacije... sad cu da vidim i mts kakav je meni trebaju sutra da proslede zahtev, platih danas racun, pa cekam da predjem,nisam se verio sa njima, ko ih je(bip) na kraju krajeva.... ocu da ti kazem ne tuguj nisi nista izgubio :d

Danas sam se prijatno iznenadio MTS-om,podnesem online zahtev za prenos broja VIP-MTS ,bikvalno je proslo 3 minuta zvoni tel,prijatan zenski glas dobar dan dobar dan zovem u vezi zahteva za prenos broja,ma milina je proteko razgovor,dogovorio sam se da sacekaju da platim danas racun za decembar pa ce onda sutra da me zovu da vide dal sam izvrsio uplatu pa onda ide zahtev za prenos,obzirom da mi jos nije stigao papir na kucu, moracu da idem da dam divljacima 50 din za placanje racuna kod njih u poslovnici.... ali avaj...

Ovo zvanje 3 min od podnosenja zahteva me je jako iznenadilo,a i osoba sa kojom sam vodio razgovor moze da drzi casove ovima sa 060/1234...
Ja sam čekao 4 dana da me pozovu od dana podnošenja,tako da sam iznenadjen,ali neprijatno,ali je na kraju sve završeno na mišiće i potrajalo je 11 dana.

Pa upravo zbog toga sam ja i krenuo sad oko 10tog u mesecu da resavam to da se kojim slucajem ne razvuce i na sledeci mesec,ostaje da se vidi kako ce sad da reaguje Vip,mada sam im sve platio,6g post sve na zbiru racuni oko 2k,plus 2 kartice na pri,a oni ni da udele jedan tel za dinar,pilicari... videcemo mozda ponude sledece godine nesto vise pa se vratim, mada tesko :)

Sep, neznam kome odgovaras ali oni meni nista nisu dali,ima na prethodoj strani sta su mi nudili,bez 50% vise svega,25% na dve godine,standardno ide posto mi tel ne treba, plus prva godina pdv popust... ovo meni vise lici na zaje_anciju nego na "ponudu koja se ne odbija"

Definitivno sam odlučio da prenesem broj iz VIPa u Telenor. Medjutim interesuje me šta se dešava ako mi VIP da offer I cant refuse? :d Jel moram da idem u Telenor da sam povlačim zahtev za prenos ili to može preko telefona ili mora napismeno i sl?

Čisto sumnjam da VIP može da se nešto mnogo isprsi ali čisto da pokrijem sve mogućnosti....

Da, moras ici ti da povuces, meni je vip ponudio 50% popust na dve godine na pretplatu. Samo vip u mom slucaju nije bio dovoljno brz, jer su oni mene zvali u ponedeljak a u utorak je broj vec prenet pa nisam mogao da otkazem prenos.

Poslednja izmena:
Nece VIP da se isprsi mnogo vise nego sto daje u redovnim promocijama. Jedino ovo sto su Telepu nudili, 50% na pretplatu sto i nije tako lose..

Ja se neću buniti ako mi daju 50% na pretplatu i mogućnost da uzmem telefon a u to čisto sumnjam da će mi dati....

Evo da Vam javim da sam primio poruku i od vipa i od mts-a da imaju male probleme kod prenosenja brojeva... ali sutra ujutru bi trebalo da sam na MTS-u... 9tog sam podneo web zahtev, 18og bi trebalo da se eve realizuje... znaci racunajte tako 10tak dana za prenos;)

I meni je to bilo stizalo, da imaju probleme.

Nazad
Vrh Dno