Šta je novo?

MIX PROBLEM

Dr.Sloba

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2008
Poena
304
Posle dužeg vremena, pozdrav svima!
imam više problema za koja tražim rešenja!
1. Pretraživači - internet explorer i opera ne mogu da pristupe url adresama, iako sam prikačen na www preko fax modema.
Ni drugi programi koji traže update ne mogu da pristupe matičnim saltovima.probao sam i sa isključenim win firewall-om i nod-om 32.
Probao sam i sa ovom komandom - netsh int ip reset rlog.txt kao i da pingujem konekciju ali nema odziva.
2. Jedan od hdd-a mi stalno zakazuje proveru bad sektora diska.
Probao sam da obrišem particiju i ponovo formatiram ceo disk (160gb) u ntfs pod xp-om ali se problem ponovo pojavi nakon nekog vremena.
3. Na sve tri particije drugog hdd-a ,stalno se generišu novi ''msi.......tmp
šta je uzrok i kako da eliminišem ovu pojavu?

Prilozi

• Capture_2.webp
    Capture_2.webp
    149.9 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena od urednika:
1.Jel imas instaliran neki drugi firewall???
2.Verovatni imas BS pa zato zabada
3.Skini neki drugi antivirus Aviru ili AVG 8.5 i skeniraj komp...Koliko ja znam to sto ti pravi MSI je virus...a taj NOD je supalj kao sito...🙁

1. Nemam drugi firewall
2. Ako bs znači bs player onda ga imam
3. Voleo bih da imam neki dobar al da je ''urađen'' av program, kako da dođem do njega?

Hvala na predlozima.

Prvo Dr.Slobo nekulturno je pisati sve velikim slovima, drugo Kidence izbegavaj plavu boju posto se na dve od tri bench teme ona ne vidi uopste.

- Za pocetak skini sledece:
- Instaliraj i staruj Malwarebytes' Anti-Malware, dozvoli mu da se update_uje i pokreni Perform quick scan opciju. Kad zavrsi restartuj komp.
- Pokreni Combofix, dozvoli mu da instalira Recovery konzolu i pusti ga da odradi posao nekad moze da izgleda da se blokirao ali pusti ga zavrsi.

Ako je bilo, a verovatno jeste, malware_a komp ce ti bit cist. Instaliraj slobodno Aviru koaj je stvarno veoma dobra i besplatna, odradi kompletan update sistema sa microsoft sajta.

Reinstalacija sistema je tek poslednja opcija.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno