pantaNS je napisao(la):Da li se neko susreo sa Pioneer DVD-119 i DVD120?
Da li su stvarno bolji od starih, konkretno mislim na DVD-106s?
Pozdrav,
Nebojsa
BokiPK je napisao(la):Ma kakvi.
Modeli 105S(Z) i 106S su neprevazidjeni. Konkretno su bolji i od bilo kog novog drajva, ukljucujuci i LiteOn.
Egzaktno iskustvo coveka(ne moje) koji se godinama radi audio/video - obradu, kompresiju i ostale zafrkancije sa filmovima, muzikom...
Alexandar je napisao(la):Ocigledno taj covek nikada nije ripovao ni jedan audio cd sa tim pioneer-ima. Prosto su ocajni u pogledu brzine, a ni kvalitet ripa je na nivou nekih prosecnijih cd uredjaja. Meni je ovo presudna stvar kod uredjaja.
Zorro je napisao(la):Coveka je interesovalo poredjenje Pioneer-ovih modela, nije pitao za LiteOn. A i po kojoj logici mozes da kazes da je Pioneer los ako ima (lupam) brzinu ripovanja x44, a LiteON x45,5 ? To ne znaci da je Pioneer los, vec da je LiteOn jos malo bolji od njega. I to samo u ekstrakciji, za ostalo nam nista nisi rekao. Coveka interesuju DVD plejeri, njih niko ne kupuje samo da bi grebovao audio...
Alexandar je napisao(la):Pa ako Liteon u Exact Audio Copy u Secure modu (apsolutno pouzdan rip) dostize 38x a Pioneer 106s svega 7-8X za mene je svaka prica dalje zavrsena.
Zorro je napisao(la):Sesto, i kljucno pitanje: da li si ti ikada imao u ruci taj LiteOn DVD player, tj. da li imas prakticna iskustva s njim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari