Šta je novo?

Mirror's Edge

'Oce neko da mi 'pozajmi' taj save sa pocetka 8. chaptera? :)

Posto sam presao igru, imam samo opciju da igram od poslednjeg checkpointa u story modu, i play chapter za nivoe, tako da bi, koliko mi se cini, neko morao da predje nanovo igru do chaptera koji tebi treba...ili da ti save okaci neko ko trenutno prelazi.

U svakom slucaju, evo ti moj save, pa probaj na play chapter...jedino sto je bzvz u toj varijanti je to da ce da izlazi u meni kad predjes chapter...pa onda opet sledeci chapter na istu foru...

Pogledajte prilog Savefiles.zip

Ok, nex999, hvala! Ako ne bude drugog resenja probacu ovako.
Ali bi bilo dobro kada bi neko ko trenutno igra 7. chapter, slicajno, obratio paznju na ovaj thread... :)

Poslednja izmena:
Jel hoce neko da ucita moj Save i da nakon sto izmlati ovog tipa i ucita se 8. chapter, snimi mi poziciju. Sve sam probao ali nakon zapocinjanja animacije iz 8. chaptera gde se samo vidi 'svetlo za uzbunu' i cuje sirena, meni se igra uvek skuca. Pa ako nekoga ne mrzi da iskpoira moj save i odigra, evo u atachmentu.

btw. Save se nalazi obicno u:
C:\My Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Savefiles\profilename.dat"

Prilozi

• twister Mirrors Edge SaveGame.rar
    5.2 KB · Pregleda: 28
Poslednja izmena:
^Pa jesi probao sa onim patchom? Meni je izbacivalo iz igre u nekom delu,negde na pocetku,i taj patch je sve resio...

Sa kojim patchom? Instalirao sam oficielni patch a za njim i onaj manje oficielni. I to je to.
Igra me ne izbacuje napolje vec se racunar skuca tj. ekran se 'smrzne' i nece dalje a zvuk nastavlja da 'loop-uje'.

Ne znam koji je 'bem li ga,ali verovatno taj oficijeni :p Posto sam ja imao problema sa zvukom i izbacivao me,tj' vracalo na pocetak nivoa,pa kad sam to instalirao sve je bilo u redu.Pa reko da i kod tebe nije takav problem...

Jedna od mojih omiljenih igrica :)
ja sam imao problem dok sam igrao da mi na cetvrtom nivou zbog cracka ide usporeno ali sa novim crackom je sve u redu samo sto onda ne valja zvuk mnogo krci nesto...presao sam sa tim problemom i krenuo sam ponovo da igram ali me to uzasno nervira!!!

Jesi probao da u opcijama prebacis zvuk na software? Meni je to resilo problem

nex999, hvala za save!

@Markosmi: provericu da li mi prvo tvoj savet moze pomoci. Sve je moguce, mada meni zvuk ide preko audigy 1 zvucne.

EDIT:

Markosmi, probao sam sto si savetovao i opet je sve isto. Hvala u svakom slucaju.

@nex999: Tvoj save radi. Konacno da zavrsim igru. Hvala!

Poslednja izmena od urednika:
Nema na cemu:)

ljudi, zamolio bih za pomoc! instalirao sam igru i vrhunska je po meni, samo imam prob sto odmah kad udjem on mi prijavi da ne postoji data save i da moram da igram "without saving"? Ima li ko resenje da mi ponudi? Sta bi trebalo da uradim da bih mogao da igram igricu normalno? Hvala unapred!

Jedino sto mi pada na pamet je da nisi kreirao profil.

pa nisam, jel treba negde posebno da kreiram? Kad udjem u igru i ne pita me da kreiram,samo kaze da igra ne moze biti zapamcena tj. da ne postoji data save,i da mogu igru da nstavim a da se ne zapamcuje!

Imam velik problem....
Znaci igra leti ko luda (vga : sve max) itd.
E sad,bude scena kada jednostavno igra zakuca i pocne da radi,kao da sam je pokreno na PII >_> sa 3 fps,tako nesto ... malo sam mozgao i skontao sam da je to kad se staklo slomi (pogotovo sad jedna scena,gde bas moram da razbijem staklo da bi nastavio ... ) ,znaci wtf?!...kakav je ovo bag? zna neko kako da se resi (...ne,smanjiti gfx na min nije uspelo)...

To je fizika koja se racuna na procesoru (posto ne moze na grafickoj).Jedino resenje je da iskljucis fiziku u meniju igre.Ostaces bez efekata napredne fizike i nekih objekata u igri ali ce igra fino raditi i biti OK i bez tih physx stvari.

Imam velik problem....
Znaci igra leti ko luda (vga : sve max) itd.
E sad,bude scena kada jednostavno igra zakuca i pocne da radi,kao da sam je pokreno na PII >_> sa 3 fps,tako nesto ... malo sam mozgao i skontao sam da je to kad se staklo slomi (pogotovo sad jedna scena,gde bas moram da razbijem staklo da bi nastavio ... ) ,znaci wtf?!...kakav je ovo bag? zna neko kako da se resi (...ne,smanjiti gfx na min nije uspelo)...

bilo je resenje u xxxxxxx postova u ovom threadu....ugasis physix

Vlasnici ATI kartica treba da iskljuce PhysX.

Poslednja izmena:
E hvala na help-u :D

svedski proizvod...

Meni igra bug-uje. Na sredini drugog chaptera dodjem do jedong checkpoint-a i tu me baci na main screen. Ako resumeujem igru, baci me na prethodni checkpoint. i tako u krug.

Ima li spasa?

Evo vam Mirror's Edge uzivo :))))

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5MeiwLLZjDo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5MeiwLLZjDo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Zasto mi na pocetku cetvrtog nivoa "heat" Faith usporeno hoda kao slow motion (nisam pritisnuo R) bukvalno ne moze da se igra. Ne secka, nego hoda nenormalno sporo. Instalirao sam 1.1 patch.
U cemu je fora?

Evo vam Mirror's Edge uzivo :))))

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5MeiwLLZjDo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5MeiwLLZjDo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Potpuno genijalan video.Uopste volim parkur ali Damien Walters je stvarno cudo od coveka.:guitar:

Zasto mi na pocetku cetvrtog nivoa "heat" Faith usporeno hoda kao slow motion (nisam pritisnuo R) bukvalno ne moze da se igra. Ne secka, nego hoda nenormalno sporo. Instalirao sam 1.1 patch.
U cemu je fora?

Ja sam to rešio tako što sam na tom delu nivoa isključio PhysX i posle ga vratio. Posle toga do kraja igre nisam imao takvih problema.

Nazad
Vrh Dno