Šta je novo?

Mirror's Edge

razocarala me igra...koja bezvestina...Lara je mnogo bolji izbor :D em je bolja riba, em je bolja grafika em su zanivljivije mozgalice...izvikani naslov koji pokusava da se okoristi rastucem interesovanju za parkur uz upotrebu fiziksa...zaobilazim ovo.

Pa da, u novom Thumb Raideru (ohoho satira) kamera je strateski postavljena da pilji u Larin Arse, sto je apsolutno besmisleno jer ionako je neces videti golu :d

Pa da, u novom Thumb Raideru (ohoho satira) kamera je strateski postavljena da pilji u Larin Arse, sto je apsolutno besmisleno jer ionako je neces videti golu :d

ima estetsku vrednost pa stoga ne može biti besmisleno ako ništa drugo...Lara...:p

razocarala me igra...koja bezvestina...Lara je mnogo bolji izbor :D em je bolja riba, em je bolja grafika em su zanivljivije mozgalice...izvikani naslov koji pokusava da se okoristi rastucem interesovanju za parkur uz upotrebu fiziksa...zaobilazim ovo.

Nemoj da se ljutis, ali ako ti je TR:U bolja igra od ove, uzmi pistolj i obesi se :D:D:D...

Pretezno se namesta za bulju i za sise, to sto gines na svaka dva minuta zbog kamere i zbog toga sto se Lara necka da l' da se uhvati za ivicu ili ne...

Evo vam link da gledate u Faith's Arse :p

[youtube]t3VnWYt9flM[/youtube]

Poslednja izmena:
Mene je*e u prvom chapteru kad bezim od helokoptera po kanalu i dodjem do onoga gde prvo moram da zavrnem ventil pa da prodjem pa da se uz cevi popenjem do prolaza za ventilaciju, svaki put kad dodjem do tog otvora igra me baci na glavni meni i odatle mogu samo ispocetka da bezim :(
Stavio patch naravno...

O third-personu:

A cheat for the PC version of mirrors edge. with this cheat you can play the whole game in THIRD PERSON. This video is the prologue level of mirrors edge in third person.

HOW TO DO IT:
go to "Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\"
open the file "TDInput" with notepad.
add this line to the "bindings" list:
Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightC amera",Control=False,Shift=False,Alt=Fal se)

press F4 a few times. first you get the free cam (noclip) and later the third person cam.

^ali OCAJNO izgleda (jer joj je glava fiksirana zbog FPS kamere) a plus ne moze da se gleda gore-dole:D

^
Izgleda ko pingvin atleticar :D
First Person je ipak zakon .

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutis, ali ako ti je TR:U bolja igra od ove, uzmi pistolj i obesi se :D:D:D...

Naravno da mi je TRU bolja igra od ove, a evo i zasto>

ME je skakanje, TRU je skakanje sa kao mozgalicama i boljim dupetom :d

Dakle TRU pobedjuje ME za kao mozgalice + bolje dupe sto je ubedljiva pobeda TRU-a.:smash:

I sta je lose u tome sto se kamera namesta na bulju i sise....pa to je igra...zabava...Lara....nije to Kolin Mek Re simulacija gde treba da zanosi realno u krivini...

ovaj ME mi je sterilan i dosadan, sto ne znaci da sam odusevljen sa TRU ali ipak TRU pruza neku atmosferu, arkadni smek za razbibrigu, doku ME igras ocekujuci da se negde zainteresujes ali nakon par sati vidis da od toga nema nista i onda odustanes...da ne pominjem kako me nervira sto riba preskace ono sto je sramota da se preskoci u video igri... sto mi daje poseban nindza kornjaca smek od kojeg dobijam uninstalitis:smoke:

Poslednja izmena:
To nije dupe.. to je skup trouglova sa texturom!!!

Baticeee, al ti se trogulovi tako lepo njishu :smoke:.
A o visuljcima da ne pricamo :d, Larinim naravno ;), Verica je daskara :p.

Poslednja izmena:
Meni se deshava da se igra ugasi, bez ikakvog error-a, samo izadje. Ponekad mi se desi da igra zabode, pa moram da je gasim iz Task Managera. Zna li neko u cemu je problem? Instalirao sam patch, opet isto...

Je l' ovo neka uvreda? :D

Igrao sam PoP (izuzev novog), ali ovo nije skroz uporedivo jer je ME ipak first person.

Nije uvreda, zasto bi bila.
Probaj novog princa , pa javi utiske. Vise trci po zidovima, nego po zemlji.

Mene je*e u prvom chapteru kad bezim od helokoptera po kanalu i dodjem do onoga gde prvo moram da zavrnem ventil pa da prodjem pa da se uz cevi popenjem do prolaza za ventilaciju, svaki put kad dodjem do tog otvora igra me baci na glavni meni i odatle mogu samo ispocetka da bezim :(
Stavio patch naravno...

enibadi?

Ko zna do cega je, sorry...prvi put cujem za taj problem (pored zamrzavanja i onog no-cash-no jumping locka)...

Problem je bio do podesavanja grafike, spustio sam na medium i sljaka bez problema

Ja sam igrao sve na max i nije bilo problema. Mislim racunar ti nije slab da ne moze da izgura takvu grafiku. Jesi li probao sa novim drajverima?

Pored procitanih svih 18 strana, IMAM pitanje:
Da li se nekom igra istalirala 56 minuta ?
I tako 2 puta !
I jos pri tome NECE da radi ni posle patch-a !!!
Cak ni kad pustim da pokrene 640x480.
Udje u meni opusteno i ima sva podesavanja (prvo sam menjao zvuk naravno) krene ucitavanje igre, spusta se slika preko onih zgrada, predje put i tu zatrokira i zvuk se ponavlja i ponavlja i nista ne pomaze do fizickog restarta. Pa sam spustio sva podesavanja na minimum i opet isto . Onda sam deinstaliro pa opet instaliro igru, stavim patch i lek i opet nista.
Bio sam do apoteke i podigao par razlicitih lekova i nijedan ne pomaze !
A dok sam je instalirao , sam sabi sam se smejao, da duze instaliram nego sto cu je preci !
;-)
Pomagajte, drugovi, ocu da je igram - iz inata sada !

PS. "Malo" sam umoran pa sam mozda i preskocio odgovor na ovim stranama ali sve sam ih procitao i ono sto sam zapamrio to sam i menjao, najnoviji DRAJVERI, zadnji (mozda i jedini) patch, Menjanje podesavanja za zvuk, pokretanje u 640x480, ...
Konfa je iz potpisa i nije ni blizu sadasnjim gejmerskim ali trebala bi da sljaka ova igra kad sam preso krizu i njegov nastavak, pa cak i FC2 na mediumu i lowu sa hig fizikom i vatrom (na prosecnih 20-tak frejmova doduse)-:, sad malo igram Fallout3 i tako...

ETO-EVO !
Radi !

Sta sam uradio:
Kad je opet tako zakucala ja sam kreno da lupam po tastaturi, BUVALNO, onako iznervirano, pa kreno CTR-ALT-DEL, pa CTRL-F4, ALT-TAB, pa ko zna koje kombinacije pa UDRI po tastaturi i taman da skljocnem restart dugme on izbaci neku sliku i to malo postaja i krenu igra !
Malo igro i izadjoh reko da vidim oce sad normalno , kad ono OCE !
Sta ti je tehnika - dok ne udaris nece da slusa !
;-)
Jos pre tog prvog uspelog pokusaja sam upalio firewire na igricu da ne ide na net, a pre njega sam ugasio antivirus. Sad radi i sa antivirusom upaljenim.
Sljaka u 1400x900 sa MEDIUM,MEDIUM bez ANTI i VSYNC
Kad je bez PFIZIKE daje pristojnih oko 38 mereno RIVOM pa posle gledano, naravno da nekad i padne a nekad skoci..
SA FIZIKOM oko 24 (po grafikonu i vise) ali nije igrivo, takav utisak mi je stvorilo...

Tek sam doso do sestre pored mrtvaca ali nisam nesto odusevljen igrom, videcemo kad je predjem...
Pozz

Ja nemogu ovo da igram,nakon 5 minuta igra smrzne odmah na pocetku.Instalirao patch 1.01 ili ostavio default 1.00 opet smrzava.Moram preko CTRL+ALT+DEL pa da je ubijem na end task.
Da li je neko pronasao resenje za ova smrzavanja?
Zadnji Nvidia drajveri,phyx ukljucen ili iskljucen svejedno blokira,kao i podesavanja grafike high/medium isto smrzava.

Poslednja izmena:
Mozda je do graficke ;), vidim da je pasivno hladjenje, zna ova igra dosta da zagreje graficku.
Jel imas problema u nekim drugim igrama...

Ni u jednoj igri nemam problem,pasivno je hladjenje ali ispod grafike duva 8 cm ventilator.
Temperatura u idle 42c,full load oko 52C,sto je daleko hladnije od vecine grafika koje ostali korisnici poseduju.

Googlajuci vidim da masa ljudi ima problem sto na PC-u isto tako i na PS3,resenje je navodno bilo u patchu 1.01,ali on nije resio problem kao i kod ostalih korisnika sa problemom.

Poslednja izmena:
Ok resio sam za sad.
Stavio sam 185.20 beta drajvere i moram da igram sa iskljucenim Physx,bezveze.

Presao sam igru, solidna, malo monotona, ali je revolucionarna.
Nisam imao strpljenja da igram one timing nivoe, van glavne price.

Ono sto mene zanima, da li se negde moze naci soundtrack za ovu igru ?
Posebno me zanima pesma koja ide kada se predje igra, tj. kada ide Credits.
Mislim da je u pitanju grupa Cranberries, ali nisam siguran.

Nazad
Vrh Dno