:dJa joj svrsih, super je, nekako osvezavajuca
:d
morao sam
nhf![]()
Zavrsio sam igru, svidja mi se, ali je kratka. Nekako sam mislio da neki preteruju kad rekose da je jako kratka jer sam bio stigao do 4 chaptera dosta sporo, ali ostatak sam presao za 3-4h otprilike. Nisam koristio runner vision pa je bilo malo trial and error i istrazivanja na nekim delovima, ali uglavnom su sve prepreke linearne i predvidive. Igra je dobra, vredi je makar probati, napokon nesto originalno i vanserijsko. Nivoi su odlicno "izrezirani" i poneke scene podsecaju na filmske momente, a postignute su jednostavno dobrim tajmingom i spawnovanjem protivnika. Sto se grafike tice odlicna je samo su na nekim mestima preterali sa bloomom, doduse ovo je subjektivno. Physx efekti su jeftina sminka i nije neophodna za dobar dozivljaj, atijevci ne ocajavajte nista ne propustate. Soundtrack se odlicno uklapa u atmosferu i jedan je od retkih koji sam skinuo nakon predjene igre.
@G skini 1.01 patch i odgovarajuci lek
EDIT: tek sam sad provalio onaj kez na kraju poruke![]()
nemogucje je da si presao tako brzoOuuu jeaaa! 2 i po sata za full run na normal tezini! Znaci fenomenalna igra! Nemam sta drugo da kazem!
nemogucje je da si presao tako brzo![]()
Aha, ya think? Poceo sam igru u 23:56 zavrsio je u 02:29. Da nisam zagibao dosta puta mozda je moglo i bolje. Inace ovo mi je bio treci prelazak igre, i to na Joypadu. Probacu veceras ponovo, pa da vidim jel mogu vreme da smanjim.
Aha, ya think? Poceo sam igru u 23:56 zavrsio je u 02:29. Da nisam zagibao dosta puta mozda je moglo i bolje. Inace ovo mi je bio treci prelazak igre, i to na Joypadu. Probacu veceras ponovo, pa da vidim jel mogu vreme da smanjim.
Jos jedna topla preporuka za NEinstaliranje. Za razliku od pandana na konzoli... PC verzija je *@!$# #@$*#! **#!@!#!@@...
Samo noc nedostaje ovoj igri, to sam bas zeleo da vidim.
Pa poslednji nivoi i jesu po mraku:trust: I kakav uber-bloom?Ova igra ima odlicno upotrebljen bloom efekat.Tamo gde treba da ga ima, ima ga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari