Šta je novo?

Mirror's Edge

Uvek se slatko nasmejem kad procitam

Igra je odlicna, stvarno. Grafika je super, gameplay takodje, stvarno se stice utisak brzine... Odlicna igra sve u svemu.

Blago vama, ja i dalje ne modu da resim problem sa CTD (instalirao i crackfix i patch i patch za crack :trust:) sve ma i dalje nista (igra radi sa crackom sa ISO-a, ali onda imam usporenje). Cekam novi crack ili release od druge grupe :D (Coola se post 354 odnosio na mene??? Bio sam nejasan u prethodnom postu, nadam se da sam sad sve razjasnio)

Zavrsio sam igru, svidja mi se, ali je kratka. Nekako sam mislio da neki preteruju kad rekose da je jako kratka jer sam bio stigao do 4 chaptera dosta sporo, ali ostatak sam presao za 3-4h otprilike. Nisam koristio runner vision pa je bilo malo trial and error i istrazivanja na nekim delovima, ali uglavnom su sve prepreke linearne i predvidive. Igra je dobra, vredi je makar probati, napokon nesto originalno i vanserijsko. Nivoi su odlicno "izrezirani" i poneke scene podsecaju na filmske momente, a postignute su jednostavno dobrim tajmingom i spawnovanjem protivnika. Sto se grafike tice odlicna je samo su na nekim mestima preterali sa bloomom, doduse ovo je subjektivno. Physx efekti su jeftina sminka i nije neophodna za dobar dozivljaj, atijevci ne ocajavajte nista ne propustate. Soundtrack se odlicno uklapa u atmosferu i jedan je od retkih koji sam skinuo nakon predjene igre.

@G skini 1.01 patch i odgovarajuci lek
EDIT: tek sam sad provalio onaj kez na kraju poruke :p

E konacno jedan normalan i razuman komentar na famoznu fiziku....:wave:

Ouuu jeaaa! 2 i po sata za full run na normal tezini! Znaci fenomenalna igra! Nemam sta drugo da kazem!

Poslednja izmena:
nemogucje je da si presao tako brzo ;)

Aha, ya think? Poceo sam igru u 23:56 zavrsio je u 02:29. Da nisam zagibao dosta puta mozda je moglo i bolje. Inace ovo mi je bio treci prelazak igre, i to na Joypadu. Probacu veceras ponovo, pa da vidim jel mogu vreme da smanjim.

Poslednja izmena:
Aha, ya think? Poceo sam igru u 23:56 zavrsio je u 02:29. Da nisam zagibao dosta puta mozda je moglo i bolje. Inace ovo mi je bio treci prelazak igre, i to na Joypadu. Probacu veceras ponovo, pa da vidim jel mogu vreme da smanjim.

Lud si :D

Nabavis original, pa se takmicis sa drugim ljudima na netu.

Bravo, nadam se da je to bez onog ruznog runner vision-a :p
Ali realno, tada je igra malo i dosadna, mislim treba se ponekad uhvatiti u kostac sa plavcima, mala nije naivna sa puskom u ruci :p

^Yeah...a zvukovi oruzja su jako dobri, zvuk minimi-ja trese prozore u sobi:D Snajp odlican, takodje:)

Zaista je super igra. Resio sam problem sa usporenjem u Chapter-u 3. :) Medjutim pojavio se novi problem. Kad otmem pistolj i krenem da pucam, znaci levim klikom misa, jednostavno se desi da izadjem iz igre na desktop. :S: Vratim se klikom na tab na taskbaru i normalno nastavim da pucam. Posle nekog trcanja, opet isto. :zgran: Jel se desilo nekom i jel ima neko neku ideju?

Hvala

Nesto iz pozadine preuzima fokus, ne verujem da je do same igre!

^Vrlo verovatno...ja sam nekako praveci kombinacije i akrobacije dosao do toga da mi "D" taster pali i gasi sidebar:D ...naravno sa svakim pritiskom na D pojavi se desktop sa sidebarom.Jedino resenje restart kompa:p i iskljucivanje win dugmeta i pazljivije pritiskanje ostalih, alt, ctrl, shift pogotovo:)

Preleazak za 2h i 30min je bio sa runner vision-a... Sad da se pohvalim, normal tezina, bez runner vision-a, 1h i 55min, Official timing by JUNGHANS :smoke:.

Poslednja izmena:
Probao sam igru, simpaticna grafika, ali igra nije za opustanje vec za napinjanje zivaca i tako malo klaustrofobicna.

Najsmesnije mi je bilo na pocetku kada moras da skocis i direktno se uhvatis za rukohvate merdevina, ako se uhvatis desno za zid pored rukohvata i pokusas da se pomeris i popnes preko onih merdevinica --NECE--- :d

Danas nikako da stignem, ali sutra definitivno cu odraditi jedan fini uninstall, pa da probam Saints Row2, neki niskobudzetni naslov, ali verujem da ce duze da mi drzi paznju.

Poslednja izmena:
Jos jedna topla preporuka za NEinstaliranje. Za razliku od pandana na konzoli... PC verzija je *@!$# #@$*#! **#!@!#!@@...

Jos jedna topla preporuka za NEinstaliranje. Za razliku od pandana na konzoli... PC verzija je *@!$# #@$*#! **#!@!#!@@...

Saints Row 2 je na svim platformama *@!$# #@$*#! **#!@!#!@@... :)

Samo noc nedostaje ovoj igri, to sam bas zeleo da vidim.

U tom slucaju Mirrors Edge bi izgledao kao dan zbog mesecine (citaj: uber-bloom) :p

Pa poslednji nivoi i jesu po mraku:trust: I kakav uber-bloom?Ova igra ima odlicno upotrebljen bloom efekat.Tamo gde treba da ga ima, ima ga...

6 nivo prva misija po mraku deo kad likovi gadjaju sa snajperom a vi treba da dodjete do njih ja dodjem a gore me ceka neka riba(bar mi izgleda na zensko ko zna sta je iza maske) sto mi uvek uvati ruku i rokne me glavom kako ste vi nju ubili molim za pomoc hvala unapred:banana::banana:

Poslednja izmena:
^
***, moras da je bijes nogama, rukama, i da ne izvedes "treci udarac" jer ce ona da te uhvati i cepi glavom.Kad ona krene nogom u glavu ti cucanj i nogom u...:D Ili kad krene rukama ti skok i nogom u glavu...pa pesnice...Odmakni se malo od nje kad te udari da ti se vrati malo healtha.I pokusavaj da joj dodjes s ledja...I sve tako dok ne uspes da je razoruzas na desni klik.

Pa poslednji nivoi i jesu po mraku:trust: I kakav uber-bloom?Ova igra ima odlicno upotrebljen bloom efekat.Tamo gde treba da ga ima, ima ga...

Yep, baš sam i ja to pomislio, uopšte nisu preterali sa bloom-om, a igra grafički deluje poprilično osvežavajuće...

Ma sve je to lepo, ali ja sam mislio na noc kao recimo 1-2 ujutru, ono pred kraj igre je sumrak.

Nazad
Vrh Dno