Šta je novo?

Mirror's Edge

Potpuno si u pravu. Čak je pala i jedna od najvećih ekskluziva tj. Final Fantasy serijal. Nemam nameru flejmujem ali moram da zapazim da ne postoji nijedan razlog da neko ko živi u Srbiji kupi PS3 umesto Xbox-a 360. U raspravu oko legalnih igara neću da ulazim ali ja lično za ove i ovakve igre kakve se izdaju u poslednje vreme nemam nameru da dajem >50 EUR.

Offtopic: Nešto sam čitao da postoji mogućnost da se FF XIII pojavi i na PC-u pa ako neko nešto zna o tome bilo bi lepo da to negde pomene pošto igra nema svoju temu.

Meni se bas svidja igra.Znaci muzika,okolina,borba.Ne znam ali nekako prica me podseca na neki strip,Francuski ili mozda cak nas.Ne znam zasto,cak mi lici na igru Oni
Inace jedina stvar koja mi se ne svidja jeste to da ima vrat kao zirafa vidi samo noge :D
Samo kada treba da izadje igra?

Rerna63 je napisao(la):
Samo kada treba da izadje igra?

Izlazak igre je najavljen za 11-ti novembar ove godine.

nex999 je napisao(la):
Gameplay:
http://ps3.ign.com/dor/objects/94945...re_072308.html

Izgleda da je fora u pracenju crvene boje kroz nivo?

Dobro je da je ovaj tip sto i igra i predstavlja igru uspesno zavrsio prezentaciju iste, s obzirom na to koliko je puta padao dok nije uspeo da predje preko one cevi i doskoci na susednu zgradu. :S: Inace, igra mi deluje veoma zanimljivo i jedva cekam da se pojavi u prodaji.

Dobro, bolje je ovako, ipak je pokazao standardni gameplay, skoro iz iskustva obicnog igraca.Bolje tako nego sve savrseno i tecno da ide...realnije prikazuje stanje stvari.Ali me malo razocaralo jer izgleda da je igra linearna iako je u naizgled nelinearnom ambijentu.

Eh, meni net 512kbps i ovaj lik 5 puta pada a ja moram da cekam sa vremena na vreme da loaduje video :wall:

Cini mi se da igri fali malo vise opcije, sve se znaci svodi na neko trcanje, mada moze biti zanimljivo ako lokacije budu zanimljive, spominjao je lik neki cunami i to tako da verovato i nece biti lose..

Poslednja izmena:
ovo ce biti fenemenalno :pupupomeramsesamesta:

Sto bi rekao jedan od pevaca: "Brus Lee samo bije, a ič se ne zamara". Tako i ovaj, trči i skače bez odmora.

To je "OVA" , tj, zemska pobogu :D

O boze totalno upropastise igru sa ovim pracenjem crvene boje... meni deluje totalno lose... Ovo deluje kao da ce igra biti 100% linearna.

O boze totalno upropastise igru sa ovim pracenjem crvene boje... meni deluje totalno lose... Ovo deluje kao da ce igra biti 100% linearna.

nadam se da ce moci da se iskljuchi to chudo - bice stvarno mnogo glupo ako tako ostane...

nadam se da ce moci da se iskljuchi to chudo - bice stvarno mnogo glupo ako tako ostane...

To se gasi, slusao sam intervju sa developer-om, tako da ako si baja, ugasis, pa igra uopste nije linearna...

Igra ce biti i dalje linearna, ali bez "putokaza" ;)

Poslednja izmena:
Ja sam je igrao na PS3 (demo na Games Conventionu) i prilično je zabavno. Treba ući u štos (there is no spoon) i onda se tek otvaraju nove mogućnosti. Mnogo bolje izgleda uživo nego na klipovima. :)

PC verzija odlozena...

EA has announced that its parkour, rebellion and delivery girl simulator, Mirror's Edge, will release November 11 for Xbox 360 and PS3. Giving credence to the rumors already floating around, the PC version of the game is now confirmed for "later in the winter."

CTOKA.

Mozda ipak dobijemo demo?

EA also confirmed that a demo will be available featuring "the tutorial" and a scene from the single-player campaign. Those who pre-order at "select retailers" after September 26 will receive a code that unlocks "Time Trial" in the demo. Hopefully, the game will be delivered on time -- watch the rooftops!

^Ne znam da li ovo vazi za sve ili samo za konzole.

http://www.joystiq.com/2008/09/18/mirrors-edge-is-delivered-onto-consoles-nov-11-pc-version-del/

Pfffff,jedva sam cekao da se pojavi za PC.Stvarno su pajseri. :wall:

Znao sam da ce da bidne neki zez za Pc.

Mislim da vam je svima vreme da polako počnete da kupujete konzole. Recimo, sledeći put kad budete hteli da uradite upgrade, vi nemojte :)

Meni se ovo skakutanje ni ne igra, kao ni onaj pjur :d kad imam Stalker CS i Crysis WH...

^Gresis, bolje je kupovati konzole:wall::d

Ko jos igra Clear Sky i Warhead...bah.

Poslednja izmena:
Ma nisam ni mislio na Maxin post, ovo mi se nikad nije svidjalo, probacu kad izadje al' uopste mi nije bitno kad ce, kao i oni motoritji :p

Poslednja izmena:
There is only one trilogy...

Sve sve ali Stalker Clear Sky? Zar se niste dovoljno opekli sa prvim Stalkerom...? Prosto ne kapiram kako su uspeli da spakuju toliko bagova na tako malo mesta :D

Igra ima zanimljiv koncept, ali sam malo skeptican zbog onog EA. :d

Sve sve ali Stalker Clear Sky? Zar se niste dovoljno opekli sa prvim Stalkerom...? Prosto ne kapiram kako su uspeli da spakuju toliko bagova na tako malo mesta :D

isqstvo ***. :d Al pazi, nisu to bilo kakvi bagovi, ovo su napredniji bagovi nego u prvom delu. U SoC-u si imao bagove da ne mozes da zavrsis neki side quest ili ponekad glavni ali imas alternativne krajeve, a ovde nemas ! Ovde su svi bagovi gamestoping prirode i ima ih za narednih 5 patcheva minimum ! :)

PS. Kristalna kugla mi kaze da ce ovo biti zanimljivo kao i prvi robocop 3D za amigu :) wowowowowow, i onda - au, ala je tesko+dosadno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno