Šta je novo?

Mirror's Edge 2

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Izasao prvi trailer na E3 : ) Jedva cekam, mirror's edge 1 mi je verovatno najdraze FPS gejming iskustvo ikad.

Poslednja izmena:
Izgleda prelepo!

Poslednja izmena:
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice 🙂

Jedina kvalitetna i originalna DICE igra... Čeka se.

Nikada mi se nije svidjala glavna likusa 😀

Osim toga, zeljno se iscekuje nastavak

Baš prijatno iznenađenje je ova vest o nastavku. Retko originalna igra.

Dobro je da si spoilovao kraj onima koji nisu igrali...

ne moras da tamanis ako neces 😀

Jedna od par igara zbog koje sam trpio motion sickness. 🙂 Opet su pogodili i sa muzikom.

upravo sam prešao prvi deo, i dalje mi ostaje tanka sa pričom, ali je ipak igra fantastilčna

Pa dobro priča i nije nešto akcentovana, izvođenje je ono što krasi ME. Parkour je tako fluidno urađen, level design i sam art u igri su besprekorni. Sve to daje neverovatnu atmosferu. Oružja i nisam koristio a i kad ih uzmeš ne traju dugo...

Poslednja izmena:
a ja se baš nadam da će ubaciti pregršt novih oružja, skinove i attachmente za iste, tu i tamo koji DLC za boju trenerke koju nosiš (bela je baš bljak) neki online stats servis (+ smartphone app da mogu pratiti napredak prijatelja u igri sa bilo kog mesta)

Ja imao los lekic pa nisam prvi deo ni presao ceo. Ali svakako dobra i originalna igrica, ne verujem da mogu uprskati drugi deo - narocito jer nisu zurili sa njim. Samo da se drze recepta iz prvog dela, malo ga tehnicki unaprede u skladu sa danasnjim mogucnostima i uspeh je zagarantovan.

Boga mi, prvi deo koji je iz 2009 kad se dignu sva graficka podesavanja na max + AA + ukljucena fiizka, i dan danas igra meni izgleda bolje od mnogih trenutnih naslova

Taman kad sam mislio da nista ne mogu za*ebati, pa zasto open world pobogu?

Iz Emix-ovog linka:

"The first game was a lot about running away from things," he said. "And, even though you want to have sections with that, you also want Faith... she's a powerful character and you want her to take control. You'll see a little bit more of that in this game.

"Again, we're not going to turn this into a shooter. On the contrary, in fact. But we are going to evolve Faith and the story. Once we show more of this people will be genuinely excited. I am personally extremely excited about it."

Pa i treba da bude o tracanju sabani! Aaaaaaaaa

facepalm-wallpaper.webp

Poslednja izmena:
Mislim da su hteli da kazu da je prequel, a ne reboot.

Jao jao, jedva cekam, prvi deo sam presao, pa mozda 10 puta, igra me je izuzetno odusevila, kao i muzika

U pitanju je reboot.
Igra nema nikakve veze sa prethodnom sto se tice price.

Jedna od par igara zbog koje sam trpio motion sickness. 🙂 Opet su pogodili i sa muzikom.

Ja je jednostavno ni jednom nisam uspeo završiti zbog toga, a pokušavao sam više puta. Jedino još HL1 (koga sam nekako završio) mi je je vrteo želudac dok sam igrao. A koji je razlog za tako nešto nikada mi nije bilo jasno...

^ Ne trci pred rudu.

Ne trčim pred rudu ali mi ovo nikako ne deluje dobro. Prvo sandbox a onda i ova retardirana tvrdnja kako je "Vera" ranije mnogo bežala od ljudi e pa sad neće biće badass.... Milism WTF, cela poenta uspeh ME1 je u odlično dizajniranim nivoim koje si mogao preći na više načina kao i akkcentovanje parkour-a a ne nekog pucanja, tuče, Ramboisanja itd...

Nazad
Vrh Dno