Šta je novo?

Mirror's Edge 2

poceli su kao filmska industrija.
reboot + 3D, a sada kod igara reboot + open world :D
doduse bar meni, open world je super stvar, a kontam da je i map makerima tako lakse :)

Open world je ok za neke igre ali ME ne treba biti open world, nema potrebe apsolutno...

Sta je to "Open world" i da li stvarno mislite da ce ME2 biti otvoren kao recimo GTA?
Gde je ta granica kad nesto postaje "Open world" jer meni se cini da je to samo popularan termin.
Bilo je igara koje su tako najavljivali pa po mojim kriterijumima nisu bile ni blizu "Open world".

Sto se tice rokanja ako stvarno bude kao rambo nek se pozdrave sa pozitivnim kritikama koje je prvi deo imao.

Oni od pozitivnih kritika nemaju nista.
Igra je propala... dobro mozda nije propala ali nije dozivela komercijalni uspeh i prodata je u mizernim kolicinama.

Naravno da ce ovaj reboot prilagoditi sadasnjoj generaciji i sirem delu "publike" ali to nikako ne znaci da ce da bude losa.

Igra je propala... dobro mozda nije propala ali nije dozivela komercijalni uspeh i prodata je u mizernim kolicinama.

Naravno da ce ovaj reboot prilagoditi sadasnjoj generaciji i sirem delu "publike" ali to nikako ne znaci da ce da bude losa.

ME1 nije propao, pre svega se slabo prodavala igra jer sam DICE nije uradio ništa da je ispromoviše... Za njih je ME bio lighting test i priprema pred pravljenje FB engine-a. Da su uložili 5% od marketinga za BF3 igra bi se sigurno prodala bar za 50% više... Hoću da kažem da ništa vezano za izvedbu i gameplay nije imalo uticaj na ("lošu") prodaju igre.

Poslednja izmena:

Itekako imaju. Da prvi deo nema pozitivnu kritiku igraca sve bi nas bilo briga sto su najavili drugi.
Svi veliki serijali su nastali pozitivnom kritikom po forumima(CoD, BF...), a ne placenim recenzijama.

ME se u startu nije prodao dobro kao i Alan Wake ali onda polako vrememon bas zahvaljujuci igracima se dugo prodavao.

Poslednja izmena:
^ Mislio sam da pricas o kritikama sajtova koji su za to zaduzeni ne o igracima.

U pitanju je reboot.
Igra nema nikakve veze sa prethodnom sto se tice price.

Zar prica nije o tome kako je Faith dospela tu gde jeste u prvom delu, odnosno kako je pocela da "prenosi poruke"?

rAMA je napisao(la):
Ja je jednostavno ni jednom nisam uspeo završiti zbog toga, a pokušavao sam više puta. Jedino još HL1 (koga sam nekako završio) mi je je vrteo želudac dok sam igrao. A koji je razlog za tako nešto nikada mi nije bilo jasno...

U pitanju je drmanje kamere odnosno njihovo "realisticno" ljuljanje gore-dole-u stranu. Znaci da ni na brodu se ne bi lepo proveli. :p

Kada neka igra propadne, ne može biti dobra kako god da su je ocenili kriticari, igraci ili neko drugi, imala ili nemala marketing...Za dobrim konjem prasina se dize i ako se pojavi dobra igra ne mora ni imati ne-znam-kakav marketing, forumu igraci i sama povezanost putem drustvenih mreza vec odradjuju onu staru poslovicu - dobar proizvod sam sebe prodaje. ME je bio dosadan uprkos svezini koju je mogao doneti taj parkur smek ali nazalost nije...skakutanje i trckaranje nije dovoljno da bi igra postigla uspeh i jedno od najvecih razocarenja u to vreme...naravno ima i onih koji su voleli i ovu igru i to treba postovati. Ovaj drugi deo ukoliko ne unese nesto radikalnije u gameplay ima slabe sanse da bude dobra igra...Marketing mozda poveca prodaju ali to vec nema veze sa kvalitetom igre...eto i COD se prodaje jako dobro....

Poslednja izmena:
Kakvo razočarenje? Kakva dosada?:trust:

Razocarenje u igru i dosadna igra...jedva sam izdrzao par sati do uninstala...trci skoci pritisni odgovarajuce dugme tamo vamo...mislim stvarno...ok je sto je parkur in i cool ali samam igra udri po refleksu i nista vise....smaranje...

cool... i da ne bi bila dosadna treba ubaciti šta? Automatska oružja, gledanje kroz zid i vožnju helikoptera? Ne razumem? Ova igra je upravo o tome, parkour i trčanje od tačke A do tačke B. Tvoj komentar je ravan komentaru da je npr Portal dosadan jer treba da otvaraš i zatvaraš portale na pravim mestima i tako pređeš nivo.

Poslednja izmena:
cool... i da ne bi bila dosadna treba ubaciti šta? Automatska oružja, gledanje kroz zid i vožnju helikoptera? Ne razumem? Ova igra je upravo o tome, parkour i trčanje od tačke A do tačke B. Tvoj komentar je ravan komentaru da je npr Portal dosadan jer treba da otvaraš i zatvaraš portale na pravim mestima i tako pređeš nivo.

tvoj komentar je ako je parkur onda mora da je dobro? Zabavno?
Ne radi se samo od dosadnom gameplay-u ako je se to moze nazvati gameplay i atmosfera i ceo vajb je bio blah...
Rekao sam da postujem one kojima se igra svidja a ti malo postuj i one kojima se ne svidja...i igraj i uzivaj!

Upravo zbog ovoga je meni portal bio smor, keca nisam nikad zavrsio dvojku nisam cak ni narodnu nabavio.

Pa šta očekuješ od glavolomke? Plus u dvojci čak i imaš gomilu novih pomagala, one kompulzivne gelove i svašta nešto... Ali nisi probao...

@Exte poštujem ja mišljenje i da ti se igra ne sviđa ali zar nisi ti generalizovao da je igra dosadna i da je zato slabo prodata Da te citiram
exste je napisao(la):
Kada neka igra propadne, ne može biti dobra kako god da su je ocenili kriticari, igraci ili neko drugi, imala ili nemala marketing...Za dobrim konjem prasina se dize i ako se pojavi dobra igra ne mora ni imati ne-znam-kakav marketing, forumu igraci i sama povezanost putem drustvenih mreza vec odradjuju onu staru poslovicu

Postoji gomila naslova koji su ekstremno kvalitetni ali nisu prodati u velikim količinama, to nije merilo kvaliteta...

ME je bio dosadan uprkos svezini koju je mogao doneti taj parkur smek ali nazalost nije...

To je subjektivni utisak i ništa više. Nešto ranije sam ovde pročitao da je nekome HL2 bio dosadan. I šta to govori o samoj igri? Baš ništa.
Isto kao što tvoja izjava ne govori ništa o Mirrors Edge-u. Tebi je bio dosadan, ok. A da je svim drugim igračima bio, ne bi se toliko njih danas radovalo nastavku.

Ljudi se raduju nastavku jer ovakvih igara nema, prava konkurencija ne postoji. Igra kao i sve EA nikako nije legendarna ali da je unikatna, to jeste.

auuu ovo mnogo dobro izgleda, bice ovo vrh od igre :smash::banana:

***, ni ja ne mogu da verujem da postoje igre kao sto su train simulator i truck simulator. A onda se na sve to pojavi i farming simulator. ej bre. Eto, meni je to prosto neverovatno dosadno i ne mogu da verujem da bi iko mogao tako nesto da igra. ali to ne znaci da je igra losa i da nema svoje kupce. ajd da ne bude da sam nabo specificne igre, meni je i footbal manager dosadan.

Razocarenje u igru i dosadna igra...jedva sam izdrzao par sati do uninstala...trci skoci pritisni odgovarajuce dugme tamo vamo...mislim stvarno...ok je sto je parkur in i cool ali samam igra udri po refleksu i nista vise....smaranje...

Imas pravo na svoje pogresno misljenje :D
Prvi Mirror's Edge je jedno od najboljih gaming iskustava koje sam imao. Ta igra je meni nesto posebno. Prava definicija osvezenja na gaming sceni.
Sve su pogodili kako treba. Muziku, dizajn, glavnu junakinju, cak i prica je dobra po meni.
Sad mi se opet igra prvi deo. Ovih dana cu da opletem.
Cak i na iPadu igram (totalno je drugacija igra) infinite runner.

Nego sad vidim da je ukupno prodato 2 miliona primeraka ME. Zasto svi smatraju da je to neuspeh? Bukvalno sa svih strana to cujem/citam.
Retke su igre koje predju tu cifru. Pogotovu kad je u pitanju nova fransiza. Verujem da ce se mnogo bolje prodati ME2.

Poslednja izmena:
Imas pravo na svoje pogresno misljenje :D
Prvi Mirror's Edge je jedno od najboljih gaming iskustava koje sam imao. Ta igra je meni nesto posebno. Prava definicija osvezenja na gaming sceni.
Sve su pogodili kako treba. Muziku, dizajn, glavnu junakinju, cak i prica je dobra po meni.

Ne +1 nego +miliJon!

Mirrors Edge je nesto jedinstveno, smelo i zanimljivo.
Fenomenalno iskustvo.
Za mene sigurno u TOP 10 svih vremena.

Slazem se sa Emix-om u potpunosti, takva kombinacija ambijenta, muzike i akcije je fantazija... drugi deo obecava...

Dobro, ljudi, vecini nas se svidja igrica, zato valjda i komentarisemo ME2, ne vidim uopste potrebu da se dodje na temu o igrici koja ti se ne svidja da bi opljunuo po njoj. Produzi, brate, na teme o igricama koje volis i mirna Backa!

Dobro, ljudi, vecini nas se svidja igrica, zato valjda i komentarisemo ME2, ne vidim uopste potrebu da se dodje na temu o igrici koja ti se ne svidja da bi opljunuo po njoj. Produzi, brate, na teme o igricama koje volis i mirna Backa!

Da bi opljunuo svakako ne, ali zašto bismo sa teme terali ljude koji kritikiju igru, pogotovu ako je kritika poduprta argumentima (ne mislim na exstea, nego uopšte)?
Na šta bi ličio forum da svaka tema služi samo da se igra diže u nebesa?

Odlicna vest:) Mada EA ima sjajnu tradiciju skenjavanja igara pa se nadam da ce u ovom slucaju posteno da omanu :)

Prvi deo mi je imao dobru akciju i okruzenje,ali mi je ponavljanje iste/og dosadilo na negde 70% igrice...Mada ne znam jos neku igricu na tu foru,jeste unikat...Valjda ce drugi deo biti zanimljiviji,meni...

meni je jedino bilo krivo sto DLC nikad nije bio krakovan... ludilo od igre

Valjda nece da je .....bu, prvi deo mi je bio veoma drag. Igrao sam ga non stop i nisam mogao da ga pustim dok nisam presao. Cak sam se i vracao par puta cisto da se potsetim osecaja i u nadi da ce da izadje drugi deo.

Vrh Dno