Oni od pozitivnih kritika nemaju nista.
Igra je propala... dobro mozda nije propala ali nije dozivela komercijalni uspeh i prodata je u mizernim kolicinama.
Naravno da ce ovaj reboot prilagoditi sadasnjoj generaciji i sirem delu "publike" ali to nikako ne znaci da ce da bude losa.
Oni od pozitivnih kritika nemaju nista.
U pitanju je reboot.
Igra nema nikakve veze sa prethodnom sto se tice price.
rAMA je napisao(la):Ja je jednostavno ni jednom nisam uspeo završiti zbog toga, a pokušavao sam više puta. Jedino još HL1 (koga sam nekako završio) mi je je vrteo želudac dok sam igrao. A koji je razlog za tako nešto nikada mi nije bilo jasno...
Upravo zbog ovoga je meni portal bio smor, keca nisam nikad zavrsio dvojku nisam cak ni narodnu nabavio.Tvoj komentar je ravan komentaru da je npr Portal dosadan jer treba da otvaraš i zatvaraš portale na pravim mestima i tako pređeš nivo.
cool... i da ne bi bila dosadna treba ubaciti šta? Automatska oružja, gledanje kroz zid i vožnju helikoptera? Ne razumem? Ova igra je upravo o tome, parkour i trčanje od tačke A do tačke B. Tvoj komentar je ravan komentaru da je npr Portal dosadan jer treba da otvaraš i zatvaraš portale na pravim mestima i tako pređeš nivo.
Upravo zbog ovoga je meni portal bio smor, keca nisam nikad zavrsio dvojku nisam cak ni narodnu nabavio.
exste je napisao(la):Kada neka igra propadne, ne može biti dobra kako god da su je ocenili kriticari, igraci ili neko drugi, imala ili nemala marketing...Za dobrim konjem prasina se dize i ako se pojavi dobra igra ne mora ni imati ne-znam-kakav marketing, forumu igraci i sama povezanost putem drustvenih mreza vec odradjuju onu staru poslovicu
ME je bio dosadan uprkos svezini koju je mogao doneti taj parkur smek ali nazalost nije...
Razocarenje u igru i dosadna igra...jedva sam izdrzao par sati do uninstala...trci skoci pritisni odgovarajuce dugme tamo vamo...mislim stvarno...ok je sto je parkur in i cool ali samam igra udri po refleksu i nista vise....smaranje...
Imas pravo na svoje pogresno misljenje
Prvi Mirror's Edge je jedno od najboljih gaming iskustava koje sam imao. Ta igra je meni nesto posebno. Prava definicija osvezenja na gaming sceni.
Sve su pogodili kako treba. Muziku, dizajn, glavnu junakinju, cak i prica je dobra po meni.
Dobro, ljudi, vecini nas se svidja igrica, zato valjda i komentarisemo ME2, ne vidim uopste potrebu da se dodje na temu o igrici koja ti se ne svidja da bi opljunuo po njoj. Produzi, brate, na teme o igricama koje volis i mirna Backa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari