Šta je novo?

Mirror's Edge 2

ikoalosaurus

Slavan
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poena
495
Izasao prvi trailer na E3 : ) Jedva cekam, mirror's edge 1 mi je verovatno najdraze FPS gejming iskustvo ikad.

Poslednja izmena:
Izgleda prelepo!

Poslednja izmena:
Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice :)

Jedina kvalitetna i originalna DICE igra... Čeka se.

Nikada mi se nije svidjala glavna likusa :D

Osim toga, zeljno se iscekuje nastavak

Baš prijatno iznenađenje je ova vest o nastavku. Retko originalna igra.

Igram prvi deo deo već neko vreme, odličan naslov, samo sam razočaran malo sa pričom, nisam očekivao da će glavni lik biti ubica, tj očekivao sam samo da će da bije i da beži, bez dela sa ubijanjem.

Dobro je da si spoilovao kraj onima koji nisu igrali...

ne moras da tamanis ako neces :D

Jedna od par igara zbog koje sam trpio motion sickness. :) Opet su pogodili i sa muzikom.

upravo sam prešao prvi deo, i dalje mi ostaje tanka sa pričom, ali je ipak igra fantastilčna

Pa dobro priča i nije nešto akcentovana, izvođenje je ono što krasi ME. Parkour je tako fluidno urađen, level design i sam art u igri su besprekorni. Sve to daje neverovatnu atmosferu. Oružja i nisam koristio a i kad ih uzmeš ne traju dugo...

Poslednja izmena:
a ja se baš nadam da će ubaciti pregršt novih oružja, skinove i attachmente za iste, tu i tamo koji DLC za boju trenerke koju nosiš (bela je baš bljak) neki online stats servis (+ smartphone app da mogu pratiti napredak prijatelja u igri sa bilo kog mesta)

Ja imao los lekic pa nisam prvi deo ni presao ceo. Ali svakako dobra i originalna igrica, ne verujem da mogu uprskati drugi deo - narocito jer nisu zurili sa njim. Samo da se drze recepta iz prvog dela, malo ga tehnicki unaprede u skladu sa danasnjim mogucnostima i uspeh je zagarantovan.

Boga mi, prvi deo koji je iz 2009 kad se dignu sva graficka podesavanja na max + AA + ukljucena fiizka, i dan danas igra meni izgleda bolje od mnogih trenutnih naslova

Taman kad sam mislio da nista ne mogu za*ebati, pa zasto open world pobogu?

Iz Emix-ovog linka:

"The first game was a lot about running away from things," he said. "And, even though you want to have sections with that, you also want Faith... she's a powerful character and you want her to take control. You'll see a little bit more of that in this game.

"Again, we're not going to turn this into a shooter. On the contrary, in fact. But we are going to evolve Faith and the story. Once we show more of this people will be genuinely excited. I am personally extremely excited about it."

Pa i treba da bude o tracanju sabani! Aaaaaaaaa

facepalm-wallpaper.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da su hteli da kazu da je prequel, a ne reboot.

Jao jao, jedva cekam, prvi deo sam presao, pa mozda 10 puta, igra me je izuzetno odusevila, kao i muzika

U pitanju je reboot.
Igra nema nikakve veze sa prethodnom sto se tice price.

Jedna od par igara zbog koje sam trpio motion sickness. :) Opet su pogodili i sa muzikom.

Ja je jednostavno ni jednom nisam uspeo završiti zbog toga, a pokušavao sam više puta. Jedino još HL1 (koga sam nekako završio) mi je je vrteo želudac dok sam igrao. A koji je razlog za tako nešto nikada mi nije bilo jasno...

^ Ne trci pred rudu.

Ne trčim pred rudu ali mi ovo nikako ne deluje dobro. Prvo sandbox a onda i ova retardirana tvrdnja kako je "Vera" ranije mnogo bežala od ljudi e pa sad neće biće badass.... Milism WTF, cela poenta uspeh ME1 je u odlično dizajniranim nivoim koje si mogao preći na više načina kao i akkcentovanje parkour-a a ne nekog pucanja, tuče, Ramboisanja itd...

Nazad
Vrh Dno