Šta je novo?

Miodrag Kuzmanovic Intervju !!

sivuk je napisao(la):
...Kuzma... i... Risto Kubura...{ako ga se neko seca}... u jednom... :smoke: ...ma...svaka cast... ...

...NHF...edge man...

Nego shta.....To je "mozda" prvi put da Intel radi....pa cemo videti kako ce to da odradi...Ako uspe moja teorija je tachna.... :-devil-:

Shta ce drugo...AMD moze samo da cuti i moli Boga da Intel ne pronadje "zachepljenje" inche...usr'o je motku.:D Ako postoje bete kod softvera zashto ne bi i kod hardvera...chemu li sluze stepinzi.....Videcemo koliki ce patch da zalepi Intel na Athlon 64 (FX).....i dobije neshto bolje....

Egde man uvek pishe na ivici...pravila za ovaj forum.....

Poslednja izmena:
sivuk je napisao(la):
...Kuzma... i... Risto Kubura...{ako ga se neko seca}... u jednom... :smoke: ...ma...svaka cast... ...

...NHF...edge man...

Moze li informacija za one sa jeftinim ulaznicama:Ko je Risto Kubura?

Uuuuuuuu Risto Kubura je opasan lik :D :D
Polu sportski komentator - polu epski pesnik srspke guslarske skole :D
Cak je i Marko Markovic (njega sigurno znas, vodio je Indirekt davno, pa kasnije bio urednik Sportskog programa na RTS-u) za Ristu rekao 'Cim on otvori usta, mene zaboli glava' :)

salac je napisao(la):
Cak je i Marko Markovic (njega sigurno znas, vodio je Indirekt davno, pa kasnije bio urednik Sportskog programa na RTS-u) za Ristu rekao 'Cim on otvori usta, mene zaboli glava' :)

Zaboravili ste Milojka Pantica :bottle: i Zvonka Mihajlovskog :bottle: ....Oni su josh vece legende.... :D :smoke: :-devil-:

salac je napisao(la):

A nemoj tako. Izdao je i nekoliko zbirki lirskih pesama. Jednu je posvetio pevačici Shade. Svojevremeno je na nekoj radiostanici čitao pesmu "Tebi, nežna Shade" :d:d

Najava:
Ukoliko prica krene dalje u off-topic, postovi ce biti bezdusno brisani ;)

ivo.r je napisao(la):
A jel? Pa koji je? :d

ok...nije mi vise interesantno.....
a priznajte da ste se primili? ;)

Jes' da je offtopic, al nece valjda kolega bezdusno da se ophodi i prema meni.... :wave:

Poslednja izmena:
Pogledao sam majski SK i apsolutno se slazem sa onim sto je napisao u rubrici "Ja,igrac".
I/O port je standardan(amd los,intel dobar),ali mi se cini da je malo popustio tj. kao da je citao poruke ovde...to je najverovatnije inspirisalo da napise tekst u svojoj rubrici,i izgleda da je malo popustljiviji,ali ne moze se covek veran Intelu tako lako preobratiti.

Nazad
Vrh Dno