Koga interesuje da sazna vise o Kuzmi neka overi www.playgame.co.yu :wave:
Moram i ja još jednom_driver je napisao(la):Ali 20h mesechno na netu![]()
Jeste tako je! Lepo pise u readme.txt igre FarCry da je "optimum" P4 2GHz ili Athlon 2000+, ali kad Kuzma kaze da je intel bolji, onda mora 2000MHz pravog takta AMD-a, dakle 2400+. BRUKA!!! :wall:Drunk Devil je napisao(la):Pa dobro bre, kakve ovo ima veze sa igrama... pardon Games ?
O da, genije iz subjekta ima opise igara u SK. I to takve da malko preinači navedene specifikacije hardware-a od strane izdavača igre. Pa bude P4 2 GHz i Athlon 2.4 umesto Athlon 2. Ma valjda on bolje zna. Čo'ek je sklopio hiljade računara već, skoro više nego što je rečenica napisao. U svakom slučaju daleko više nego pametnih rečenica.
delimir je napisao(la):Koliko zna pokazuje to da mu je u par brojeva pisalo DirectX 9 kompatibilan akcelerator (GeForce3)![]()
favorizuje jos i Nvidiiu ("ATI je jos uvek pomalo alternativa"-biser od pre par meseci), Nemce, engleske reci u srpskom jezikuG!!! je napisao(la):pa chovek ima populaciju kojoj namenjuje svoje texotve a to svakako nisu perverznjaci sa bench foruma, vec su to klinci koje je veoma veoma lako naloziti
ok chovek voli vishe intel i favoziruje ga, pa koliko samo vas ima takvih ovde na forumu
Sasa je napisao(la):Delimire, mojne si vuna.
Ne branim Kuzmu, ali nema coveka koji nije imao gafova.
Razlog ti je glup izuzetno, batali ga sledeci put.
Mislim, R50 bolji od T40
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):Mislim, R50 bolji od T40![]()
AlexxandarYo je napisao(la):Stvarno konfiguracija mu je zesce losa![]()
delimir je napisao(la):Ma zasto opet objasnjavam, vec smo se prepirali ceo sat, a vidim da cemo opet kada ti budem doneo pare za MMC
Pozdrav.
Sasa je napisao(la):Zar ne mislis da treba ja najvise da se nerviram ?
A jel vidis da se nerviram ?
Opusteno
Pozdrav!
byMaX je napisao(la):E, i ja ranije uzeh MMC, nego mi sada treba registracija za onaj program koji konvertuje filmove, da mi ne pise demo svakih pet minuta... To nije warez, nego sam aktiviranje programa koji se inace ne placa (na sajtu se besplatno registruje, ali ne radi).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari