I zato ne ocekujem rast btc uskoro bar dok se ne rijese problemi sa pokradenim novcicima jer ko je ****** da pumpa btc kad lopovi jedva cekaju da se istresu.Ma jok, sad se prikrio negde i ceka pump a posle toga ce da kupi egzoticno ostrvo![]()
I zato ne ocekujem rast btc uskoro bar dok se ne rijese problemi sa pokradenim novcicima jer ko je ****** da pumpa btc kad lopovi jedva cekaju da se istresu.
I zato ne ocekujem rast btc uskoro bar dok se ne rijese problemi sa pokradenim novcicima jer ko je ****** da pumpa btc kad lopovi jedva cekaju da se istresu.
Ljudi, za onoga ko pumpa novcic nebitno je dali ce lopov da se istrese ili cemo mi da se istresemo. Ta prica pada u vodu u startu ali treba da se rese kradje. Najvise iz razloga da bi neko ulozio novac, da bi cuvao novcice na berzi, da bi trgovao. Neko mora da odgovara za sredstva.
Mtgox je celu pricu unazadio godinu dana. To mora da se resi sto pre.
Sta se desava sa polinex-om?Kad pokusam da otvorim stranicu izbaci mi Secure Connection Failed.
Da li se jos nekom to desava?
edit. Upravo proradio
Meni je offline. Povlacim novcice cim proradi tj. ako proradi.
Meni Poloneix radi normalno....
Meni ne radi. Sutra zovem provajdera da vidim sta se desava.
ovi loozeri se ne javljau nikom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari