Šta je novo?

Mintpal

Vratili su BTC? To je mnogo bitnije od DRK i slicnih...

i boli ga tuki daa se mlati sa hardverom podesavanjima i slicno, sad cese m00da na nekom egzoticnom mestu

DRK mi je vracen danas. :D Na mintpal-u jos uvek stoje na stanju, a je sve vraceno u moj novcanicic :D

Poslednja izmena:
Koliko je proslo dana od kad si poslao zahtev za prebacivanje novcica?

I zato ne ocekujem rast btc uskoro bar dok se ne rijese problemi sa pokradenim novcicima jer ko je ****** da pumpa btc kad lopovi jedva cekaju da se istresu.

Lopov tesko da moze da se tek tako istrese.... zbog provere identiteta, blockchain-a itd... ali tacno sva ta desavanja uticu negativno

Ja bi licno voleo da vidim vest da je neki lopov navatan i osakacen od starne ostecenih

Poslednja izmena:
Ljudi, za onoga ko pumpa novcic nebitno je dali ce lopov da se istrese ili cemo mi da se istresemo. Ta prica pada u vodu u startu ali treba da se rese kradje. Najvise iz razloga da bi neko ulozio novac, da bi cuvao novcice na berzi, da bi trgovao. Neko mora da odgovara za sredstva.
Mtgox je celu pricu unazadio godinu dana. To mora da se resi sto pre.

Vidim da je nebitno. To pokazuje konstantni pad btc iako je bilo dobrih vijesti od kako je gox propao. Dok neko ne izgubi zivot ili zavrsi polomljen zbog kradje novcica nece se nista pozitivno desiti.

Ljudi, za onoga ko pumpa novcic nebitno je dali ce lopov da se istrese ili cemo mi da se istresemo. Ta prica pada u vodu u startu ali treba da se rese kradje. Najvise iz razloga da bi neko ulozio novac, da bi cuvao novcice na berzi, da bi trgovao. Neko mora da odgovara za sredstva.
Mtgox je celu pricu unazadio godinu dana. To mora da se resi sto pre.

Nema tu sta da se resava na nivou Bitcoina, a na nivou berzi je vec reseno samo sto ljudi ne prate. Nekoliko velikih berzi je vec proslo nezavisni "Proof of Reserves" postupak i prelazak na deterministicke wallet-e, koji garantuje da nisu procerdali sredstva ljudi koji su ih tamo deponovali. Imas skripte kojima sam mozes da se uveris da li su svi BTC koji su deponovani jos uvek na broju ili i jedan jedini fali. Evo ti detaljan opis kako to u praksi izgleda:
https://iwilcox.me.uk/2014/proving-bitcoin-reserves
Problem je sto sve nas boli uvo da li je berza OK ili nije sve dok se tamo zaradjuju neke pare i dok ne dodje do ovog do cega je doslo sa MintPal-om. Kad bi svi trgovali samo preko berzi koje imaju "Proof of Reserves" video bi kako bi im se i ostale preko noci pridruzile da dokazu da su ispravne.

Ja nisam imao pojma o ovome. Koliko je validan ovaj spisak u tekstu? Od berzi koje se uglavnom ovde koriste tu je jedino bitstamp a i on je na majkemi

Kako, bre, nisi imao pojma, pa je l' ne pratite Bitcointalk.org?

Prvi je proceduru prosao Kraken, a za njim od zapadnih berzi Bitfinex i Bitstamp, a od kineskih OKCoin, Huobi i BTCChina. Upadljivo nema BTC-E na listi. Takodje ni jedna od shitcoin berzi nije prosla verifikaciju (koliko ja znam).

Ne pratim :) ogroman je. Da ga bar ima u tapatalku pa i nekako.
Hvala za info

Moramo sacekati da se vrate sa Kariba gde trose nase novcice pa ce onda da daju neku neobecavajucu informaciju :)

pa sad je toliko pao da mogu da nam vrate i sa kamatom

Prodavali po duplo vecoj cjeni od sadasnje sad ce lagano da vrate ljudima a oni debelo zaradili, nije cudno ni sto je BTC pao bas kad je ovaj "rutalj" odlucio da se igra sa Mintpalom :(

Sta se desava sa polinex-om?Kad pokusam da otvorim stranicu izbaci mi Secure Connection Failed.
Da li se jos nekom to desava?

edit. Upravo proradio

Nazad
Vrh Dno