Šta je novo?

Mintpal

krenulo, samo jos da verifikuje :D

edit:

DRK, Panda i LTC legli, cekam jos BTC i WC :)

Poslednja izmena:
nigde, ulogovao se na https://www.mintpal.com/
upisao adrese pored valuta i udario save changes, i oni verovatno automatski salju sredstva na adrese koje si upisao ;)

mislim da su resetovali sve withdraw adrese, tako da ces verovatno morati ponovo da ubacis(ili wallet ili neku drugu berzu)

evo sta pise kad se ulogujes :

Withdrawals are batched up and manually approved, and there may be delays due to the sheer volume that we are expecting.

The following daemons are currently unavailable. Withdrawals for these currencies will be processed as soon as possible.

FLT
KARM
MIN
XCR
XMR

The following daemons are exhibiting instability, and there may be delays with withdrawal.

FAIR
SUPER
TES

The following daemons are currently undergoing a rebuild / reindex. Withdrawals will be processed once complete.

BTC

All other daemons are currently functioning as normal.

Pronasao sam adekvatan wallet.
Sada mi je frka da prebacim sav drk sa Mintpala odjednom, mogli su dozvoliti da se parcijalno prebacuje. Da prvo prebacim 1 drk da vidim hoce to da stigne gde treba, pa ako stigne da onda prebacim ostatak :D.

Meni su ltc, wc u procesu a za BTC mi i dalje stoji Requested. Jel jos neko povlacio btc ?

ima samo jedan problem,a sta ce da rade oni kojima je pre koji dan kod povlacenja btc-a napisalo Failed withdrawals

Na DRKu mi stoji requested status vec 2 sata i svaki put kad posaljem zahtev obrise se withdrawal adresa od drk-a, medjutim adresa od KDCa ostane popunjena.
Na KDCu je status Daemon-returned-error, to verovatno necu ni dobiti, jer je coin izbacen sa menjacnice pre 2-3 nedelje...
LTC sam nekako izvukao.

Aha.Ma ja imam dvostruku.Ranije sam je probijao,al sad ne mogu,kaze da mintpal nije dostupan.Obratio se moolah.io pa cu videti dal ce da skine.Mislis da ce da vrate xmr?Nisam imo malo tamo...

mislim da hoce ali nece bas skoro jer im ocigledno xmr nanosi bas velike muke

Jos jedno noob pitanje, da li mogu za withdrawal adresu na mintpalu da stavim moju adresu za depozit na btc-e?

Ja sam klikuo na link sa tweet-era i odmah me prebacilo na moj acc. Sve je tu cak i xmr jedino sto mi nedostaje btc koji sam slao prije 2 dana i nije prosao.

tako je.
Dole u Notes napises.
To ce ici manually,tako da ono sto napises ce se pregledati(valjda)
Mada ne znam sto ne napisete vas wallet?
iskreno znam adresu ali neznam gde da vidim pay.id :) mog simple walleta

Meni su ltc, wc u procesu a za BTC mi i dalje stoji Requested. Jel jos neko povlacio btc ?
pokusao sam ja, pa sam kasnije video ovo sa desne strane mintpal strane

"The following daemons are currently undergoing a rebuild / reindex. Withdrawals will be processed once complete.

BTC "

u prevodu cekamo da obrnu negde coine, pa nam MOZDA vrate :D

iskreno znam adresu ali neznam gde da vidim pay.id :) mog simple walleta

pa sta ce ti?
Ja koliko znam za tvoj wallet ti ne treba tx.id
Ti ni poolu ne dajes id pa ti salje.
Molim da me ispravite ako gresim,ja sam napisao samo moju wallet adresu

Za wallet se pise samo adresa dok za menjacnicu treba i ID.
Ja ne zelim da koristim wallet-e jer sam imao mnogo problema s njima i sa gui i sa simple tako da bi ih izbegao kako znam i umem.

Vrh Dno