Šta je novo?

Mintpal

pa prijavi se. to je prosto tema da se zapljuneš i onda te saberu u prvi post :)

pa prijavi se. to je prosto tema da se zapljuneš i onda te saberu u prvi post :)

tako je:)
Ne resava se tako nista,te javne grupne *******cije ne resavaju nista.
Nego,ko hoce da rudari za struju i to u najboljem slucaju izvolte.
Inace mislim da se ne isplati vise mining ni u loodilu,racunajte vi kako hocete...
Kad odbije amortizaciju na recimo 200gpu-a a ti radis da bi platio struju,gde ti je tu matematika?!
U buducnosti?!Jes,pa idi sutra pa ih podigni,il` dodji juce pa ih podigni kad je btc bio 1300$
Ljudi,nazovite stvari pravim imenom i nemojte one pesmice:"Ma ne racunam ja to kao 2 btc-a po trenutnoj vrednosti, vec mnogo vise jer nisam planirao da prodajem u skorije vreme"
Sta ako sutra budu 0.2btc-a?! Kako cete tad da racunate?
Takvom racunicom smo svi i izduvali kad je ltc leprsao na 45+ a btc na 1200+
"Cuvam ja,sugirno ce btc u 5k$..." E oce tuki!
Cacanin meni lepo reko jednom prilikom kad smo sedeli:Brate znaj koliko ti je dosta,i tu stani!
Ali ne kolko je nerealno,nego se upravljaj realno prema ulozenom i onim sto cekas da dobijes.

I ja verujem da ce ovo sve gore u jednom trenutku,
ALI NE GRADITE CARDAK NA NEBU NIT NA ZEMLJI,dzaba sve kad ne mozete gore;)

tako je:)
Ne resava se tako nista,te javne grupne *******cije ne resavaju nista.
Nego,ko hoce da rudari za struju i to u najboljem slucaju izvolte.
Inace mislim da se ne isplati vise mining ni u loodilu,racunajte vi kako hocete...
Kad odbije amortizaciju na recimo 200gpu-a a ti radis da bi platio struju,gde ti je tu matematika?!
U buducnosti?!Jes,pa idi sutra pa ih podigni,il` dodji juce pa ih podigni kad je btc bio 1300$
Ljudi,nazovite stvari pravim imenom i nemojte one pesmice:"Ma ne racunam ja to kao 2 btc-a po trenutnoj vrednosti, vec mnogo vise jer nisam planirao da prodajem u skorije vreme"
Sta ako sutra budu 0.2btc-a?! Kako cete tad da racunate?
Takvom racunicom smo svi i izduvali kad je ltc leprsao na 45+ a btc na 1200+
"Cuvam ja,sugirno ce btc u 5k$..." E oce tuki!
Cacanin meni lepo reko jednom prilikom kad smo sedeli:Brate znaj koliko ti je dosta,i tu stani!
Ali ne kolko je nerealno,nego se upravljaj realno prema ulozenom i onim sto cekas da dobijes.

I ja verujem da ce ovo sve gore u jednom trenutku,
ALI NE GRADITE CARDAK NA NEBU NIT NA ZEMLJI,dzaba sve kad ne mozete gore;)

Super, a sve ovo ima veze sa Mintpalom kako?

Tako sto covek kaze da je racunao da tamo ima ne onoliko koliko mu pise na accountu vec mnogo vise jer ce to biti nekad ....
Mislim da je kolega hteo samo da skrene na to da treba biti realan jer ovde ima trenutno dosta onih koji trenutno rade u cistom minusu pa jos i ovo sa mintom dodati na to, treba biti realan i to je to a pojedinci treba malo i da se trgnu iz sna i sanjarenja.
To sto nije kolega citirao ono na sta i na koga se odnosi njegovo pisanje je vec druga stvar.

Iako sam napravio mali off sustina je razumljiva,mozda za drugu temu al me mintpal malo podsetio na nasu nerelanost:whip:
A za mintpal i ostale menjacnice:"Stavite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite"
To znaju i vrapci ale eto opet stavljamo,i ja sam.
Premda sam ja samo prebacio da bi sutra sutnuo to Zmaju,al eto,imao sam dobar timing:smash:

Znaci po vama strucnjacima je nerealno ocekivati cenu kao sto je bila u ovo vreme prosle godine? Sto ne prodate onda sve odmah i zaboravite na mining, lakse vam je tako, no sikiriki.

Znaci po vama strucnjacima je nerealno ocekivati cenu kao sto je bila u ovo vreme prosle godine? Sto ne prodate onda sve odmah i zaboravite na mining, lakse vam je tako, no sikiriki.

Nisam reko da nece doci i nisam reko da ne ocekujem jos jedan pump.
Samo,nemojte brojati pilice pre no sto se izlegnu;)
A odgovor na moje odustajanje mininga je mnogo prost.
Imam 90% otplacene opreme a mozda cu imati i jos poklonjene opreme i jos
kojekakve pogodnosti tako da mene bas briga iskreno.

Zasto mislis da se onaj koji je realan obavezno i sekira? To sto cena BTC-a nece jos koju godinu da ode na nekoliko hiljada US$ ne znaci da jednog dana nece. Kog smisla ima prodati sada? Ostavi BTC sa strane i sacekaj 5 ili 10 godina, vredece vrlo verovatno 10k-50k US$ komad, i no sikiriki kao sto ti rece.

da, da po tim istim strucnjacima sam trebao prodati pande jos davno , davno, a gle sad :)

ps
negde izgubis , negde dobijes , zivot ide dalje :)

Poslednja izmena:
Cirkus se nastavlja. Ovo je bas ono sto nam je trebalo poslije gox-a. Tek sad se vidi da su cryptovalute jedino dobre za otimanje para od naroda :smoke:

Ja tamo imam malo povecu kolicinu pande. ccc. Ajde cekamo sutra.

neka razmisljanja na bitcointalku u temi o mintpalu:
I have been doing some research on London based private detective agencies and it is looking like it will only cost me a fraction of that to dox all of these assholes and their closest family members.
If they do gox us I will offer another 10btc to find the name, phone number, and close relatives of the management of mintpal.

trenutni status novcica koji su ostali na mintu i uvecava se kako se novi javljaju i prijavljuju gubitak

# USERS REPORTING: 97 out of 70,000

TOTAL MISSING (IN BTC) 412.89 BTC

MISSING BY COIN:

BTC 167.28
DRK 4,501
XMR 8,681
KARM 306,286,000
TES 107,532
EMC2 250,000
DOGE 4,305,000
CINNI 119,796
UTC 29,629
WC 961,322
SYS 99,250
CLOAK 6,600
FLT 4,181,584
BC 31,600
ENRG 1,501,000
MYR 5,407,000
USDE 180,000
PND 76,950,000
LTC 33
FAIR 25,000
ARI 792,679
SAT2 12,000
CAIX 9,159
MIN 9,600
CRYPT 1,000
VRC 10,432
XC 5,052
SDC 150
UNO 255
HIRO 3,356,699
MZC 1,300,000
SUPER 30,000

Poslednja izmena:
neka razmisljanja na bitcointalku u temi o mintpalu:
I have been doing some research on London based private detective agencies and it is looking like it will only cost me a fraction of that to dox all of these assholes and their closest family members.
If they do gox us I will offer another 10btc to find the name, phone number, and close relatives of the management of mintpal.

trenutni status novcica koji su ostali na mintu i uvecava se kako se novi javljaju i prijavljuju gubitak

# USERS REPORTING: 97 out of 70,000

TOTAL MISSING (IN BTC) 412.89 BTC

MISSING BY COIN:

BTC 167.28
DRK 4,501
XMR 8,681
KARM 306,286,000
TES 107,532
EMC2 250,000
DOGE 4,305,000
CINNI 119,796
UTC 29,629
WC 961,322
SYS 99,250
CLOAK 6,600
FLT 4,181,584
BC 31,600
ENRG 1,501,000
MYR 5,407,000
USDE 180,000
PND 76,950,000
LTC 33
FAIR 25,000
ARI 792,679
SAT2 12,000
CAIX 9,159
MIN 9,600
CRYPT 1,000
VRC 10,432
XC 5,052
SDC 150
UNO 255
HIRO 3,356,699
MZC 1,300,000
SUPER 30,000
412 btc-a od 97 korisnika....ukupno 70 000...kolko je btc-a srgano u dump na 200 i kusur

A mi treba svakome tamo da verujemo da je imao toliko coina?
Na BTCtalk-u 98% su trolovi.

A i nisu svima nestali novcici, ja sam nekim cudom uspeo svoje da podignem bez problema.

Ja sam prebacio 5.000 BC-a odmah nakon što je otvoren Mintpal V2.
Ostalo mi je raznorazne siće koje se ni ne sećam koliko sam imao... možda sve zajedno vrednost 0.1BTC.
Odavno sam pričao da ne verujem Mintpal-u.

Ala ste se raspisali. Nema me ceo dan i onda moram da čitam 5-6 strana odjednom. :)

Situacija nije sjajna nimalo i razumem reakcije, ali ne vidim razlog da paničite unapred, kada još ništa nije definitivno gotovo.
Čovek je lepo rekao sledeće:

''As a result of this, MintPal will no longer be managed by Moolah (we do not own it, we are responsible for management). We have sourced a new management team for it, and the following will be occurring.

MintPal will be coming down immediately – in light of critical errors being disclosed. The new management team will be making a number of stability changes, UI improvements and bug fixes. They will also be handling the resolution of issues surrounding missing balances. An update will be following on mintpal.com shortly, with details of further timeframes.''

Što znači da bankrotom njegove firme, nije bankrotirao i Mintpal (bar ne još uvek)...Plus je rečeno i sledeće:

Again, all funds held in consumer accounts are safe – consumer funds are essentially held in the equivalent of a client trust account and are fully separate. You can withdraw them via the normal route up until the end of the month.

Prema tome, nema razloga za kolektivnu paniku pre kraja meseca. Kada istekne taj period, a eventualno ne dobijete novce nazad, onda im se načestitajte po spisku i van spiska i ovde i mail-om i kako god... :)

A do tada podelite sa mnom koji offline novčanik za btc koristite, ako koristite. ;)

Poslednja izmena:
Ma jok i ja se slazem i MtGox u zapecku ima 600K BTC-a :d

Nego ako je tacno da povlacenje ide odvojenim mehanizmom,koji je to mehanizam.
MIslim kako ja da ima trazim sad moje monere,to mi samo ne ide u glavu

Nazad
Vrh Dno