Šta je novo?

Mintpal

Meni se UTC nakon vise od dva dana jos nije vratio na stanje. Istu gresku mi je prijavio.

Pazi, meni je već jednom pukao withdraw, isto BTC, prekjuče.

Posle nekih 24h su mi se same pare pojavile u balansu. Ako mi se pojave ponovo ovih 0,5 BTC-a, kupiću za to CINNI, CLOAK, WC ili šta već mi bude odgovoralo, podeliću na više valuta po 0,1 BTC recimo i ponovo probati withdraw sa istima. Šta prođe prođe, što ne, a u PM i sa MP.

probaj vtc jer je proslo ekspresno bar kod mene

Meni CLOAK isto tako brzo prošao. Prvo pustio 100 komada, kada je to prošlo, pustio i preostalih 4400. Srećom pa sam skoro sve povukao sa MP još u krajem avgusta, kada sam otišao na more, ostalo mi za oko 1BTC, a pola toga uspeo da izvučem sad kroz CLOAK, tako da nisam nešto previše oštećen, ali verujem da ima onih koji su zaglavili sa mnogo većom svotom.

Jel neko dobio nazad iskopane coine koji su pristizali na staru mintpal-adresu za vreme migracije na V2? Poslao sam upit pre 5-6 dana, jos nisam dobio odgovor,a ni coine :D....

Dobio konačno odgovor od supporta za ovih 0,5 BTC-a koji mi nedostaju:

Hello!

Thank you for your email. This seems to be a rare error upon withdrawal. I have passed your information over to our migration team for investigation. Thank you for your patience with this matter.

Naravno, BTC-a nema, ni u balansu ni na odredištu. Al makar neko odgovorio, možda i bude nešto, ali se ne nadam previše.

Dobio konačno odgovor od supporta za ovih 0,5 BTC-a koji mi nedostaju:

Hello!

Thank you for your email. This seems to be a rare error upon withdrawal. I have passed your information over to our migration team for investigation. Thank you for your patience with this matter.

Naravno, BTC-a nema, ni u balansu ni na odredištu. Al makar neko odgovorio, možda i bude nešto, ali se ne nadam previše.

To sam i ja dobio za karma coin pre tri dana jos. Od koina nii traga. Lopovi.

ja sam vtc poslao na cryptsy bez problema

Stize VTC sigurica.
Btc jos nije ispitano sigurno ali nije stizao,ne saljite bolje!
Za ltc ne znam...Ima li neko da je slao,treba da dinem par desetina pa da se ne ispalim?
Inace bolje konvertovati u vtc pa povuci ako nece btc

Ja pokusavam da btc prebacim u black i onda povucem jer znam da moze za bc withdraw ali nece da postavi order.. njesra.

meni je proslo sve sto sam imao na stanju (osim XMR) btc,ltc,drk,wc,bc, pnd i sve je stiglo osim xmr, a kad ce on to se ne zna ( i da li ce i biti ikad)

meni je proslo sve sto sam imao na stanju (osim XMR) btc,ltc,drk,wc,bc, pnd i sve je stiglo osim xmr, a kad ce on to se ne zna ( i da li ce i biti ikad)

Moje je misljenje da ce biti jer da su isli na foru prevare ne bi nista dozvolili da se povuce.
Ja sam i mislio isprva da ce da zapale i preliminarno se oprostio od Monera ali
s obzirom da su imali mali procenat monero u odnosu na sve ostalo
mislim da im se ni za zivu glavu ne isplati da ne vrate monero.
Ako ne vrate ode menjacnica a to ne bi hteli jer im se pa sad opet ne isplati to jer su isli
na kartu,"***a uprskali smo al se popravljamo".
Tako da ocekujem u toku nedelje povratak para xmr/btc sa nasim fondovima.

Meni jos nisu iskljucili 2FA. Slao sam ticket, pitao na tweeteru ali me svi kuliraju. Pored svih problema koje imam kuci jos me i oni kara..

Meni jos nisu iskljucili 2FA. Slao sam ticket, pitao na tweeteru ali me svi kuliraju. Pored svih problema koje imam kuci jos me i oni kara..

Meni nisu iskljucli 2fa al sam to zaobiso jos prvog sata hackovanja po njihovom glupom sistemu.
Odes lepo da resetujes sifru i resetujes je klikom na link koji ti stigne na mail,a onda
lepo dodjes na stranicu gde kaze da si uspesno resetovao svoju sifru.
U tom takvom ekranu lepo idi na api u gornjem desnom uglu,i onda ce sistem usled propusta da te prebaci
na tvoj nalog,kad te prebaci klikni na balance i unutra si :):)

To sam jos prvog minuta skapirao i probio im 2fa zastitu

Meni nisu iskljucli 2fa al sam to zaobiso jos prvog sata hackovanja po njihovom glupom sistemu.
Odes lepo da resetujes sifru i resetujes je klikom na link koji ti stigne na mail,a onda
U tom takvom ekranu lepo idi na api u gornjem desnom uglu,i onda ce sistem usled propusta da te prebaci

Kad nece klikom na api,kliknite na security posle potvrde o uspesnom resetovanju sifre

jooj koje su oni magarce angazovali da im rade sajt (mora da su sa Mega trenda :) ), pod uslovom da se ovo nije smisljeno odradjeno i da su oni oborili cenu btc-a i da cemo coine dobiti kad cena skoci

Kad nece klikom na api,kliknite na security posle potvrde o uspesnom resetovanju sifre

Mislim da sada to ne može...ja dobijem error za API a na security samo ovo 2014-10-13_173617.png

Meni je upalilo sa security. Pise isto kao i kod tebe na slici samo sto sam ja ulogovan :). Sad cu da povucem par bc da vidim ide li a ako ide onda cu da im posaljem tweet: suck on this suckers :D

Sa takvim propustima vadite hitno sve sto moze, i bezite....... tako je Bter krenuo, jedino sto su neki ostali u plusu a drugi u debelom minusu....

Hoce bre,kako nece
klikni security umesto api.
Hoce jos mnogo toga no ne smem da pricam sad sta sam sve primetio dok ne prodje ova ujdurma oko monera,
kad prodje ispricacu vam :banana:
2014-10-13_193101.png
Pa to mi i izbaci kad kliknem na "security" (napisao sam već u prethodnom postu) :S:
Možda kod mene neće jer nisam imao aktiviran 2FA na account-u...:trust:

Poslednja izmena:
I ja sam imao aktiviran 2FA. Moras unijeti novi pass kliknuti na change pass pa onda na security. Btw prosao sam BC u wallet za par minuta

A šta da radimo mi koji nemamo "staru" verifikacijsku šifru? Ta fora samo sa ubacivanjem starog password-a (kod mene) ne radi :S:

Ja sam prije ukljucivanja 2FA promjenio pass. Tako da prilikom reseta u oba polja unesem taj pass i meni radi.
Btw meni je bitno da povucem svoje novcice, necu da nekog ojadim za njegove jer nebih nekome da radim ono sto samom sebi ne zelim.

Vrh Dno