Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Meni se UTC nakon vise od dva dana jos nije vratio na stanje. Istu gresku mi je prijavio.
Pazi, meni je već jednom pukao withdraw, isto BTC, prekjuče.
Posle nekih 24h su mi se same pare pojavile u balansu. Ako mi se pojave ponovo ovih 0,5 BTC-a, kupiću za to CINNI, CLOAK, WC ili šta već mi bude odgovoralo, podeliću na više valuta po 0,1 BTC recimo i ponovo probati withdraw sa istima. Šta prođe prođe, što ne, a u PM i sa MP.
Dobio konačno odgovor od supporta za ovih 0,5 BTC-a koji mi nedostaju:
Hello!
Thank you for your email. This seems to be a rare error upon withdrawal. I have passed your information over to our migration team for investigation. Thank you for your patience with this matter.
Naravno, BTC-a nema, ni u balansu ni na odredištu. Al makar neko odgovorio, možda i bude nešto, ali se ne nadam previše.
ja sam vtc poslao na cryptsy bez problema
meni je proslo sve sto sam imao na stanju (osim XMR) btc,ltc,drk,wc,bc, pnd i sve je stiglo osim xmr, a kad ce on to se ne zna ( i da li ce i biti ikad)
Meni jos nisu iskljucili 2FA. Slao sam ticket, pitao na tweeteru ali me svi kuliraju. Pored svih problema koje imam kuci jos me i oni kara..
Meni nisu iskljucli 2fa al sam to zaobiso jos prvog sata hackovanja po njihovom glupom sistemu.
Odes lepo da resetujes sifru i resetujes je klikom na link koji ti stigne na mail,a onda
lepo dodjes na stranicu gde kaze da si uspesno resetovao svoju sifru.
U tom takvom ekranu lepo idi na api u gornjem desnom uglu,i onda ce sistem usled propusta da te prebaci
na tvoj nalog,kad te prebaci klikni na balance i unutra si
To sam jos prvog minuta skapirao i probio im 2fa zastitu
Meni nisu iskljucli 2fa al sam to zaobiso jos prvog sata hackovanja po njihovom glupom sistemu.
Odes lepo da resetujes sifru i resetujes je klikom na link koji ti stigne na mail,a onda
lepo dodjes na stranicu gde kaze da si uspesno resetovao svoju sifru.
U tom takvom ekranu lepo idi na api u gornjem desnom uglu,i onda ce sistem usled propusta da te prebaci
na tvoj nalog,kad te prebaci klikni na balance i unutra si
To sam jos prvog minuta skapirao i probio im 2fa zastitu
Kad nece klikom na api,kliknite na security posle potvrde o uspesnom resetovanju sifre
Mislim da sada to ne može...ja dobijem error za API a na security samo ovo Pogledajte prilog 151721
Ja poslao u wallet 4 komada pre 4 dana i nista jos,ovih dana cu da im pisem da vidim jel su krenuli peske za SrbijuDa li je neko slao ltc?
Hoce bre,kako nece
klikni security umesto api.
Hoce jos mnogo toga no ne smem da pricam sad sta sam sve primetio dok ne prodje ova ujdurma oko monera,
kad prodje ispricacu vam :banana:
I ja sam imao aktiviran 2FA. Moras unijeti novi pass kliknuti na change pass pa onda na security. Btw prosao sam BC u wallet za par minuta
I ja sam imao aktiviran 2FA. Moras unijeti novi pass kliknuti na change pass pa onda na security. Btw prosao sam BC u wallet za par minuta
Ne vredi, probao i to...nego, jesi li upisivao išta u "verification" polje?
Ako se potrudite malo vise mozda i podignete valute vise puta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari