karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Mislim da to neće upaliti jer su izgleda oni već planirali da zatvore Mint i bez nas :S:
Iskreno, ne znam šta čekate?Do ponedeljka ako nema xmr u walletu,ima da krenemo sa nenormalnom bukom i pretnjom da cemo da zatvorimo mintpal.
Ja cu da im napisem mnogo lepo pismo a vi samo potvrdjujte.
Zadnji put kad sam reko na dwarfu da cu da im 500 clana odvucem odmah su mi rekli na koj port da idem i koj server da koristim
i ispravili su erebor server
Ponovo sam poslao tiket supportu. Pitao sam ih koliko im dana treba da iskljuce 2FA na account-u jer 4 dana cekam. Sta ljudi uradise od onakve mjenjacnice :S:
Ja sam posle 2-3 tweet-a resio problem poslao mu br.tiketa i pozalio se na sefa suporta hatz-a,jer mu treba 18sati da iskljuci 2fa,bilo reseno u roku od 5mhn
Jesu li ti isključili 2FA ili si se logovao sa njim? Pitam pošto ima nas koji nikada nismo uključili 2FA opciju i ne možemo da se ulogujemo (čak ni da resetujemo pass)...
Blago tebi. Mene kuliraju gdje god da pisem. Jel' ti bar radi povlacenje btc?
kuliraju i mene vec par dana za xmr...znaci ne pominju ga vise uopste...povukao sam sav drk sa malo vise cekanja i vtc bez problema btc nisam imao...najvise para sam imao u xmr ali od njega ni traga ni glasa
Jesi probao da im pošalješ deposit address & payment_id sa menjačnice, možda ga tako lakše nadju...:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari