Šta je novo?

Mintpal

Do ponedeljka ako nema xmr u walletu,ima da krenemo sa nenormalnom bukom i pretnjom da cemo da zatvorimo mintpal.
Ja cu da im napisem mnogo lepo pismo a vi samo potvrdjujte.
Zadnji put kad sam reko na dwarfu da cu da im 500 clana odvucem odmah su mi rekli na koj port da idem i koj server da koristim
i ispravili su erebor server
Iskreno, ne znam šta čekate?
Lepo se skupite svi kojima nema novčića... tu su twitter, btctalk, reddit... obratite se i Monero dev-ovima.
ako ne može milom, mora silom.

Meni jos nista ne odgovaraju. Zbog ovakvih stvari se i gubi povjerenje u kriptovalute. Ali dok neko ne odrobija nekog od ovih prevaranata to ce se desavati sve cesce.

Dzukele! Black i Dark sam prebacio na Bittrex ali BTC nece.

Ja sam uspeo da prebacim WC na Cryptsy, poslao UTC isto tamo, ali mi u withdrawal history (za koji ne vidim da postoji direktan link na sajtu) pise TX ID error-failed Status Cancelled.

Naravno, novcica nema ponovo na stanju, vec su isparili. Uzas koji krs od menjacnice.

ja sam prebacio bc na poloniex,cekam kao i vecina monero pa da ih pozdravim...samo ***** bi unistio takvu menjacnicu kakav je bio mintpal i nije mi jasno sta im je to trebalo,a i garant su lepo zaradjivali na mesecnom nivou

Ponovo sam poslao tiket supportu. Pitao sam ih koliko im dana treba da iskljuce 2FA na account-u jer 4 dana cekam. Sta ljudi uradise od onakve mjenjacnice :S:

Ponovo sam poslao tiket supportu. Pitao sam ih koliko im dana treba da iskljuce 2FA na account-u jer 4 dana cekam. Sta ljudi uradise od onakve mjenjacnice :S:

Ja sam posle 2-3 tweet-a resio problem poslao mu br.tiketa i pozalio se na sefa suporta hatz-a,jer mu treba 18sati da iskljuci 2fa,bilo reseno u roku od 5mhn

Jesu li ti isključili 2FA ili si se logovao sa njim? Pitam pošto ima nas koji nikada nismo uključili 2FA opciju i ne možemo da se ulogujemo (čak ni da resetujemo pass)...

Blago tebi. Mene kuliraju gdje god da pisem. Jel' ti bar radi povlacenje btc?

Jesu li ti isključili 2FA ili si se logovao sa njim? Pitam pošto ima nas koji nikada nismo uključili 2FA opciju i ne možemo da se ulogujemo (čak ni da resetujemo pass)...

imao sam 2fa na v1 kad se pojavio v2 resetovao sam pas i ukljucio 2fa medjutim kad ukucam sestocifreni broj sa telefona

nije prepoznavao sifru...smarao ih na tweeteru i na kraju cim sam prozvao dglavnog sefa suporta za minut su resili
https://moopay.freshdesk.com/support/tickets/4491

znaci u 3:49 sam poslao tweet u 4:09 sam napisao thanks :) najvise 2-3min i iskljucili su ga

Poslednja izmena:
Blago tebi. Mene kuliraju gdje god da pisem. Jel' ti bar radi povlacenje btc?

kuliraju i mene vec par dana za xmr...znaci ne pominju ga vise uopste...povukao sam sav drk sa malo vise cekanja i vtc bez problema btc nisam imao...najvise para sam imao u xmr ali od njega ni traga ni glasa

kuliraju i mene vec par dana za xmr...znaci ne pominju ga vise uopste...povukao sam sav drk sa malo vise cekanja i vtc bez problema btc nisam imao...najvise para sam imao u xmr ali od njega ni traga ni glasa

Meni je tamo najvise ostalo btc i ltc mada imao sam nesto xmr, bc, drk i vtc.

Hi there,
I apologize for the delayed reply. XMR (Monero) is one of the coins where the daemon was having issues at the time of launch. The devs are working hard to get it up and running as soon as possible. Your balance is still there and your coins are safe.
Thank you for your patience

To su mi odgovorili na mail

to im je generički mail, dobio sam i ja isto, posle toga sam tražio da mi odmah prebace XMR na adresu, još ne odgovaraju, a ticket je u statusu beeing processed

Trebalo bi da moze ako ih imas na nalogu. Ja sam pre 2 dana povuko btc, wc i naut bez problema.

Poslednja izmena:
Ja sam danas povukao sav CLOAK, ali mi je bilo preostalo još 0,5 BTC-a i to ne mogu da povučem.

Dobio confirmation mail za withdraw, potvrdio, sve delovalo ok i posle nekog vremena u stoji TX ID: error-failed, status: Cancelled.

Naravno BTC nije vraćen na balans, a support ne odgovara, tako da sam se već pomirio da tih 0,5 BTC-a neću više videti. Dobro je da sam na MP zaradio dosta više od toga trgujući, ali su baš zasra** sa menjačnicom koja je sasvim lepo radila. Doduše, nikad nisam imao previše poverenja u istu, pa osim onog osnovnog uloga koji sam obrtao, čim bih zaradio 0,5-1BTC to sam povlačio sa MP.

e da si samo par minuta ranije ovo napisao ja sam se vodio informacijom da moze jer je umocicu napisao da moze i sad sam i ja ostao bez svojih bitcoina

Pazi, meni je već jednom pukao withdraw, isto BTC, prekjuče.

Posle nekih 24h su mi se same pare pojavile u balansu. Ako mi se pojave ponovo ovih 0,5 BTC-a, kupiću za to CINNI, CLOAK, WC ili šta već mi bude odgovoralo, podeliću na više valuta po 0,1 BTC recimo i ponovo probati withdraw sa istima. Šta prođe prođe, što ne, a u PM i sa MP.

Vrh Dno