Šta je novo?

Mintpal

Pogledajte sta se desava na DRK/BTC berzi! :D

I na BC/BTC...

Da li sam budan?...

Poslednja izmena:
Thanks for forwarding your account information. Your issue has been passed to the migration team for investigation, and will be dealt with as a matter of urgency.
Thanks once again for your patience.

Ko kaze da sam strpljiv. Sve cu novcice da povucem sa mjenjacnice pa neka se je*u. 9 dana ne mogu da koristim svoje novcice serem im se u mjenjacnicu.

Bze6mTHIMAAX_pg.jpg

Znači da se pozdravimo sa svojim novčićima, jer će oni sebe "pokriti" a mi idemo pod led...izgleda da je ovo Vircurex 2 :S:

+ ono što je eddie primetio da se desilo

Ne znam samo sta mi bi pa nisam odmah povukao novcice nego, reko da ukljucim 2FA pa cu sutra da prebacim novcice i ono jadac. Jeste da sam bio premoren ali sam mogao sve da odradim za 30 min:wall:

da li je neko dobio nazad novcice, a da je pisao mail ovih dana?

Jel radi ta berza uopste? Jel mogu da se izvuce lova? I jel moze da se stavljaju orderi (tj vidim da ne mogu jel zna neko kad ce moci i kaj se dogaja tu koji moj?)

Stvarno smesnu kakvi sve mutanti kontrolisu berze... meni je jedino drago sto je kupac zeleo da promovise doge i sto me je zeznuo za izbacivanje HVC-a pa sam pobegao sa iste, da se to nije desilo bio bi u istim vodama...

@ sajber
Kasno sam video sta se desava pa sam uspeo da kupim neku crkavicu od Dark coina po ceni od 0,004btc, a prosli su nekima orderi i na 0,002..kada sam prebacio slobodan btc sa druge menjacnici vise nisam mogao ni jedan order da postavim tako da ostaje zal za jeftinim novcicima.
Black coin se kupovao i za 0,00005000...

@ sajber
Kasno sam video sta se desava pa sam uspeo da kupim neku crkavicu od Dark coina po ceni od 0,004btc, a prosli su nekima orderi i na 0,002..kada sam prebacio slobodan btc sa druge menjacnici vise nisam mogao ni jedan order da postavim tako da ostaje zal za jeftinim novcicima.

ja mislim da j to i bio cilj da se navuku ljudi da ubace btc na mintpal ovim potezima se bc-om i drk-om

Koji crni potezi, da bi ti kupio bc za 500 satoshija neko mora da ga proda za toliko a taj sigurno nije to planirao. Tako su radili raspali coinedup i cryptorush.

@ sajber
Ma vidim da je neko istresao par hiljada novcica i da je cena nerealno niska. Izgleda da su opet pokrali nekoga i istresli sve novcice. Vidim da je u komadima po nekoliko hiljada prodavano. Na drugim menjacnicama cena je stabilna.
Mintpal se raspada skroz, ono je raspad sistema skroz. Ko zna kada ce i dali ce postati funkcionalni u skorije vreme. Samo jos da vidim sta se desava s monerom i selim sve odande. Nema tu leba vise.

BC

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412917326687.jpg
    uploadfromtaptalk1412917326687.jpg
    24.3 KB · Pregleda: 103
Samo da izvučem svoje parice sa ovog mintpala i više me neće videti. A najsmešnije je što sam prvi put put prebacio nešto coina nedelju dana pre ovog V2, baš sam našao kad ću da im dajem pare :)

Koji crni potezi, da bi ti kupio bc za 500 satoshija neko mora da ga proda za toliko a taj sigurno nije to planirao. Tako su radili raspali coinedup i cryptorush.

Moram da priznam da sam ja masovno koristio cryptorush exploit...On se ogledao u tome da su se pojavljivali buy orderi dosta veci nego sell...Tako da si mogao da kupis novcic (konkretno to sam radio sa MZC) i da ga odmah prodas po vecoj ceni...To se desavalo u trenucima veceg volumea, secam se da sam za par sati takvog zezanja zaradio dosta...Naravno, odmah sam prebacivao u wallet zaradu a sa originalom sam se zezao i dalje. Bilo je bas super dok je trajalo :)

Sto se tice pouzdanosti, moj izbor su trenutno BTC-E (ltc, btc, nmc, ppc i nvc su mi tamo), Cryptsy (uno, mzc, via, vtc) i Bittrex (max, via fresh wkc), imam neke shitove na allcoin (SHA) i na cryptoine (XMG). E sad...sta je sigurno ovde niko ne zna.

da nisi malo preterao sa portfoliom :d

da li je neko uspeo da povrati monero (xmr) sa mintpala?

meni je sve vraceno osim monera ( i sve sam prebacio)

Je li ovaj nesrećni Mintpal V2 i dalje menjačnica sa najvećim obrtom BC-a? Ko mu je primarno mesto trgovine, ako nije Mint?

E hvala ti Thunder! Uvek zaboravim da mogu pogledati na coinmarketcap-u...

24h volume
23.34 BTC i 1.376 LTC

strašno... Nisam shvatio da se XMR gubi u etru.

Do ponedeljka ako nema xmr u walletu,ima da krenemo sa nenormalnom bukom i pretnjom da cemo da zatvorimo mintpal.
Ja cu da im napisem mnogo lepo pismo a vi samo potvrdjujte.
Zadnji put kad sam reko na dwarfu da cu da im 500 clana odvucem odmah su mi rekli na koj port da idem i koj server da koristim
i ispravili su erebor server

Vrh Dno