Thanks for forwarding your account information. Your issue has been passed to the migration team for investigation, and will be dealt with as a matter of urgency.
Thanks once again for your patience.
Sta se desava? Aj dajte info za nas sa jeftinijim ulaznicama (citaj: koji nismo pri kompu)Pogledajte sta se desava na DRK/BTC berzi!
I na BC/BTC...
Da li sam budan?...
@ sajber
Kasno sam video sta se desava pa sam uspeo da kupim neku crkavicu od Dark coina po ceni od 0,004btc, a prosli su nekima orderi i na 0,002..kada sam prebacio slobodan btc sa druge menjacnici vise nisam mogao ni jedan order da postavim tako da ostaje zal za jeftinim novcicima.
Black coin se kupovao i za 0,00005000...
Ma vidim da je neko istresao par hiljada novcica i da je cena nerealno niska. Izgleda da su opet pokrali nekoga i istresli sve novcice. Vidim da je u komadima po nekoliko hiljada prodavano. Na drugim menjacnicama cena je stabilna.@ sajber
Kasno sam video sta se desava pa sam uspeo da kupim neku crkavicu od Dark coina po ceni od 0,004btc, a prosli su nekima orderi i na 0,002..kada sam prebacio slobodan btc sa druge menjacnici vise nisam mogao ni jedan order da postavim tako da ostaje zal za jeftinim novcicima.
Black coin se kupovao i za 0,00005000...
Koji crni potezi, da bi ti kupio bc za 500 satoshija neko mora da ga proda za toliko a taj sigurno nije to planirao. Tako su radili raspali coinedup i cryptorush.
da li je neko uspeo da povrati monero (xmr) sa mintpala?
Je li ovaj nesrećni Mintpal V2 i dalje menjačnica sa najvećim obrtom BC-a? Ko mu je primarno mesto trgovine, ako nije Mint?
da nisi malo preterao sa portfoliom :d
Pa pomalo...kako ovde sve sem btc-a i ltc-a ima potencijal za x5-x10 overnight, sto vise imas veca je verovatnoca![]()
24h volume
23.34 BTC i 1.376 LTC
strašno... Nisam shvatio da se XMR gubi u etru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari