cronaldooo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.09.2012
- Poena
- 170
Jel se nekom desava ako ne ulazi dugo na Mintpal da hoce da ga j... Google Authenticator, sve vreme kucam ispravan 2FA TOKEN i prijavljuje mi da nije ispravan???
Jel se nekom desava ako ne ulazi dugo na Mintpal da hoce da ga j... Google Authenticator, sve vreme kucam ispravan 2FA TOKEN i prijavljuje mi da nije ispravan???
Ne, nasteluj vreme tacno u sekund na telefonu
Mislis da mi vreme na kompu bude identicno kao na uredjaju sa kog citam TOKEN???
na na telefonu gde citas token!
Mint izbacuje SYScoin pre launch-a!? Jel se dešavalo ranije ovako nešto na Mint-u?
nije al kupili su ih neki slepci
Jel to znači da se neće moći trgovati sa sveže iskopanim novčićima? :trust:A verified market will now require a minimum coin age of 90 days.
0% fee 2 nedelje...sjajnoV2 of @MintPalExchange launches on Wednesday (17th Sept) at 6PM GMT. We'll also be doing 0% fee-free trading for the rest of the month!
V2 odlozen za nedelju.
Vidim ja nešto ne fercera kako trebaJust been hit by a large DDoS, trying to mitigate it now. Apologies for the inconvenience.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari