Šta je novo?

miniSD 2 GB >

JohnnySM

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2006
Poena
319
Ok, da li neko zna gde ima da se kupi miniSD kartica od 2 GB (moze i od 4 GB) i koliko bi otprilike kostala ta memorija od 2 GB/4 GB?

ja sam pre neki dan kupio apacer minisd od 2GB za 3400 dinara u MediaArt-u

Poslednja izmena:
Hvala, videh sad da ima i u Imtelu za 3500 dinara, a da li je neko primetio da ima negde 4 GB kartica?To bi mi bilo jos bolje, mislim, kad vec kupujem da kupim.Ako nema nista, onda cu verovatno uzeti tu karticu od 2 GB.

Mislim da jos ne postoji mini SD sa 4 GB. Najveca trenutna memorija jeste 2 GB...

Postoje :).Barem po Transcendu http://www.memorysuppliers.com/tr4gbmisedic.html . E sad, problem je, da li je to ikako moguce nabaviti ovde ili naruciti :).Znam da ima 2 GB Apacer memorije, ali bih ja voleo da uzmem 4 GB jer bolje jednom da uzmem pa da ne mislim nego da stalno razmisljam da li ce mi faliti memorije.Mada, ako nista ne naleti, onda sam osudjen na 2 GB.

a za sta ce ti to faliti memorije :D

Da ne otvaram nov tred...
Ima li gde MICRO SD ili ti TRANS FLESH isto tako 1-2 gb,i za koliko para...
Hvala

a za sta ce ti to faliti memorije :D

Ma ja sam ti kao hrcak, sve skupljam, znajuci mene, na telefonu bi mi bilo jedno 5, 6 filmova, jedno 100, 200 fajlova muzike itd.Elem, nema nigde 4 GB, za sad kod nas samo 2 GB ima i verovatno cu to uzeti :).

A za Micro Sd niko ne zna...????

Ha, ja nadjoh memoriju od 4 GB u PIN computers :D (imaju i od 8 GB mada je to samo SD, nije miniSD, kosta 14k+ :d).Imaju i microSD, Transcend 1 GB za 3632 dinara.Barem tako njihov sajt kaze :)

Poslednja izmena:
MicroSD
Kupio sam 1GB SanDisk za 4100 din u Gigatronu (dobija se i adapter na miniSD).
Isti taj je oko 4400 u IPS knjižarama.
To je bilo prošle nedelje, i jedva sam našao 1GB.

Sada bi trebalo da imaju i CT shopovi, bar su mi tako rekli.

Za 2GB sam se raspitivao, nema niko.

Pojavile se i Corsair memorijske kartice ovde, ali isto limit 1GB za microSD a 2GB za miniSD.

ZorMi,
možeš li, molim te, da potvrdiš cene sa Imtel-ovog sajta (za MicroSD):
1GB Apacer 3400
1GB Corsair 2900

Zvuči mi jako jeftino...

Kao što obično kažem, ko insistira da plati skuplje, može samo u koka-koli, čokoladama i slično, nivelisane cene su zakon, bakšiš se ne prima... :d

Shto ti je jeftino,drugar je pre 2 meseca i malo jace kupio u HG SPOT-u 512 Micro SD za 1500 din,pa logicno je da dva puta veca koshta otprilike dva puta vishe...
Znaci ima ih,super...

koju velicinu? gb ili 512?

evo vam gde mogu da se kupe razne kartice najjeftinije cene u beogradu 065/626-4155 super su momci!!!

Lepo, a bil' ti nama rekao nesto vise o njima, a ne samo br. telefona?Malo sam skeptican...

axelfoto autokomanda kingston 1gb minisd sa adapterom 30 eur

Vrh Dno