Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hvala, videh sad da ima i u Imtelu za 3500 dinara, a da li je neko primetio da ima negde 4 GB kartica?To bi mi bilo jos bolje, mislim, kad vec kupujem da kupim.Ako nema nista, onda cu verovatno uzeti tu karticu od 2 GB.
Postoje .Barem po Transcendu http://www.memorysuppliers.com/tr4gbmisedic.html . E sad, problem je, da li je to ikako moguce nabaviti ovde ili naruciti .Znam da ima 2 GB Apacer memorije, ali bih ja voleo da uzmem 4 GB jer bolje jednom da uzmem pa da ne mislim nego da stalno razmisljam da li ce mi faliti memorije.Mada, ako nista ne naleti, onda sam osudjen na 2 GB.
Ma ja sam ti kao hrcak, sve skupljam, znajuci mene, na telefonu bi mi bilo jedno 5, 6 filmova, jedno 100, 200 fajlova muzike itd.Elem, nema nigde 4 GB, za sad kod nas samo 2 GB ima i verovatno cu to uzeti .
Ha, ja nadjoh memoriju od 4 GB u PIN computers (imaju i od 8 GB mada je to samo SD, nije miniSD, kosta 14k+ :d).Imaju i microSD, Transcend 1 GB za 3632 dinara.Barem tako njihov sajt kaze
MicroSD
Kupio sam 1GB SanDisk za 4100 din u Gigatronu (dobija se i adapter na miniSD).
Isti taj je oko 4400 u IPS knjižarama.
To je bilo prošle nedelje, i jedva sam našao 1GB.
Sada bi trebalo da imaju i CT shopovi, bar su mi tako rekli.
Shto ti je jeftino,drugar je pre 2 meseca i malo jace kupio u HG SPOT-u 512 Micro SD za 1500 din,pa logicno je da dva puta veca koshta otprilike dva puta vishe...
Znaci ima ih,super...