Šta je novo?

Mininova - R.I.P.

Ma ima sajtova koji su search engine i koji pretrazuju tracker sajtove , jedan od njih je torrentz.
A mininova imao svoj tracker ali takodje izbacuje rezultate i sa drugih trackera.

Realno meni totalno nije bitno koji tracker me snabdeva sa seedovima dok download ide i dok skidam to sto mi je potrebno .

ja sam prestao sa mininove da skidam pre 6 meseci. *** izađe neka serija ono piše 15k seedera a neće ni da mrdne, stoji na nuli bukvalno.
par puta sam skinuo nešto što nije bilo ni blizu onoga što je pisalo u naslovu. dok je valjala skidao sam serije i poneki divx, sve ostalo na pretome, hd torrents, funfile itd.

Mininova je prilično lepo bila sređena i pregledna. To je možda jedini razlog zbog koga će mi nedostajati. Nekada, dok su još "veliki" uploaderi bili aktivni, mogao si da budeš siguran da je film uploadovao, recimo, aXXo, tako što ćeš videti Uploaded by (pa link ka profilu i uploadovanim torrentima). Kako su prestali da uploaduju i uveli onu third party aplikaciju koja je brisala određene torente, tako sam polako počeo da nalazim alternative na koje ću od sada isključivo koristiti, sticajem okolnosti.

RIP

Ocigledno ne znas gde se glavna piraterija odigrava. Kad ne bi bilo rusa ne bi ni imao te takozvane kvalitetne releaseve :p
Druze 90% stvari koje skidam su hd filmovi....
Ni jedan rus nije kvalitetan encoder tih filmova ( ne mislim na scenu ) vec na hdbits.org i njihove KVALITETNE encodere .. i tu nema rusa veruj mi ;)
Kad ne bi bilo rusa isto toliko kvalitetnih HD rlosva bi bilo ... mozda bi bilo manje nekvalitetnih kao sto je scena ;) u nju se ne razumem niti me zanima ;)

Poslednja izmena:
Sada sam primetio... Zaista tužno :(

Počivaj u miru MiniNova i večna ti slava!
Bila si najbolja.
Odlični torenti, sa puno opisa i još više komentara. Uvek se tačno znalo šta se skida, i koji je kvalitet...
Uvek bih prvo išao na nju, pa tek onda eventualno negde drugde...

A odgovornima za ovaj užas, želim sve najgore.

. . .ruje su, shto se tiche filmova, promashaj.. uglavnom su svi dub-ovani.. jedino neki sa vishe audio track-ova.. ali, zato, shto se tiche lossless muzike.. tu se nepreyebivi :D

ja sam samo nju koristio i bio veoma zadovoljan njenim uslugama...
RIP

Druze 90% stvari koje skidam su hd filmovi....
Ni jedan rus nije kvalitetan encoder tih filmova ( ne mislim na scenu ) vec na hdbits.org i njihove KVALITETNE encodere .. i tu nema rusa veruj mi ;)
Kad ne bi bilo rusa isto toliko kvalitetnih HD rlosva bi bilo ... mozda bi bilo manje nekvalitetnih kao sto je scena ;) u nju se ne razumem niti me zanima ;)

Sad ces da kazes i da kinezi nemaju pojma :-devil-:

Nemaju
CHD grupa sajta hdchina je dokaz za njihov nekvalitet

Uopste poenta nije nacinalna osnova ... Ja samo nisam cuo sa ruske sajtove ...Od kineskim posto 99% stvari sto skidam su HD cuo sam za hdchina...

Poslednja izmena:
Samo sam hteo da se nadovezem na tvoju misao da ruski trackeri nisu vredni pomena ;) i da ti kazem da nije rusa i bugara ti tvoji kako kazes kvalitetni encoderi ne bi imali odakle da skidaju sourceve za pravljenje tih encodovanih materijala tako da bi doslo do polakog umiranja piraterije kakve znamo jer bar njihove servere ameri i njihove anti piratske agencije ne smeju da diraju. Bez obzira na scenu,dosta materijala dolazi sa njihovih servera.

na hdchina su ti sve source bd, ide velikim brzinama ...

Vrh Dno