Šta je novo?

Mininova - R.I.P.

Uzas, juce sam video, ja sam samo nju koristio, uvek provereni fajlovi, uvek puno komentara(sto ja narocito volim), veliki broj seedova...
Zaista tuzan dan!

svidja mi se sto podseca na mininovu, nadam se da ce zaziveti, vec sam bookmark-ovao... Hvala!

Evo par javnih trackera za zamenu mininove thepiratebay.org, isohunt.com, torrentreactor.to, h33t.com, btarena.org, newtorrents.info, torrentz.com, bittorrent.am, sumotorrent.com, torrentbox.com, kickasstorrents.com pa sad koji se kome svidja.

Zašto mi se čini da će sličnu sudbinu doživeti i ostali trakeri...

Šta se tačno dogodilo... The Story.

Da, tužno. :(

Ma ima ih dosta zamjenskih.

I što mi "bode oči" ovo r.i.p., pa napišite to ljudski na srpski, nek počiva u miru. :d

Meni je iz nekog potpuno nepoznatog razloga IsoHunt uvek bio prvi sajt na kom tražim torent, a onda Mininova... Ali definitivno će nedostajati.

E pre ću originale da kupujem nego da koristim ruske trackere :).

Ruski trackeri postoje ?

ja iskreno ni na jedan nisam naleteo .... a i neverujem da ima ijedan koji vredi pomenuti

Poslednja izmena:
Ma nemam pojma... ne koristim torent :D

Ma retoricno pitam :)
a i ti si naso da pricas kad ne koristis :) mozda su ruski najbolji trakeri hahahaha

btw : Jos gora vest je da dana su 10.00 pm zatvara SceneTorrents

Poslednja izmena:
Al' ste indoktrinisani... Čim je rusko odma' ne valja.

Ma retoricno pitam :)
a i ti si naso da pricas kad ne koristis :) mozda su ruski najbolji trakeri hahahaha

btw : Jos gora vest je da dana su 10.00 pm zatvara SceneTorrents
Zatvara se i zeka ili FTWR,a ruski su po meni najbolji sajtovi e sad sto vi ne znate za njih :p Da vidim bilo koji tracker koji ima ovakvu statistiku:
Статистика

Зарегистрированных пользователей(registrovanih korisnika): 3,802,458

Раздач(torrenata): 775,001 живых(zivih): 697,910 размер(protok): 1003.637 TB

Пиров(peerova): 7,995,287 сиды(seedera): 7,459,673 личи(leechera): 535,614

Скорость обмена(transfer): 24.67 GB/s

Zatvara se i zeka ili FTWR,a ruski su po meni najbolji sajtovi e sad sto vi ne znate za njih :p Da vidim bilo koji tracker koji ima ovakvu statistiku:
Статистика

Зарегистрированных пользователей(registrovanih korisnika): 3,802,458

Раздач(torrenata): 775,001 живых(zivih): 697,910 размер(protok): 1003.637 TB

Пиров(peerova): 7,995,287 сиды(seedera): 7,459,673 личи(leechera): 535,614

Скорость обмена(transfer): 24.67 GB/s
Da samo sto je meni bitan KVALITET a ne KVANTITET.

Poslednja izmena:
Gledam neki su tuzni sto je tu sudbinu dozivela Mininova, a neki traze alternativu. Ja ipak mislim da nije isto zameniti mininovu sa piratima ili nekim slicnim javnim t...
Jednostavno ona ostavlja svoj trag i to je to...

Ne kapiram vas bas, kao da je mininova bila najveci javni tracker.
Pa svi ti sajtovi (mininova, mononova, isohunt, btjunki,...) vuku trackere obicno samo jednog ili dva mesta (piratebay uglavnom). Dakle ovi sajtovi su samo veza ka stvarnim trackerima od kojih skidamo.

Ja koliko mogu da primetim, Pirate Bay je jos aktivan i sljaka punom parom. Mininova, e ona je vec geknula :(

Vrh Dno