Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

Gdje baš sad kad sam taman mislio da sam se skrasio, još je btf, faak...

eh… nikad kraja novim stvarima :)

x9qyrdj6ma3f1.png

1000005664.jpg
Stigao front panel za NZXT H1 (v1), 12-13C manje temperature grafike u proseku. Ja sam zadovoljan.

Interesantno kako se NZXT distancirao od H1 serije, izbacili su je i sa sajta, nema ništa više ni o aktuelnoj V2 seriji čak.

Razmišljao sam o v2 ranije ali mi je ovo kompaktnije nekako i svedenije. Ne bih ga menjao još :)
A možda NZXT kuva i v3? Ko zna

H1 je gospodin, ne znam postoji li kućište i dan danas (da mogu u njega high end komponente) i da ima manji footprint. Imao ga prije par godina, gurao u njega i 7900xtx referentnu (skinuo fabričko 650w i dodao Corsair SF750 SFX), ferceralo je sve super čak su i temperature bile ok. A prelijepo, po mom ukusu mislim, tower kućišta su mi tada bila opsesija ali obrni/okreni samo mi se H1 dopadalo. V3 čekam odavno ali nikako da ga najave... Evo jedna sličica iz 2022 :)

20221010_113735.jpg

postoji deepcool ch170, imao sam ga na kratko vreme i sasvim je solidno kuciste osim toga sto ima brdo srafova da bi se skinuli paneli...

tu je napravio gresku u buildu, treba da uvlaci vazduh od dole kroz cpu kuler i da ga izbacuje gore i sa strane

@ProdigyFreak Gde si ovo narucio ako nije tajna? Custom made kod nas ili su stvarno imali zvanicni front mesh panel?
Btw, slozio bih se za H1, jako malo i kompaktno, ali su ga bas lose osmislili. To staklo napred ne pruza pogled prakticno ni na sta, da su rotirali layout za 90 stepeni bilo bi bolje. Ja planiram da odradim tako nesto vec mesecima ali vremena nigde :)

@ProdigyFreak Gde si ovo narucio ako nije tajna? Custom made kod nas ili su stvarno imali zvanicni front mesh panel?
Btw, slozio bih se za H1, jako malo i kompaktno, ali su ga bas lose osmislili. To staklo napred ne pruza pogled prakticno ni na sta, da su rotirali layout za 90 stepeni bilo bi bolje. Ja planiram da odradim tako nesto vec mesecima ali vremena nigde :)
Coldzero. Iz Portugala su. Imaju svašta za razna kućista. Trebalo je malo manje od 2m da stigne.

Gledas na caseking u i iponu pa kada stigne, Ja sam gledaoo Josnbo z20 par meseci i sada tek vidim da je stiglo

Poslednja izmena:

Cooler Master NR200P V3 Compact.

1751027725111.png
1751027755141.png

Vrh Dno