Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

ova kucista su za klasu ispod, ali uvek dostupna kod nas….

A4H2O ima malo premium smek sa alu panelima ali je kuciste i dalje celicno, odlican kvalitet stoji sve, stvarno kvalitetno kuciste, ali cnc alu je cnc alu :)

ja sam dugo pratio FormD T1 pa cekas nove iteracije, pa sold out, pa novi sajt , pa se odvojili, pa jedan tera po svome, pa kao moze Srbija dok ne treba da se kupi onda ne moze… pa sam razmisljao i da salje u DE pa dovlacim….
sada presekao i uzeo Lian Li, i stvarno je odlicno, u T1 ne bih mogao da spakujem rad sa t30 ventilatorima :)

da sa ovim dodatkom :)

Evo A3, ne znam, meni deluje nekako cheap… mislim i jeftino je, ali ono…

Preveliko, kapiram da za mATX nije, ali sad kad vidim ovoliku budžu na stolu, nije mi dobro. :LOL:
Inače, da, i H2O deluje cheapish u odnosu na recimo FormD, ali je i cena odgovarajuća, tako da tu nema šta da im se zameri.
Svakako su dobra kućišta, posebno kada se uzme u obzir šta je sve Dan ukalkulisao u projektovanje i do kojih detalja je išao, ali vizuelno je otišao u meni nezanimljivom smeru.

Edit. Sad stigoh do kraja videa (mrzzzim YT reviews...), ladno je morao da skida CPU cooler da bi ubacio grafiku, opet ostala ogromna rupa iznad memorije sa 12x12cm neiskorišćenog prostora u koji je strpan ventilator sa strane.
Definitivno previše neiskorišćenog prostora, napajanje je moglo u nastavku ploče i da se dobiju ventilator spreda i skrati kućište za nekoliko cm... nisam se skoro ulogovao na SFF forum da vidim koji je rezon Dan imao za ovakav layout, ali definitivno mi se ne sviđa.

1724856640193.png

Poslednja izmena:

nije bas za ovu temu, opet nije ni za savrseno kuciste. vise neka mesavina tih tema i brand name racunara...

lud koncept (ako zanemarimo cenu :D)

Poslednja izmena:
a priča se kako mini ITX kućišta generalno imaju ograničenu podršku za grafike, šta ovde tek reći... cela tri modela :D

"custom cables" level pro :)

Ovo je već bolje, ali sve te otvorene grafike su užas koliko usisavaju sve što stignu, čišćenje apsolutno neophodno na bar mesec dana.
I minimalan mesh (kao što je kod CPU otvora) pravi drastičnu razliku u nakupljenom đubretu koje ne završi negde ispod ventilatora grafičke karte.
Mada, priznajem da lepo izgleda :)

19L za sandwitch layout? Jeste veliko, to je 7-12L teritorija...što je tako glomazno?

evo i "trejler" :)

Ne znam da li je neko pomenuo ovo kućište i da li mu je mesto u ovoj temi?

jeste :)

Gledam sad, nema kod nas ni na oglasima

Nazad
Vrh Dno