Nebitno, pisu mu svejedno, mozda odradi posiljku, nista novo, stalno problemi slicni sa Ncase-om xDIrska je na spisku ali kad dodam air code, tad izbaci da ne šalju.
Zalili si u drugi, vidim napisao je da je iskljucio region lockout-e zbog Shopify bug-a, ali da su se prodala sva M2 kucista tako da niko ne moze nista da naruci vise, i nece se znati da li radi kako treba sajt do sledece ture xDIrska je na spisku ali kad dodam air code, tad izbaci da ne šalju.
Asus nece da ih prodaje odvojeno, najslicnije mozda novi Asus TR120:Zna li neko koji su ventovi u ASUS A21 PLUS TG ARGB?
Kolega je tek zašao u tu noćnu moru nabavke W360 kućišta... polako, ima vremena za njega.Zalili si u drugi, vidim napisao je da je iskljucio region lockout-e zbog Shopify bug-a, ali da su se prodala sva M2 kucista tako da niko ne moze nista da naruci vise, i nece se znati da li radi kako treba sajt do sledece ture xD
Kao i uvek sa Ncase zanimljiva vremena, zanimljiva iskustvo, zanimljiva korisnicka podrska i zanimljivo putestvije xD
Dobro se poklopilo da se 3FC odvojio od W360 i da stabilno stancuje T1, + FormD kanal ima drasticno veci obim poruka ljudi sto zapitkuju nesto i pozitivnih pruka, od bilo kod drugog kanala, tako da, definitivno izgleda kao najpopularnije "butik" kuciste (Kad DanCase C4-SFX V2 nikako da se pojavi ponovo xD)FormD i dalje najbolje, najkompaktnije, pa i najlepše (ok, subjektivno,
Kod mene je i daljesamo sto sada nije sub 10l![]()
Isto kućište ide mi i do 65c već godinama p5plus m.2 i sve ok.da, malo je topliji drugi nvme sa druge strane ploce, nema nikakav hladnjak, videcu nesto da stavim na njega. ostalo mi deluje ok
nisam palio klimu u sobi pa je malo vruce, u diablu 4 sve maxed u 1440p 240fps (DLSS) i cpu je dosao do 88C a gpu do 79C. nisam palio T30 na max. ovako je necujno sve prilikom light usage
moze, samo je tesko ukombinovati da ne bude skupo i da ne budu mali potrosaci.Da li je moguće da mini ITX bude bez aktivnog hlađenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari