Šta je novo?

Hardver Mini PC

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

reveal

Poštovan
Učlanjen(a)
16.11.2021
Poena
75
Pozdrav svima,
Sta biste mi preporucili od Mini PC asortimana? 8/128 ili (6)8/64 i neki Win (moze i XP SP3 sto se mene tice malo mi i nedostaje 😂 )
Glavna namena je ePorezi aplikacija jer nemam Windows, i smaraju me sve alternative tipa VM, ima i repo za MacOs… ali ne mogu se naterati nikako. Druga namena je skidanje torenta i gledanje filmova i serija jer mi taman pase da ne moram da uzimam Android Box posto sam planirala.
Neki cenovni rang je 150€? 20k rsd? Naravno i nize je sasvim ok.

Viđam svakakve Dell/HP/Lenovo po KP-u, mahom barebone za 20+ hiljada, a opet na Aliju ima i za 11k. Kakve imate predloge? Hvala!

Intel Nuc sa i5 8 generacije, 8 gb rama i 256gb ssd su se nalazili ispod 200 evra na kupujem prodajem.
Mislim da ih sada baš i nema tako da idi na HP Elitedesk imaš G4 varijantu sa i5 osme generacije, 8gb rama i 256gb ssd za oko 200 evra.
Njegova integrisana grafička je dovoljna za sve 4k filmove tako da će lepo poslužiti i kao "android box".

HP g2 800 mini ima ih brdo na kp, mogu da ti preporucim od koga ih ja uzimam u dm, deploy sam ih sigurno preko 100 u zadnje 3 godine, 0 kvarova , tenkovi

Nazad
Vrh Dno